- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.901
Tembel hatun seniiiKızlaaaar napıyosunuz bakiiim. Ben bugün 1 buçukta uyandımeşim akşamcı bugün 10da gelicek eve annemi aradım yemeğe çağırdım iki gündür tek başıma yiyorum çünküü. Annemde tamam dedi o gelicek diye evi süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet lavoba yıkadım, çamaşır yıkanıyodu onları astım, çamaşır vardı dünden onu katladım daha şimdi oturdum insanın kendi annesi olsa bile içi rahat etmiyor :) demekki oruçkende yapılabiliyomuş temizlik kızlar tembellik yapmışım ben Sizler napıyosunuz?? Zeytintanem BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Kmsl Hnd
kız sen almanyada degilmisin kapı önü deyince varmı öyle gelenek sadece bizim ülkede var biliyordumTembel hatun seniii
Ellerine saglik anneni cagirmakla iyi yapmisin.
Bende bugün evi topladim süpürdüm. Aksama yemek yapicam.. dün tembellik edip disardan söylemistik
Yagmur yagmazsa iftardan sonra arkadaslar gelicek kapinin önünde cay icmeye
ya fazla iş yapmıyorum buz dolabını siliyorum çok kirlenmişti sonrada yemek yapılacakKızlaaaar napıyosunuz bakiiim. Ben bugün 1 buçukta uyandımeşim akşamcı bugün 10da gelicek eve annemi aradım yemeğe çağırdım iki gündür tek başıma yiyorum çünküü. Annemde tamam dedi o gelicek diye evi süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet lavoba yıkadım, çamaşır yıkanıyodu onları astım, çamaşır vardı dünden onu katladım daha şimdi oturdum insanın kendi annesi olsa bile içi rahat etmiyor :) demekki oruçkende yapılabiliyomuş temizlik kızlar tembellik yapmışım ben Sizler napıyosunuz?? Zeytintanem BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Kmsl Hnd
Kizim 11 yasinda canim bana cok zorlugu olmuyor her ne kadar islerini soylene soylene yapsada yine de yapiyor.. gunluk rutin isimi kendim yapiyorum.. 6 aylik oldum ama o kadar agirlasmadim daha. Buyuk temizligede yardimci alicam.. onun disinda gezmekten yoruluyorum .valla. bugun kizimla alisveris merkezine gittik biseyler yedik gezdik alisveris yaptik derken cok yorulmusum. Kendimi eve zor attim valla simdi uzaniyorum....senin var mi bebisAynen vallaay bide sen hamişsin allah yardımcın olsun diğeri kaç yaşında canım?
kiz sen bu bebeyi gezmelerde dogurucan vallaKizim 11 yasinda canim bana cok zorlugu olmuyor her ne kadar islerini soylene soylene yapsada yine de yapiyor.. gunluk rutin isimi kendim yapiyorum.. 6 aylik oldum ama o kadar agirlasmadim daha. Buyuk temizligede yardimci alicam.. onun disinda gezmekten yoruluyorum .valla. bugun kizimla alisveris merkezine gittik biseyler yedik gezdik alisveris yaptik derken cok yorulmusum. Kendimi eve zor attim valla simdi uzaniyorum....senin var mi bebis
kuzu senin annen de takar mi temizlige?:)benimki aksamlar geliyo oturamiyorum heryer batiyo bana topla su evi diyo:))))Kızlaaaar napıyosunuz bakiiim. Ben bugün 1 buçukta uyandımeşim akşamcı bugün 10da gelicek eve annemi aradım yemeğe çağırdım iki gündür tek başıma yiyorum çünküü. Annemde tamam dedi o gelicek diye evi süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet lavoba yıkadım, çamaşır yıkanıyodu onları astım, çamaşır vardı dünden onu katladım daha şimdi oturdum insanın kendi annesi olsa bile içi rahat etmiyor :) demekki oruçkende yapılabiliyomuş temizlik kızlar tembellik yapmışım ben Sizler napıyosunuz?? Zeytintanem BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Kmsl Hnd
