- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.941
o an icimden ne geciyosa onu yaziyorum selcos:)))))Evet abla almyadayim ben biz türkler heryerde geleneklerimizi devam ettiriyoruz almanlar bile özeniyor valla
Dün sahura kadar oturduk gece kusu oldum iyice
Kolay gelsin züliiiii kendini yorma cok.
Vay vay vayyy yavru kurt ha nerden buluyorsun bu laflari
Iyilik ponicigim senden naber?
benden de iyilik kuzu o kadar isin uzerine bi de markete gittik yetmedi donuste esimle kavga ettik cok yoruldum valla bu gun:)))))))
bos ver uzatma affet gitsin:)))))Benimki bana dün cicek almis özür dilemek icin
Evelsi gün kavga ettik
camasir suyu doksen az biraz makineyeBulasik makinesini bosalttim
Caydanligi yikadim
Wc lavobo sildim
Dün süpürmüstüm bugün süpürmeme gerek yok
Su bardaklarimin üst kenarlari bulasik makinesindek beyaz gibi olmus solmus sanki o izleri nasil yok edicem beybiler?
bak diyo mu gel otur accik masaj yapayim diye:))))))Ayyy okurken yoruldum.. bence sen daha fazla ne yapim diye bakma bize gellllll
cocuklara asiri duskun ama ust bas cikolata falan olunca deliriyo:)))O zaman zor valla :) çocuklara karışıyor mu peki yaramazlık yaptıklarında?
ne guzel iste aliskanlik haline getir canimKızlar Ramazan’da mutfağı derli toplu tutmaya başladım çok şükür. Çıkan bulaşıkları hemen makineye koyuyorum makineyi hemen boşaltıyorum, tezgah ve lavabo bomboş kalıyor. Normalde kahvaltı ve yemek saatlerimiz uymadığı için hep ayrı ayrı bulaşık çıkıyordu, ben de beziyordum derli toplu tutma konusunda.
Tezgaha dökülüp saçılanı da pratik şekilde silemiyordum. Komple bütün tezgahı ocağı boşaltıp öyle siliyordum defalarca. Bazen de üşendiğim için kalıyordu öyle. Şimdi döküleni hemen siliyorum. Daha önceki gibi steril hale gelmiyor belki ama en azından temiz duruyor.
Şimdi rahat oldu valla. İnşallah Ramazan’dan sonra da devam edebilirim.