Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar dun mandallarimi koymaya sepet almistim baktim hos duruyo icine cikolatalari koydum kaldirdim dolaba:)esim gecerken gordu ya bunu mandal icin almamismiydin dedi:)boyle daha guzel fikrimi degistim dedim:))
Iyi yine fark etmis kuzum :) benimki eskileri görüyor hangi kas göz arasinda aldin diyor

senden de foto isterem o zaman:))
Tmm züli atarim

Yok canim 3 gundur gormuyoruz ailesini onunla alakasi yok. Evden calisiyoya onunla ilgili. Cok duzensiz isi parayi duzenli yatirmiyolar bide site arada bi bakima giriyo 2 ay calisiyo 1 ay bekliyo gibi bisey iyi kazaniyo ama sigortasi yok vs. Bende evlendigimiz gunden beri birak bu isi duzenli bi is bul diyorum universite mezunuyuz ikimizde bende sırf o evde diye calisamiyorum ama yok dinlemiyo iyixe rahata alisti bide bebek istiyo hic dusunmuyo nasil ustesinden geliriz diye dun zorla biyere form verdirdim resmen kolundan tuttum goturdum suan benle konusmuyo ayri yatti umrumda bile degil ben 1 senedir disimi sıktım ama nereye kadar calismayan erkek mi olur hic ya

Gecmis olsun canim
sagolasin canim
sen de haklisin hep dip dibe nereye kadar insan kocasini ozlemek istiyor biraz da:)))bak bi tane cocuk dogur bak nasil disarida is buluyor:))dayanamaz tum gun ciyak ciyak bebek sesine:))))

Aaaa guzel mantikmis bende hemeen yapium eve gidince

Feeling07 kuzum sende haklisin. Bebis geldimi düzensiz maas sorun olur hemde insan birbirini özlemek istiyor. Hele bi hayirlisiyla düzgün bi ise girsin sana minettar olur esin

yorgun anneanne ellerine saglik. Cok severim yeni temizlik yapilmis evde oturmayi

BirTutamMutluluk20 bende sen dedikten sonra öyle yapmaya basladim sonra baktim esim cöpü almis atmak icin. Bide bana diyor ki neden okadar cok poset gecirdin hepsini almis bizimki...

Kizlar benim kocis kendine is acti. Terasi yenileyecekmis
bahce köstebek yuvasi gibi oyuldu... eski taslar cikarildi ve teras bölgesi genisletildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…