selcos naber yavru kurt:))Tembel hatun seniii
Bende bugün evi topladim süpürdüm. Aksama yemek yapicam.. dün tembellik edip disardan söylemistik
Ayyyy valla oyle olacak gibi.. esim de diyor hergun geziyon..diyorum ki eylul de dogum olacak zaten kisin disari cikamam o da haklisin diyor..ama ramazan ya ev gezmelerine biraz ara verdim ama disarilarda cok yoruyor yaaa.sen neler yapiyorsun oglanlar nasil..rahatladin mi gunduzleri biraz ya da sessizlige alistin mikiz sen bu bebeyi gezmelerde dogurucan valla
abla valla ufak ufak her yeri temizliyosun masallah:))ya fazla iş yapmıyorum buz dolabını siliyorum çok kirlenmişti sonrada yemek yapılacak
sagolasin canim sessizlige cabuk alistim:)))Ayyyy valla oyle olacak gibi.. esim de diyor hergun geziyon..diyorum ki eylul de dogum olacak zaten kisin disari cikamam o da haklisin diyor..ama ramazan ya ev gezmelerine biraz ara verdim ama disarilarda cok yoruyor yaaa.sen neler yapiyorsun oglanlar nasil..rahatladin mi gunduzleri biraz ya da sessizlige alistin mi
Kolay gelsin canim.. fazla yorma kendinisagolasin canim sessizlige cabuk alistim:)))
ama su buyuk temizlik isi bitmedi daha onlar bitince rahatlicam
Sağol kuzum bende taze fasulye pirinç pilavı salata yaptım annem onu istedi :)Tembel hatun seniii
Yok canım ben 1 senelik evliyim daha. Ne güzel ga söylenerekte olsa yapıyor :) kız olsunda çörden çöpten olsun derler bizde bende çok isterdim bi kızım olmasını :) bebişin cinsiyeti ne :)Kizim 11 yasinda canim bana cok zorlugu olmuyor her ne kadar islerini soylene soylene yapsada yine de yapiyor.. gunluk rutin isimi kendim yapiyorum.. 6 aylik oldum ama o kadar agirlasmadim daha. Buyuk temizligede yardimci alicam.. onun disinda gezmekten yoruluyorum .valla. bugun kizimla alisveris merkezine gittik biseyler yedik gezdik alisveris yaptik derken cok yorulmusum. Kendimi eve zor attim valla simdi uzaniyorum....senin var mi bebis
Canım benim annem çok titizdir ama niye yapmadın etmedin demez asla evim çok piste olsa. Sadece temizler her geldiğinde biyeri mesela bugün heryeri temizledim balkonu yıkamamıştım ben balkonu yıkıyım dedi hemen:)kuzu senin annen de takar mi temizlige?:)benimki aksamlar geliyo oturamiyorum heryer batiyo bana topla su evi diyo:))))
seninki daha iyi versiyonu benimki bi suru laf eder konusur neden bulasiklar kalmis neden heryer daginik sanki sebebini bilmiyomus gibi:))))Canım benim annem çok titizdir ama niye yapmadın etmedin demez asla evim çok piste olsa. Sadece temizler her geldiğinde biyeri mesela bugün heryeri temizledim balkonu yıkamamıştım ben balkonu yıkıyım dedi hemen:)
benim kiz gibisi dusman basina:)))Canım benim annem çok titizdir ama niye yapmadın etmedin demez asla evim çok piste olsa. Sadece temizler her geldiğinde biyeri mesela bugün heryeri temizledim balkonu yıkamamıştım ben balkonu yıkıyım dedi hemen:)
En kisa zamanda sende anne olursun insallah.. bu bebisim de kiz aynen kiz bambaska oluyorYok canım ben 1 senelik evliyim daha. Ne güzel ga söylenerekte olsa yapıyor :) kız olsunda çörden çöpten olsun derler bizde bende çok isterdim bi kızım olmasını :) bebişin cinsiyeti ne :)