- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.241
kablolu selcosKablolumu kablosuzmu züli
haydin size meydan okuyorum en daginik ev benim:)))Kuzummm sen buna daginik mi diyorsundur ben bidahakine resim atiyim da bak dersin ordumu geldi
züli sabah sabah iyi güldüm bea degisik gelmistir de ondan cocuk bunlar ne yapicaklari belli olmuyor
Tm zülikablolu selcos
oyle mi aklimda bulunsun:)Tm zülikablosuzlar halilari iyi cekmiyormus diye duydum ondsn sordum
Ev olabilir kuzumhaydin size meydan okuyorum en daginik ev benim:)))
senden de foto isterem o zaman:))Ev olabilir kuzumbenim mutfak dagiliyor cok
Iyi yine fark etmis kuzum :) benimki eskileri görüyor hangi kas göz arasinda aldin diyorkizlar dun mandallarimi koymaya sepet almistim baktim hos duruyo icine cikolatalari koydum kaldirdim dolaba:)esim gecerken gordu ya bunu mandal icin almamismiydin dedi:)boyle daha guzel fikrimi degistim dedim:))
Tmm züli atarimsenden de foto isterem o zaman:))
Gecmis olsun canimben kizimi yine hastaneye yolladim kulagi duymuyo halabi de tekrar ates bulanti oksuruk basladi sabah erkenden ac karnina idrarindan ve kakasindan aldim yolladim babasiyla anneannesiyle gitti yavruma yetisemiyorum bu oglanlarin yuzunden
sagolasin canimGecmis olsun canim
sen de haklisin hep dip dibe nereye kadar insan kocasini ozlemek istiyor biraz da:)))bak bi tane cocuk dogur bak nasil disarida is buluyor:))dayanamaz tum gun ciyak ciyak bebek sesine:))))Yok canim 3 gundur gormuyoruz ailesini onunla alakasi yok. Evden calisiyoya onunla ilgili. Cok duzensiz isi parayi duzenli yatirmiyolar bide site arada bi bakima giriyo 2 ay calisiyo 1 ay bekliyo gibi bisey iyi kazaniyo ama sigortasi yok vs. Bende evlendigimiz gunden beri birak bu isi duzenli bi is bul diyorum universite mezunuyuz ikimizde bende sırf o evde diye calisamiyorum ama yok dinlemiyo iyixe rahata alisti bide bebek istiyo hic dusunmuyo nasil ustesinden geliriz diye dun zorla biyere form verdirdim resmen kolundan tuttum goturdum suan benle konusmuyo ayri yatti umrumda bile degil ben 1 senedir disimi sıktım ama nereye kadar calismayan erkek mi olur hic ya
Aaaa guzel mantikmis bende hemeen yapium eve gidinceEki Görüntüle 2142800
kizlar bakin bi konuda da bahsetmisdim ben cop kovasina posetleri haftalik geciyorum.ust uste 7 tanesini geciriyorum ustteki copu aliyorum alttaki kaliyo hem yenisini gecirmeye gerek yok hem de suyunun falan aktigini gorursem 2sini birden aliyorum
mantikliyimdir ben heheheAaaa guzel mantikmis bende hemeen yapium eve gidince
İyi akşamlar hanımlaar. Bugün sabah
elerine saglık tertemiz bende bu gün alışverişe gitim eşimle benim mutfak öyle seninki gibi