- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.221
:)))demin marketden almistim cikardi posetden elinden alamadim onla uyudu:)))Ayyyyyy ne. Guldum ya. Cocuklar ne yapsin annelerinden hep goruyorlar
kız ben ne mutfaklar gördümmilletin cocugu ayicikla uyur benimki hali dovucuyle uyuya kalmis:)))))
Ayy ne guzel :)) tam cocuklu evi iste. Benim bir cocukla bundan fena oluyor super anne
evet abla cam:)ben seviyorum masami ama sandalyeler deri kaplama oldugundan istedigim gibi temizleyemiyorumkız ben ne mutfaklar gördüm
kirli senin dolaplar ışıldıyor
sandalyelerin benimkine benziyor benimki pembe seninki kahve rengi
masanda aynı cam degilmi bence cam
Ayy ne guzel :)) tam cocuklu evi iste. Benim bir cocukla bundan fena oluyor super anne)
yine aile konusunda mi kavga ettiniz canimİyi akşamlar hanımlaar. Bugün sabah hastanede randevum vardı oraya gittim eve geldim kahvalti bulasigini yikadim. Eşim gec kalkmis kahvalti yapmis onun bulasigini yikadim, evi toparladim, butun odalari supurdum, tuvaleti yikadim, lavaboları sürttüm camasir astim topladi ama katlamadim daha icimden gelmiyo hic cunku esimle kavga ettik baya bi o yuzden moralim cok bozuk
evet canim en yaramazi omur sonra ozanBu aradaBirTutamMutluluk20 cok tatlı oğlanlar yaa. Bana zayif olan ömürmüydü daha yaramaz geldi niyeyse :) mutfaginda guzelmis benim mutfak beyaz seninki tam tersi siyah. Temizligi en zor iki rengi secmisiz :)
Bütçe varsa dyson en iyisi.kizlar arzumun dikey supurgesi nasil sizce kullanan var mi?
Himmmmm mis mis eline saglikEki Görüntüle 2142687
saat 2:25 ben daha yeni girdim yataga:)
Ben fakir in darky kullaniyorum memnunum...kizlar arzumun dikey supurgesi nasil sizce kullanan var mi?
Kuzummm sen buna daginik mi diyorsunbu mutfak nasil toplanir deyin bakem bana:))
milletin cocugu ayicikla uyur benimki hali dovucuyle uyuya kalmis:)))))
Kablolumu kablosuzmu zülikizlar bizim burdaki fiyatlar sizinkinin neredeyse 2 kati. mesela fakir burda 230 tl.dyson kim bilir kacadir:))))
galiba fakir alicam ben de cogu kisi memnun