- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.181
günaydınGünaydin hatunlar
Hahaha valla herkes boyle demekki
bu konuda ben de dertliyim ablakızlar bu günkü 5li
1ev toplanacak
2mutfak toplanacak
3çamaşır yıkanacak
4 çamaşır katlanacak
5 yapa bilirsem mutfak masasını ve sandelyelerin silerim
kızlar benim sandalyeler deri siz neyle siliyorsunuz fikri olan varsa paylaşsın
bazı lekeler çıkmıyor bir kere cifledim ama genede kalıyor leke
Kahvaltini ihmal etme cnmKahvalti yapmadim ama daha birazdan yaparim
Güle güle giyin ablagünaydınyeni kaltım sayılır dün çok yoruldum kızımın yanına gitik adıyamana
avm açılmış orada alış veriş yaptık iki ayakabı ve iki üst aldım tabi kızlarda aldı dügün var hafta sonu
eltim oglunu evlendiriyor
Ben daha demedim canimHahaha valla herkes boyle demekkineyse benim sabahtan aksama kadar annemlerde olma hakkim cebimde daha kullanmadik o yuzden esim asagi inelim diyemiyo iyi taktik
Nerelere gittiniz kuzummerhaba kizlar nassiniz bakem:)
dun aksam uzeri disariya ciktik aksam 10da donduk eve cocuklari uyuttum hemen
cikarken her zamanki gibi evi dagitip cikmistik onlari topladim.mutfagi topladim oglenden kalma bulasiklari yikadim.banyonun yerini silip yataga girdim ama benim oglanlar sabaha kadar uyutmadilar beni.milletin cocugu hava alinca horul horul uyur bizimkiler disari cikinca sabaha kadar uyumuyolar
sabah da pek isin yoktu erken bitti islerim.simdi kalkip yemek yapicam
Arada bi degisiklik olmasi lazim zülikizlar yalniz topik ev islerinden cikti koca nasil dize getirilir e donduiyi yspiyosunuz az bile
her zaman oyleler selcos disari cikinca uyumuyolar o gece nazara mi geliyolar nedir anlamadim.yani ister istemez donul bakiyor millet tatli geliyolar kenardan:)bu arada dun bi ara omur kayboldu disarda aklim cikti oyuncak arabalarin yaninda bulduk:)Nerelere gittiniz kuzum
Hareket ettimi ogluslar? Yorulmamislardir belki?
uyu uyu benim yerime de uyu selcos:)Hanimlar bu sari cicek tozlari öldürcek beni. Resmen protesto ediyorum ama olmuyor.
Her yer sapsaritoz aliyorum 2 saat sonra yine ayni..
Sabah kahvalti yaptiktan hemen sonra öglen uykusuna yattik simdi kalktim daha
Foto atsana ogluslarin züliher zaman oyleler selcos disari cikinca uyumuyolar o gece nazara mi geliyolar nedir anlamadim.yani ister istemez donul bakiyor millet tatli geliyolar kenardan:)bu arada dun bi ara omur kayboldu disarda aklim cikti oyuncak arabalarin yaninda bulduk:)
selcos telden foto atmiyor yine buyuk diyo dur bakayim biFoto atsana ogluslarin züliolabilir cnm nazar degmistir..
Kayip mi oldu?? Düsünmek bile istemiyorum kuzum yaa ben olsam kalpten giderdim heralde iyiki oyuncaklarin yanindaymis yaramaz findik
Ben gündüzleri uyuyamiyorum zülim ama dinlendim ve mayistimuyu uyu benim yerime de uyu selcos:)
Uzaktan cekmen gerekiyor tatlimselcos telden foto atmiyor yine buyuk diyo dur bakayim bi