Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar bu günkü 5li
1ev toplanacak
2mutfak toplanacak
3çamaşır yıkanacak
4 çamaşır katlanacak
5 yapa bilirsem mutfak masasını ve sandelyelerin silerim
kızlar benim sandalyeler deri siz neyle siliyorsunuz fikri olan varsa paylaşsın
bazı lekeler çıkmıyor bir kere cifledim ama genede kalıyor leke

merhaba kizlar nassiniz bakem:)
dun aksam uzeri disariya ciktik aksam 10da donduk eve cocuklari uyuttum hemen
cikarken her zamanki gibi evi dagitip cikmistik onlari topladim.mutfagi topladim oglenden kalma bulasiklari yikadim.banyonun yerini silip yataga girdim ama benim oglanlar sabaha kadar uyutmadilar beni.milletin cocugu hava alinca horul horul uyur bizimkiler disari cikinca sabaha kadar uyumuyolar
sabah da pek isin yoktu erken bitti islerim.simdi kalkip yemek yapicam

kızlar bu günkü 5li
1ev toplanacak
2mutfak toplanacak
3çamaşır yıkanacak
4 çamaşır katlanacak
5 yapa bilirsem mutfak masasını ve sandelyelerin silerim
kızlar benim sandalyeler deri siz neyle siliyorsunuz fikri olan varsa paylaşsın
bazı lekeler çıkmıyor bir kere cifledim ama genede kalıyor leke
bu konuda ben de dertliyim abla
bu arada ben silmiyorum teker teker banyoda yikiyorum:))

Kahvalti yapmadim ama daha birazdan yaparim
Kahvaltini ihmal etme cnm

günaydın:KK74:yeni kaltım sayılır dün çok yoruldum kızımın yanına gitik adıyamana
avm açılmış orada alış veriş yaptık iki ayakabı ve iki üst aldım tabi kızlarda aldı dügün var hafta sonu
eltim oglunu evlendiriyor:kahve::KK14:
Güle güle giyin abla :dondurma: simdiden iyi eglenceler diliyorum sanki dügüne gitmek istemiyor gibi bi halin var:KK70:

Hahaha valla herkes boyle demekki :KK70: neyse benim sabahtan aksama kadar annemlerde olma hakkim cebimde daha kullanmadik o yuzden esim asagi inelim diyemiyo iyi taktik :KK70: :KK70:
Ben daha demedim canim :KK70: sirasini bekliyorum. Dün benimki yan cizmedi. Annemlerde hadi kalkalim da demedi.. bakalim bu durum nekadar sürecek

merhaba kizlar nassiniz bakem:)
dun aksam uzeri disariya ciktik aksam 10da donduk eve cocuklari uyuttum hemen
cikarken her zamanki gibi evi dagitip cikmistik onlari topladim.mutfagi topladim oglenden kalma bulasiklari yikadim.banyonun yerini silip yataga girdim ama benim oglanlar sabaha kadar uyutmadilar beni.milletin cocugu hava alinca horul horul uyur bizimkiler disari cikinca sabaha kadar uyumuyolar
sabah da pek isin yoktu erken bitti islerim.simdi kalkip yemek yapicam
Nerelere gittiniz kuzum:dondurma:
Hareket ettimi ogluslar? Yorulmamislardir belki?

Hanimlar bu sari cicek tozlari öldürcek beni. Resmen protesto ediyorum ama olmuyor.
Her yer sapsari :KK43: toz aliyorum 2 saat sonra yine ayni..

Sabah kahvalti yaptiktan hemen sonra öglen uykusuna yattik simdi kalktim daha :KK45:

Nerelere gittiniz kuzum:dondurma:
Hareket ettimi ogluslar? Yorulmamislardir belki?
her zaman oyleler selcos disari cikinca uyumuyolar o gece nazara mi geliyolar nedir anlamadim.yani ister istemez donul bakiyor millet tatli geliyolar kenardan:)bu arada dun bi ara omur kayboldu disarda aklim cikti oyuncak arabalarin yaninda bulduk:)

her zaman oyleler selcos disari cikinca uyumuyolar o gece nazara mi geliyolar nedir anlamadim.yani ister istemez donul bakiyor millet tatli geliyolar kenardan:)bu arada dun bi ara omur kayboldu disarda aklim cikti oyuncak arabalarin yaninda bulduk:)
Foto atsana ogluslarin züli :dondurma: olabilir cnm nazar degmistir..
:skandal:Kayip mi oldu?? Düsünmek bile istemiyorum kuzum yaa ben olsam kalpten giderdim heralde:KK43: iyiki oyuncaklarin yanindaymis :KK17: yaramaz findik

20180501_194337.jpg

X