- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.881
Züli inanirim da yorma kendini cok ev isi bitsede bitmiyor zaten :) bende simdi temizlik yaptim dusa giricemselcos yeminle oglanlar evdeyken bu kadar isim olmuyodu:)))simdi onlari krese birakip gelince aksamdan dagilmis evi topla yemek yap bi de araya dolapdir camdir katiyorum bahar temizligi de aradan ciksin diye aksam 5e kadar ugrasiyorum
Bazen düsünüyorum benmiyim bayan o mu. Ben küsüyorum o benden daha cok küsüyor, ben nazlaniyorum o benden daha cok nazlaniyor...Hadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/
Kuzum dinlen azcik valla degmiyor yorulmaya. Hele bu erkek milletine hic yaranamiyorsunahh kizlar cok yorgunum cumartesi pazar kres yok cocuklar evdeler esik diyo ki iyi bari sen de dinlenirsin:)))krese basladiklarindan beri daha cok yoruluyosun:)))
Ayn canim ya.. dün iftari ablasinla disarda hazirlayalim dedik. Geldi hemen yardim etmeler yemekleri tasimalar falan. Illa küsmek mi gerekiyor bunlari yapmasi icin...Ahh ahh evlenince öküzleşiyorlar adeta. Benimkide nişanlıyken ben küssem ödü kopardı hemen barışmaya çalışırdı evlendik hiiiç umrunda olmuyor. Nasılsa barışcaz çünkü sen neye küsersen küs sinir oluyorum.
Hepsi ayni kuzum. Aynen züli kim bilir neler söylerlerahh kizlar benimki bi de iste falan bunalinca hic bi sey demeye gelmiyo hemen parliyoonlar bizden bahsetse neler soylerler acaba:))
Evet canım aslında en iyisi öyle yapmak çok üstüne düşmüceksin erkek milletinin önem vermiceksin o zaman değerli olursunAyn canim ya.. dün iftari ablasinla disarda hazirlayalim dedik. Geldi hemen yardim etmeler yemekleri tasimalar falan. Illa küsmek mi gerekiyor bunlari yapmasi icin...
Hepsi ayni kuzum. Aynen züli kim bilir neler söylerler
Merhaba abla. Orucla aram iyi de biraz yorgun düsüyorum nedensekızlar nasılsınız oruç nasıl gidiyor
ütü yapmam lazım ama hiç halim yok ya
Ayyyy kotu olmus gercekten yag oldigu icin de cok zor cikmistir.. kolay gelsin insallah temizlenmistirKızlaaar napıyosunuz bakalım? Ben bugün uyuyodum saat 1 gibi eşimde işe gidicekti saçlarını yapıyodu lavobada ve traş oluyordu çat diye bi ses duydum uyandım noldu dedim bişey kırıldı dedi kalktım baktım ki hint yağı şişem vardı kırılmış heryer batmış sinir oldummmm. Klozet takımım yağ olmuş yerler yağ lavoba yağ sinirden ağladım o gittiğinden beri temizliyorum ağzım dilim kurudu oruç oruç
Temizledim canım zar zor çamaşır suyu bile geçirmemişti bulaşık deterjanıyla temizledim artık eşim çocuk gibi aynı hiç dikkat etmiyor böyle şeylere ya.Ayyyy kotu olmus gercekten yag oldigu icin de cok zor cikmistir.. kolay gelsin insallah temizlenmistir
Hepsi oyle canim kendileri temizlemediginden dikkat etmiyorlar.. kendileri temizleseler boyle olmaz dimiTemizledim canım zar zor çamaşır suyu bile geçirmemişti bulaşık deterjanıyla temizledim artık eşim çocuk gibi aynı hiç dikkat etmiyor böyle şeylere ya.
Kesinlikle öyle bundan sonra ona yaptırıcam diyorum ama yapması daha çok sinir eder bugün yağ dökülmüş lavobaya falan sabunun altında bezim vardı onla sürtüyo lavobayo bişey dökmektenHepsi oyle canim kendileri temizlemediginden dikkat etmiyorlar.. kendileri temizleseler boyle olmaz dimi
En iyisi kirletmedinlerfe temizlemesinler biz yapariz dimiKesinlikle öyle bundan sonra ona yaptırıcam diyorum ama yapması daha çok sinir eder bugün yağ dökülmüş lavobaya falan sabunun altında bezim vardı onla sürtüyo lavobayo bişey dökmektenben çamaşır suyuyla bile çıkaramadım beyfendi suyla sürtüyo hey allahımm
Aynen vallaEn iyisi kirletmedinlerfe temizlemesinler biz yapariz dimi