- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.001
bazam yok canım ev pek büyük sayılmaz.canim boyle dolap icini tiklim tikis doldurmak yerine daha az kullandiklarini baza altina falan mi koysan acaba yoksa ne kadar duzelesen de kotu duruyo goz yoruyo sanki
evet simdi gelelim dun yaptiklarima
sanirim bu kadar cocuklar geldiginde bile bitmemisti isim
- yataklar toplandi
- camasirlar katlanip yerlestirildi
- salon toplandi
- kanepe ortusu silkeleip serildi
- kabaca tv unitesi falan silindi kirintilari temizlemek icin
- mutfak toplandi
- bulasiklar yikandi
- ocak masa tezgah silindi
- caydanlik demlik ovuldu
- ustten dolaplardaki parmak izleri silindi
- 3makine camasir yikandi asildi
- kolidordaki dolap indirildi tumden silinip tekrar yerlestirildi orda yorgan dosek falan da var kislik yorganlari daha kaldirmamistim dun onlari da kaldirmis oldum
- salon ve cocuk odasindaki halilari silkeleyip kaldirdim
- tum mobilyalari cekip altlarini supurdum
- sildim
- toz aldim
- yemek yaptim
- 1 pantolon 1 t sirt utuledim
- wc lavaboyu kuveti ovdum
- yerini aynasini sildim
- copleri topladim disariya biraktim
Kardesiminde olmustu ince corabı top gibi yapıp makinede gezdir .igne varmıs icinde .Ya kizlar size bisey sorucam.. esimin tisortlerinden 5 tanesinde filan hep kucuk kucuk delikler olmus anlamadim.. benim kiyafetlerimde yok.. dolabin icini sildim iyice ama anlamadim acaba makina mi yapiyor ama oyle olsa bizim kiyafetlerimizde de olurdu....eeee bocek filan da gormuyorum.. acaba boyle bisey yasayan var mi.... foto da atiyorum bi bakarsaniz sevinirim
Olabilir mi acaba eve gidince deneyim bakimKardesiminde olmustu ince corabı top gibi yapıp makinede gezdir .igne varmıs icinde .
Benim meshur pita ekmeklerini zülicanim boyle dolap icini tiklim tikis doldurmak yerine daha az kullandiklarini baza altina falan mi koysan acaba yoksa ne kadar duzelesen de kotu duruyo goz yoruyo sanki
neyi deniyonuz giz baga da soyle
filingcim toksoplazma bildigim kadariyla gebelikte de riskli ihmal etme
ayni ben her gun en az 2 makine camasir yikiyorum
ellerine saglik canimnasil gidiyo gebelik
dun herkes pek bi hamaratmis benim gibi
ben de halilari kaldirdim daha yikamaya vermedim ama salonla cocuk odasindakiler kaldi bi tekgercekten rahatlik ya benim de seresim yok hic ben de bu gun banyonun fayanslarini ovacaktim sular yok
oyyy 15 kisiye de yemek yapmak zordur ya bi de oruc haliyla helal olsun
maşallah sana iyi iş yapmışsınevet simdi gelelim dun yaptiklarima
sanirim bu kadar cocuklar geldiginde bile bitmemisti isim
- yataklar toplandi
- camasirlar katlanip yerlestirildi
- salon toplandi
- kanepe ortusu silkeleip serildi
- kabaca tv unitesi falan silindi kirintilari temizlemek icin
- mutfak toplandi
- bulasiklar yikandi
- ocak masa tezgah silindi
- caydanlik demlik ovuldu
- ustten dolaplardaki parmak izleri silindi
- 3makine camasir yikandi asildi
- kolidordaki dolap indirildi tumden silinip tekrar yerlestirildi orda yorgan dosek falan da var kislik yorganlari daha kaldirmamistim dun onlari da kaldirmis oldum
- salon ve cocuk odasindaki halilari silkeleyip kaldirdim
- tum mobilyalari cekip altlarini supurdum
- sildim
- toz aldim
- yemek yaptim
- 1 pantolon 1 t sirt utuledim
- wc lavaboyu kuveti ovdum
- yerini aynasini sildim
- copleri topladim disariya biraktim
bencede makinadan arkadaşın dedigi gibi igne ola bilirYa kizlar size bisey sorucam.. esimin tisortlerinden 5 tanesinde filan hep kucuk kucuk delikler olmus anlamadim.. benim kiyafetlerimde yok.. dolabin icini sildim iyice ama anlamadim acaba makina mi yapiyor ama oyle olsa bizim kiyafetlerimizde de olurdu....eeee bocek filan da gormuyorum.. acaba boyle bisey yasayan var mi.... foto da atiyorum bi bakarsaniz sevinirim
Sirke ić .kızlar iyi akşamlar biraz yahatsızım bogazım agrıyor yutgunamıyorum
iftarda yemek yiyemeyince marketen hazır çorba aldım ancak onu içtim
yarın doktora görüneceyim ancak bizimkilere yemek yaptım o kadar
ya evde üzüm sirkesi yok elma sirkesi olurmu acabaSirke ić .
günaydıngunaydin herkese
guzel haberlerle gel canimBirTutamMutluluk20 .iyi gidiyor cnm gebelik...yarin seker yuklemesi icin gidicem...insallah bi sorun cikmaz....bugun hic bir is yapmicam valla yorgunum...aksama dogru anneme gidicem.....
himm su vakumlu posetlerden de kullana bilirsin canim az yer kaplar giymediklerinizbazam yok canım ev pek büyük sayılmaz.
ilk evresinde tedavi edile bilir diye biliyorum ben filingcimCanım evet gebelikte riskliymiş ama nasıl ihmal etmemeliyim ki? Bi tedavisi yok ki bağışıklığım yokmuş sadece dikkat etmem gerekiyormuş.BirTutamMutluluk20
ben de cok yoruldumAyyyyyy cokkk yoruldum cok cok cokkkkkk...kiz okurken bile yoruldum valla.. cok iyi enerjin var masallah
ayyy merak ettim simdi denedin miOlabilir mi acaba eve gidince deneyim bakim
acliktandir o kuzuKizlar esimle benim durumum ne olacak bilmiyorum. Bu mubarek ayda hayir olsun insallah. Ramazan girdi gireli tartismadan kavga etmeden edemiyoruz..
ben de cocuklari uyutup aksam 12ye kadar fayans ovdum gunduzleri sulari kesiyolar diyeBugün ev silindi ,halılar yerlesti .Mutfak fayansları ,tuvalet banyo yer duvar klorakla silindi .Yeterince zehirlendim .
Yarında giysi vs ne var ne yok atacağım
erkencisin ablagünaydın