Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selcos yeminle oglanlar evdeyken bu kadar isim olmuyodu:)))simdi onlari krese birakip gelince aksamdan dagilmis evi topla yemek yap bi de araya dolapdir camdir katiyorum bahar temizligi de aradan ciksin diye aksam 5e kadar ugrasiyorum
Züli inanirim da yorma kendini cok ev isi bitsede bitmiyor zaten :) bende simdi temizlik yaptim dusa giricem

Bazen düsünüyorum benmiyim bayan o mu. Ben küsüyorum o benden daha cok küsüyor, ben nazlaniyorum o benden daha cok nazlaniyor...
evelsi gün ben yattim o da geldi bana diyor su getir. Ee dedim sen ayaktasin zaten gelirken icseydin. E getirsen ne olur sanki. Getirmedim bende. Isik acikti kibarca dedim isigi kapatirmisin. Hayir kitap okuyorum dedi dalga gecercesine cünkü telefonda takiliyordu. Bende kizdim. Dün bisey olmamis gibi davrandim bi baktim bana trip atiyor. Her ne yapsam suclu benim. Hakliysamda haksiz duruma düsürüyor artik biktim. Emrivakiler falan..

ahh kizlar cok yorgunum cumartesi pazar kres yok cocuklar evdeler esik diyo ki iyi bari sen de dinlenirsin:)))krese basladiklarindan beri daha cok yoruluyosun:)))
Kuzum dinlen azcik valla degmiyor yorulmaya. Hele bu erkek milletine hic yaranamiyorsun

Ayn canim ya.. dün iftari ablasinla disarda hazirlayalim dedik. Geldi hemen yardim etmeler yemekleri tasimalar falan. Illa küsmek mi gerekiyor bunlari yapmasi icin...

ahh kizlar benimki bi de iste falan bunalinca hic bi sey demeye gelmiyo hemen parliyoonlar bizden bahsetse neler soylerler acaba:))
Hepsi ayni kuzum. Aynen züli kim bilir neler söylerler

Ayn canim ya.. dün iftari ablasinla disarda hazirlayalim dedik. Geldi hemen yardim etmeler yemekleri tasimalar falan. Illa küsmek mi gerekiyor bunlari yapmasi icin...

Hepsi ayni kuzum. Aynen züli kim bilir neler söylerler
Evet canım aslında en iyisi öyle yapmak çok üstüne düşmüceksin erkek milletinin önem vermiceksin o zaman değerli olursun

Kizlar nasilsiniz bugun yapilanlar

Carsaflar degistirildi
Uataklar toplandi
Bulasik makinasi bisaltildi
Mutfak toplandi

Yapilacaklar
Balkonlar yikanacak wc banyo yikanacak
Birazda utu var

Bakalim yaparsam

hiç bir zaman sürekli düzenli bir insan olamadım
simetri takıntısı aman şurası böyle olmazsa olmaz diyen bir insan olmadım...
ama eşimde tam tersi düzenli titiz bir insan ve bu evimizde bazı zamanlar sorun teşkil ediyor..
yapınca tam yapıyorum mükemmel üstü tkek bi dağınıklık toz göremezsiniz ama bu sürekli her gün olan bi şey deeğil maalesef..

dün itibariyle evde kendi açımdan düzene başladım

gardrope temizliği komidinler şifonyer azalttım eşyaları kıyafetleri ve giysi kutusuna attım..
evi komple süpürdüm sildim...
mutfak tezgahı buzdolabı dolap sildim.. wc ler yıkandı...

her gün akşam yatmadan 10dk da evi toplamaya düzenlemeye vakit ayıracağım kendime söz...

Kızlaaar napıyosunuz bakalım? Ben bugün uyuyodum saat 1 gibi eşimde işe gidicekti saçlarını yapıyodu lavobada ve traş oluyordu çat diye bi ses duydum uyandım noldu dedim bişey kırıldı dedi kalktım baktım ki hint yağı şişem vardı kırılmış heryer batmış sinir oldummmm. Klozet takımım yağ olmuş yerler yağ lavoba yağ sinirden ağladım o gittiğinden beri temizliyorum ağzım dilim kurudu oruç oruç

Ayyyy kotu olmus gercekten yag oldigu icin de cok zor cikmistir.. kolay gelsin insallah temizlenmistir

Temizledim canım zar zor çamaşır suyu bile geçirmemişti bulaşık deterjanıyla temizledim artık eşim çocuk gibi aynı hiç dikkat etmiyor böyle şeylere ya.
Hepsi oyle canim kendileri temizlemediginden dikkat etmiyorlar.. kendileri temizleseler boyle olmaz dimi

Hepsi oyle canim kendileri temizlemediginden dikkat etmiyorlar.. kendileri temizleseler boyle olmaz dimi
Kesinlikle öyle bundan sonra ona yaptırıcam diyorum ama yapması daha çok sinir eder bugün yağ dökülmüş lavobaya falan sabunun altında bezim vardı onla sürtüyo lavobayo bişey dökmekten ben çamaşır suyuyla bile çıkaramadım beyfendi suyla sürtüyo hey allahımm

En iyisi kirletmedinlerfe temizlemesinler biz yapariz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…