- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.981
Göründüm abla bi sorun çıkmadı ama gastrit olabilirsin dedi doktor baharatlarda dokununca ama bunun içinde endoskopi yapılması gerekiyor onada ben cesaret edemedimola bilir bi görün doktora bence
Aslında bazı yerlerde bu mutfak için olanlardan görmüştüm portatif öyle bulabilsem iyi olur ama olmadı marangoza bakıcam artık teşekkür ederimmarangozlarda bula bilirsin bence
Canim belki kullandiklari yagla da alakali olabilirYok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direkmidem çok hassaslaştı belkide psikolojikmendir ama evde pide yaptırıyoruz hiç bişey olmuyor dışarıda ne zaman yesem dokunuyor o etin kokusu hiç gitmiyor :/
Denedin mi filingcim :))Çok sağol kuzum bende sahurda deneyeyim bi :)
Tsk ederim abla :)elerine saglık çok güzel ve nefiz görünüyorlar
Yok kuzum börek yapmıştım onu yedik ama yapıcam aklımda :) eşim sahurda bişey yemiyor kek çikolata yer yatar ama böyle şeyleri sever belki yaprsam sahurda yer :)Denedin mi filingcim :))
Tsk ederim abla :)
Canım bilmiyorum ki bide doktor bana kullandığın sebze ve yeşillikleri çok iyi yıka etede elledikten sonra elini çok iyi yıka dedi bağışıklığım yokmuşta toxplasma diye bişey varmış ona bağışıklığım yokmuş belki onlada alakalı bişeydir.Canim belki kullandiklari yagla da alakali olabilir
ellerine sağlıkkizlar benim bu gun canim cikti temizlik yapmaktan
bi de cilekli pasta yaptim dun aksam iftardan sonra foto atarim
Canım bilmiyorum ki bide doktor bana kullandığın sebze ve yeşillikleri çok iyi yıka etede elledikten sonra elini çok iyi yıka dedi bağışıklığım yokmuşta toxplasma diye bişey varmış ona bağışıklığım yokmuş belki onlada alakalı bişeydir.
Kolay gelsinçamaşırları seriye bağladım yıkıyorumdaha bir sürü var
Tamam kuzumYok kuzum börek yapmıştım onu yedik ama yapıcam aklımda :) eşim sahurda bişey yemiyor kek çikolata yer yatar ama böyle şeyleri sever belki yaprsam sahurda yer :)
Ellerine saglik zülimkizlar benim bu gun canim cikti temizlik yapmaktan
bi de cilekli pasta yaptim dun aksam iftardan sonra foto atarim
canim boyle dolap icini tiklim tikis doldurmak yerine daha az kullandiklarini baza altina falan mi koysan acaba yoksa ne kadar duzelesen de kotu duruyo goz yoruyo sankibütün kıyafetleri döktüm dün gece ortaya, ama yıkamaya başlayamadım bugün . yarın dolabın içini bir güzel temizleyip yerleştirmeye başlayacağım. ama bir raf bulabilsem fena olmaz dolap içi portatif raflardan nerde bulabilirim ki acep
neyi deniyonuz giz baga da soyleDenedin mi filingcim :))
Tsk ederim abla :)
filingcim toksoplazma bildigim kadariyla gebelikte de riskli ihmal etmeCanım bilmiyorum ki bide doktor bana kullandığın sebze ve yeşillikleri çok iyi yıka etede elledikten sonra elini çok iyi yıka dedi bağışıklığım yokmuşta toxplasma diye bişey varmış ona bağışıklığım yokmuş belki onlada alakalı bişeydir.
çamaşırları seriye bağladım yıkıyorumdaha bir sürü var
ellerine saglik canimBugun yapilanlar
Carsaflar degistirildi
Yataklar toplandi
Ev supuruldu
Silindi
Tozlar alindi
Wc banyo yikandi
2 makina camasir yinadi
Misafir agirlandi
Aksama da televizyon izlerken utu var usenmezsem.....
dun herkes pek bi hamaratmis benim gibiKizlar utumu de bitirdim ohhh miss missss
ben de halilari kaldirdim daha yikamaya vermedim ama salonla cocuk odasindakiler kaldi bi tekSabah bir yıgın ütü yaptım .Halılar yıkamadan geldi .Mutfak dolaplarını marangoz yenileyecek Hićbir halıyı sermek istemiyorum .Halısız hayat bayaaa iyiymiş.Yarın tüm fayansları sileceğim .Klorak manyağı olurum artık .
Halim kalırsa duvarda sileyim .
İmdaaaaaaaat
oyyy 15 kisiye de yemek yapmak zordur ya bi de oruc haliyla helal olsunkızlar bu gün ev süpürüdü silinmedi ama
nevresim yıkandı bir batanye yıkandı
balkon yıkandı ve sonra bir yagmur anlatamam
ve nevresimler kurumadan toplandı akşam komşuya iftardaydık
kız kıza oglumla eşime yemek yapıldı masa hazırlandı çıkildı
yeni geldik eve halılarıda gönderdim yıkamaya yemek çok güzeldi
komşumun elerine saglık 15 kişiydik