- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.921
Ahahahah aslinda kizlara bisey denmiyor ama anlamiyorlar vallabenim kiz gibisi dusman basina:)))
bu gun okuldan geldi bana diyo ki anne usta amcanin kizini gordum magazada(babasiyla okuldan donerken girmisler).hangi magazada kizim diyorum off anne seninle de konusulmuyo magaza iste ne bileyim diyo:))tam bi cadi daha 7 yasinda bu arada:))
ayy hic sorma sacini topla derim bana ne toplamicam acik daha guzel diye diretir dil pabuc kadar:))kime cekdi bu deyince annem bana bakip kime cekti acaba diyo:)))))bana cekmemis kesin baba tarafina cekdi:))))Ahahahah aslinda kizlara bisey denmiyor ama anlamiyorlar valla
Benim kizda aksine sacini acik birak derim acmaz surekli toplar..elbise giy derim giymez kotla daha rahat ediyom der...bizimkinin de huyu ayni babasiiiiayy hic sorma sacini topla derim bana ne toplamicam acik daha guzel diye diretir dil pabuc kadar:))kime cekdi bu deyince annem bana bakip kime cekti acaba diyo:)))))bana cekmemis kesin baba tarafina cekdi:))))
maşallah sana iyi iş yapmışsın bu aralar eline saglıkben geldiiiiiiim
nasiiniz kizlar benim oglanlar sukur alistilar krese cabuk oldu
ben de yavas yavas bahar temizligine devam
kizimin odasi mutfak bitti
yatak odasinin camlari kaldi bu gun hava bozuk silemedim
salonumun perdesini yenilicem hic icime sinmiyodu alirken de baska secenek olmadigindan almistim bakalim bu sefer nasil olacak atarim once sonrasini
Oyyy seninki kaynana modeliymiş vallaseninki daha iyi versiyonu benimki bi suru laf eder konusur neden bulasiklar kalmis neden heryer daginik sanki sebebini bilmiyomus gibi:))))
En güzeli valla ablamın kızı var 10 tanede çocuğum olsa kız olsun isterim der hep Allah hayırlısını versin tabide.En kisa zamanda sende anne olursun insallah.. bu bebisim de kiz aynen kiz bambaska oluyor
valla abla ben gunun hizina yetisemiyorum 24 saat bana yetmiyo artirsinlar:))))maşallah sana iyi iş yapmışsın bu aralar eline saglık
ya oruç yoruyor insanı günlerde uzun
aynen:)))iyi ki gelinle yasamicak:)))geline laf etmese bile kendini yer bitirirdi:)))baska yere giderken de oyle kuzenlere falan der kac kizsiniz toplayin suralari bu evin hali ne diye:))))Oyyy seninki kaynana modeliymiş valla
Kolay gelsinGunaydin millet
oglanlari krese biraktim az biraz dinlenip baslicam islere
sag olasin canimKolay gelsin
Evet abla almyadayim benkız sen almanyada degilmisin kapı önü deyince varmı öyle gelenek sadece bizim ülkede var biliyordum
Kolay gelsin züliiiiiben geldiiiiiiim
nasiiniz kizlar benim oglanlar sukur alistilar krese cabuk oldu
ben de yavas yavas bahar temizligine devam
kizimin odasi mutfak bitti
yatak odasinin camlari kaldi bu gun hava bozuk silemedim
salonumun perdesini yenilicem hic icime sinmiyodu alirken de baska secenek olmadigindan almistim bakalim bu sefer nasil olacak atarim once sonrasini
Vay vay vayyy yavru kurt haselcos naber yavru kurt:))
Ayyy okurken yoruldum.. bence sen daha fazla ne yapim diye bakma bize gellllllsag olasin canim
yataklari topladim
wc lavaboyu ovdum
bulasiklari yikadim
ocagi mikrodalgayi masa sandalyeyi sildim
mutfak dolabini ustten siĺdim
1 makina camasir yikandi
yatak odasinin camini sildim
perdesini yikamaya attim
yikanirken sulari kestiler
simdi bakiyorum.bon bon ne yapayim diye:)))
Valla canim benimde oype oluyor acikcasi gunluk bardaklarimi oyle olunca hemen degistiriyorum yenisini aliyorum. O yuzden hic denemedim nasil cikar diyeBulasik makinesini bosalttim
Caydanligi yikadim
Wc lavobo sildim
Dün süpürmüstüm bugün süpürmeme gerek yok
Su bardaklarimin üst kenarlari bulasik makinesindek beyaz gibi olmus solmus sanki o izleri nasil yok edicem beybiler?
O zaman zor valla :) çocuklara karışıyor mu peki yaramazlık yaptıklarında?valla abla ben gunun hizina yetisemiyorum 24 saat bana yetmiyo artirsinlar:))))
aynen:)))iyi ki gelinle yasamicak:)))geline laf etmese bile kendini yer bitirirdi:)))baska yere giderken de oyle kuzenlere falan der kac kizsiniz toplayin suralari bu evin hali ne diye:))))
Bende korkudan misafir bardaklarimi ve cay bardaklarimi elde yikiyorum..Valla canim benimde oype oluyor acikcasi gunluk bardaklarimi oyle olunca hemen degistiriyorum yenisini aliyorum. O yuzden hic denemedim nasil cikar diye