Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızz ekmeğin tarifini bi kez daha verirmisinn çok güzel gözüküyolar :kk77:
Buyur canimm :) bezeleri acarken cok ince olmasin yoksa tombil tombik olmuyorlar piserken

Eklentiler

• IMG_3214.PNG
    IMG_3214.PNG
    221 KB · Görüntüleme: 214
Mutfağı komple temizledim 2 makine çamaşır yıkandı asıldı ev süpürüp sildim balkonlar yıkandı hamur yaptım mayalanmasını bekliyorum daha yemek yapılacak off off

19 aylık bebeğim çok hareketli gündüz bişey yapamıyorum anca gece
Oy tam zıpır zamanları her yeri karıştırıyodur :) Benimde yiğenim 2 buçuk yaşında bi fena bi fena büyüdükçe fenalaşıyolar valla :) şimdi ablam ingilizce öğretiyor ortalıkta pink blue yellow diye geziyor :KK70:

Rapooorrr :rolleyes:

Alisverise gidildi
Alisveris yerlestirildi
Ayni zamanda buzdolabi silindi
Bulasik makinesi bosaltildi
Bulasik makinesi dolduruldu ve calistirildi
Bir tencere sarma sarildi
Pita ekmegi yapildi
Ev süpürüldü ve toz alindi
Dusumu aldim saca fön cekildi

Iftara arkadaslara davetliyiz simdi süslenmem lazim tutmayin beni:confused:
elerine saglık çok güzel ve nefiz görünüyorlar:kk77:

selamlar daha önce buraya hiç yazdım mı hatırlamıyorum ama şu an bana burdan daha iyi bir topic olamazdı o_O:olamaz::KK48:
hoş geldin aramıza :KK9:bu akşam oglumun odasının camını sildim benim
balkon kapıları boydan boya cam onlarırda sildim halıları topladım yarın göndereceyim
yıkansın duş aldım :temizlik:

limon ye bence bastırır birde hamile olmuyasın:anneadayı::KK45:
Yok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direk :KK43: midem çok hassaslaştı belkide psikolojikmendir ama evde pide yaptırıyoruz hiç bişey olmuyor dışarıda ne zaman yesem dokunuyor o etin kokusu hiç gitmiyor :/

Yok abla ben evlenmeden önce bi zehirlendim dışarıdaki yediğim köfteden ve o günden beri ne zaman dışarıda et yiyim dokunuyor. Mesela et yemesem dahi bazı baharatlarda dokunur sanada demiştimya sumakta rahatsız etmişti köride öyle ne zaman köri yesem tuvalete giderim direk :KK43: midem çok hassaslaştı belkide psikolojikmendir ama evde pide yaptırıyoruz hiç bişey olmuyor dışarıda ne zaman yesem dokunuyor o etin kokusu hiç gitmiyor :/
ola bilir bi görün doktora bence

X