Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi akşamlar hanımlaar. Bugün sabah hastanede randevum vardı oraya gittim eve geldim kahvalti bulasigini yikadim. Eşim gec kalkmis kahvalti yapmis onun bulasigini yikadim, evi toparladim, butun odalari supurdum, tuvaleti yikadim, lavaboları sürttüm camasir astim topladi ama katlamadim daha icimden gelmiyo hic cunku esimle kavga ettik baya bi o yuzden moralim cok bozuk

kız ben ne mutfaklar gördüm
kirli senin dolaplar ışıldıyor
sandalyelerin benimkine benziyor benimki pembe seninki kahve rengi
masanda aynı cam degilmi bence cam
evet abla cam:)ben seviyorum masami ama sandalyeler deri kaplama oldugundan istedigim gibi temizleyemiyorum
Ayy ne guzel :)) tam cocuklu evi iste. Benim bir cocukla bundan fena oluyor super anne)

yine aile konusunda mi kavga ettiniz canim
Bu arada BirTutamMutluluk20 cok tatlı oğlanlar yaa. Bana zayif olan ömürmüydü daha yaramaz geldi niyeyse :) mutfaginda guzelmis benim mutfak beyaz seninki tam tersi siyah. Temizligi en zor iki rengi secmisiz :)
evet canim en yaramazi omur sonra ozan

ben kizimi yine hastaneye yolladim kulagi duymuyo halabi de tekrar ates bulanti oksuruk basladisabah erkenden ac karnina idrarindan ve kakasindan aldim yolladim babasiyla anneannesiyle gittiyavruma yetisemiyorum bu oglanlarin yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…