- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.041
hosgeldin canimMerhabalar,
Bugun oturma odasi mutfak silindi,supuruldu,antreye devam edicem,banyoyu persembe silmistim,mutfak dolaplarinin disini silmeyi dusunuyorum,kizim uyursa,neyle siliyorsunuz
Arkadaslar benim saclarim
Ince ve az olduguna boyatmayi istemiyorum. Simdi nette dolanirken gördüm soda ile sac rengi acilabiliyormus. Onu denicem yarin veya öbürgün.
Gunaydin millet 2 gundur kkya giremiyorum saatlerce hata veriyor
bebeleri doyurup geliyorum
gunaydin canimBugün yapılacaklar listesi yazayım şuraya, listeden utanıp kalkarım belki
Mutfak toparlanacak;
Yemek yapılacak;
Yatak odası toparlanacak;
Nevresim değişip yıkacak;
Asılacak, toplanacak ve ütülenecek çamaşırlar var;
En sonda da süpürmek var
Bunlar şu an aklımdakiler, biraz daha düşünsem liste uzayıp gider
hosgeldin canim benim:)nasilsin?
gunaydin canim
benim de evi silip supurmem gerek bu gun kac gundur silmiyorum
hosgeldin canim benim:)nasilsin?
ben neler yapicam bi bakalim
- ortalik toplanacak
- kislik ayakkabilar baza altina konacak
- holdeki dolap duzenlenecek
- bulasiklar hall edilicek
- ev supurulecek
- silinecek
- toz alinacak
- wc lavabo
- camasir yikanacak
Aynı ben :)
Denersen yaz mutlaka sonucu merak ediyorum..
Şu an saçının rengi ne ?
Kolay gelsin canimmmBugün yapılacaklar listesi yazayım şuraya, listeden utanıp kalkarım belki
Mutfak toparlanacak;
Yemek yapılacak;
Yatak odası toparlanacak;
Nevresim değişip yıkacak;
Asılacak, toplanacak ve ütülenecek çamaşırlar var;
En sonda da süpürmek var
Bunlar şu an aklımdakiler, biraz daha düşünsem liste uzayıp gider
Günaydin kuzumm niye giremiyorsun ki?? Muneye yazdin m i sorunu??Gunaydin millet 2 gundur kkya giremiyorum saatlerce hata veriyor
bebeleri doyurup geliyorum
Dogrudur canım stres herşeye zarar. Ben bi keresinde eşimle tartıştıktan sonra mide spazmı geçirmiştim stresten olmuş amaa kalp krizi gibi ya çok kötüydüü. Bu arada eşin niye istemiyo kız benimki ölüyo çocuk diyeKolay gelsin cnmokurken ben yoruldum kuzum
Aynen bebek isini bekletiyoruz zaten benimki 1-2 sene daha istemiyor benimde isime geliyor
Doktor stresden oldugunu söyledi cnm. Gecen hafta esimle tartismistim ya bide hava degisikligi... hepsi vücuduma cok gelmis.
Çok güzel odan :) Soda işini denedikten sonra yaz muhakkak benimde saçlarım bal köpüğü dur foto atıyım atabilirsemKizlar ben bugün bisey yapmicamevim temiz ve toplu
stres her hastaligin basi ben bunu anladimDogrudur canım stres herşeye zarar. Ben bi keresinde eşimle tartıştıktan sonra mide spazmı geçirmiştim stresten olmuş amaa kalp krizi gibi ya çok kötüydüü. Bu arada eşin niye istemiyo kız benimki ölüyo çocuk diye
Tak ederim kuzummÇok güzel odan :) Soda işini denedikten sonra yaz muhakkak benimde saçlarım bal köpüğü dur foto atıyım atabilirsem
Rengine bayildimmİşte canım saç rengim bu, hic boyamadım güneş açıyo genelde rengini. Ama biraz daha açılsın istiyorum soda işe yarıcakmı merak ettim :)Zeytintanem Bu arada yuzumu kapattım kızlar kusura bakmayın :)