Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Rengine bayildimm:KK36::rolleyes:
Sagol canım :) valla uzaması icin hic bisey yapmiyorum kendiliginden uzuyo benim saclarim cok yağlıdır 1 gün yıkamasam yaglanır belkide o yuzden uzuyo. Ve çok çabuk yipranir saclarim cok kırıldığı için saçıma maşa veya fön yapmiyorum o attigim fotodaki dogal hali yataktan kalktigim gibi çıkıyorum disariya :KK70:

ev isi yapip buraya attim kendimi cekilin rapor vericem:KK70:
  1. ortalik toplandi yataklar da buna dahil
  2. bulasik tezgah masa ocak elden gecti
  3. 2 makina camasir yikandi biri serildi birisi serilecek
  4. mutfak dolabimin 1 gozu kalmisti onu da silip dolabi bitirdim Sukur
  5. lavabo kuvet ovuldu.yeri silindi.wcyi yerleri sildikten sonra ovucam
  6. supurge acildi
  7. holdaki dolap duzenlendi
  8. ayakkabilari da baza altina kaldirdim
:KK28:

kızlar tünaydın bu gün geç kalktım
1 namaz kılınacak
2 ütü var iki sepet ütülenecek
3 iki çift ayakabı yıkanacak makinada
4 wc yıkanacak duvarlarıda ve kapısı silinecek
5 dış kapısilinecek
yapa bilirsem vestiyeri sileceyim
:temizlik::temizlik:
abla hosgeldin.oyy cok isin varmis biter mi bu gun sence?:KK23::KK23:

Sagol canım :) valla uzaması icin hic bisey yapmiyorum kendiliginden uzuyo benim saclarim cok yağlıdır 1 gün yıkamasam yaglanır belkide o yuzden uzuyo. Ve çok çabuk yipranir saclarim cok kırıldığı için saçıma maşa veya fön yapmiyorum o attigim fotodaki dogal hali yataktan kalktigim gibi çıkıyorum disariya :KK70:
filingcim yuzun kapali olsa bile guzelligin belli oluyo masallah.benim de saclarim yagli benimki de uzuyo demek ondanmis:KK53:bakim kremi falan da suremiyorum ben sonuyo hemen saclarim

filingcim yuzun kapali olsa bile guzelligin belli oluyo masallah.benim de saclarim yagli benimki de uzuyo demek ondanmis:KK53:bakim kremi falan da suremiyorum ben sonuyo hemen saclarim
Çok teşekkür ederimm ne kadar zarifsin azerincim :) bende kremsiz sampuan kullanıyorum ama uçlarınada bakım yağı sürüyorum her duştan sonra çünkü çok kırılıyo. Ben zaten bi tuhafim saclarimin koku aşırı yağlı uçları aşırı kuru. Yuzumde sivilce cikiyo cenemde falan ama cildim cok kuru anlamadim nasil bi celiski :KK70:

Çok teşekkür ederimm ne kadar zarifsin azerincim :) bende kremsiz sampuan kullanıyorum ama uçlarınada bakım yağı sürüyorum her duştan sonra çünkü çok kırılıyo. Ben zaten bi tuhafim saclarimin koku aşırı yağlı uçları aşırı kuru. Yuzumde sivilce cikiyo cenemde falan ama cildim cok kuru anlamadim nasil bi celiski :KK70:
ahh yemin ederim ayni ben:KK70:

ne mutlu sana cnm. Benimkiler kupkuru. 2 hafta yikamasam yaglanmaz.. mecbur kendim haftada bir kere yaglayip yatiyorum ki beslensinler :)
Ben en iyisi yataktan kalkmis halimi göstermiyim :KK70: kk'ya dedikodu malzemesi olur

kızlar tünaydın bu gün geç kalktım
1 namaz kılınacak
2 ütü var iki sepet ütülenecek
3 iki çift ayakabı yıkanacak makinada
4 wc yıkanacak duvarlarıda ve kapısı silinecek
5 dış kapısilinecek
yapa bilirsem vestiyeri sileceyim
:temizlik::temizlik:
Simdiden gazan mubarek olsun abla. Cok isin varmis. Yavas yavas yap bence bugün pazar hem dinlen :KK66:

ev isi yapip buraya attim kendimi cekilin rapor vericem:KK70:
  1. ortalik toplandi yataklar da buna dahil
  2. bulasik tezgah masa ocak elden gecti
  3. 2 makina camasir yikandi biri serildi birisi serilecek
  4. mutfak dolabimin 1 gozu kalmisti onu da silip dolabi bitirdim Sukur
  5. lavabo kuvet ovuldu.yeri silindi.wcyi yerleri sildikten sonra ovucam
  6. supurge acildi
  7. holdaki dolap duzenlendi
  8. ayakkabilari da baza altina kaldirdim
:KK28:
Ne cabuk yaptin bunlari zülim tütütü masaallah sana. Evin büyüklügü nekadar?

ne mutlu sana cnm. Benimkiler kupkuru. 2 hafta yikamasam yaglanmaz.. mecbur kendim haftada bir kere yaglayip yatiyorum ki beslensinler :)
Ben en iyisi yataktan kalkmis halimi göstermiyim :KK70: kk'ya dedikodu malzemesi olur

Simdiden gazan mubarek olsun abla. Cok isin varmis. Yavas yavas yap bence bugün pazar hem dinlen :KK66:

Ne cabuk yaptin bunlari zülim tütütü masaallah sana. Evin büyüklügü nekadar?
evim buyuk degil selcos emin degilim tam olarak ama 75 metrekare falan :)

X