Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gözümü actin kuzum valla süpersin gel seni alnindan öpücem. Bende bundan sonra öyle diyim esime ve ailesine

Sabah görümcem karga bokunu yemeden mesaj atmis kahvaltiya size gelicez diye.. yatak keyfi bile yapamadim esimle. Ee dün de bütün gün kv ile beraberdik. Kahvaltidan sonra baktim esim geldi yanima bu aksam annenlere gidelim diye.. caymazsa fikrinden iyidir

Evi süpürdüm. Mutfagi topladim
Caydanligimin icini temizledim (cayin rengi gecmisti demlige)
Kettle temizlendi

Yatak odami toplamaliyim ve kuruyan kiyafetleri yerlestirmeliyim

Benimkide gidelim der genelde ama tabi en çok altlı üstlü oturduğumuz için aşağıya inelim diyor. Bide benim eşim maç hastasıdır aşağıdada digiturk var her maç günü oraya ineriz maç izlemeye. Ben bazen inmem çünkü zaten maç izlemiyorum inip napıyım ki. Ona bile laf eder eşim benimle birlikte inmiyosun diye yani zor bu durumlar. Ben onun ailesine uzak olalım benim aileme yakın olalım demiyorum ki ikisinede eşit miktarda gidilsin istiyorum ama yakın olunca öyle olmuyor buda benim sinirlerimi bozuyoo

Kader ortagiyiz feelingcim
Benimde kv üstümüzde oturuyor. Esim sag olsun demez illa benimle gel diye. Canin nasil istiyorsa der ama benim icim rahat etmez.
Bende esit olsun istiyorum ama malesef olmuyor.. arkadaslarimin eslerini görünce hosuma gidiyor özeniyorum cünkü onlar kadinlarinin ailesine gidiyor.

İyi eşin gene karışmıyomuş. Evet insan rahatsız oluyo sanki gitmeyince arada küslük var gibi oluyo napalım bizimde kaderimiz buymuş selcos (insallah dogru soylemisimdir adini azerin oyle diyoduya )

İyi eşin gene karışmıyomuş. Evet insan rahatsız oluyo sanki gitmeyince arada küslük var gibi oluyo napalım bizimde kaderimiz buymuş selcos (insallah dogru soylemisimdir adini azerin oyle diyoduya )
Aynen öyle oluyor cnm. Icimizde merhamet duygudu cok var galiba kiyamiyoruz nedense..

Selcos evet dogru didin

Kizlar guanydinnn
Kizimin kahvaltisi yaptirildi
Carsaflar degistirildi
Yataklar toplandi
Bulasiklar mkineye konuldu calistirildi
Ocak ve tezgah ciflendi

Banyo yiknacak

Baska biey yapamam artik cunku oglen doktora gidicem bebisimi gormeyee

Kizlar guanydinnn
Kizimin kahvaltisi yaptirildi
Carsaflar degistirildi
Yataklar toplandi
Bulasiklar mkineye konuldu calistirildi
Ocak ve tezgah ciflendi

Banyo yiknacak

Baska biey yapamam artik cunku oglen doktora gidicem bebisimi gormeyee
Ellerine saglik canim ve kolay gelsin :)
Ben daha yataktayim kalkarim simdi kahvalti hazirlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…