- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.201
tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlerin basina insallahAllah bagislasin. 41 kere Masallah.
o kadar uyku uyku dediniz benin bile uykum geldi:)))))Kizi uyuttum mutfagi toplamam gerek ama benim de uykum geldi :))))))
Allahim yarabbim
sagolasin balim darisi basina:) ilk oturan onur,ortadaki ozan,zayif olan omur:)))Allahim yarabbimsevesim geldi minnoslari
Isimlerini sirayla söylermisin züliben aklimda ancak öyle tutarim
Teyzesi yer onlari isiririmmmmsagolasin balim darisi basina:) ilk oturan onur,ortadaki ozan,zayif olan omur:)))
Ayyyyy cok tatlilarr. Ama yalniz var ya ortadaki daha bi yaramaza benziyor masallah gozlerden belli ne yaramazlik yapsam diye
ay maşallah ne tatlılar öyle rabim nazardan korusun
Kolay gelsin kolay gelsin kolay gelsinToz almak toz almak ve toz almak :)
Ayyyyy hadi bekliyoruzzzzzzziyi aksamlar canlar
guzel sozleriniz icin tek tek tesekkurler :))
demin market alisverisinden geldik cocuklara annem bakti ben yokken evin altini ustune cevirmisler.ustunden ben de market posetlerini birakdim mutfaga ortalik karmakarisik:)oglanlar uyusun toplayip yerlestiricem ayy icimden geldi rezil edecem kendimi bi daginik foto atacam:))))
cocuklardan 1i kaldi o da uyusa aticam hemen:)senin yavru nasilmis?:)Ayyyyy hadi bekliyoruzzzzzzz
evet bekliyoruz bu akşam kişisel bakım yaptım kızlarcocuklardan 1i kaldi o da uyusa aticam hemen:)senin yavru nasilmis?:)
Tmm cnm... benim bebis iyi ayak ayak ustune atmis sirtini da donmus yatiyor keyfi yerinde masallahcocuklardan 1i kaldi o da uyusa aticam hemen:)senin yavru nasilmis?:)
normal 4 çocukla çekmeceler baglı açmasınlar diye
Ahahahhahahhhhh kiz naptin...ama hepsi market poseti posetleri yerlestir bulasiklari makinaya bitttiiiiibu mutfak nasil toplanir deyin bakem bana:))
Ayyyyyy ne. Guldum ya. Cocuklar ne yapsin annelerinden hep goruyorlarmilletin cocugu ayicikla uyur benimki hali dovucuyle uyuya kalmis:)))))
digerbdolaplara da kilit yaptirdim abla fotoda gozukuyo:)napiyim her yeri kurcaliyolar sipalar:))normal 4 çocukla çekmeceler baglı açmasınlar diye
iyi yağmışsın
buzfolabini da temizlemem gerek amaa:))Ahahahhahahhhhh kiz naptin...ama hepsi market poseti posetleri yerlestir bulasiklari makinaya bitttiiiii