- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.061
Saclarin ne güzel upuzun.. bakim olarak ne yapiyorsun?İşte canım saç rengim bu, hic boyamadım güneş açıyo genelde rengini. Ama biraz daha açılsın istiyorum soda işe yarıcakmı merak ettim :)Zeytintanem Bu arada yuzumu kapattım kızlar kusura bakmayın :)
Sagol canım :) valla uzaması icin hic bisey yapmiyorum kendiliginden uzuyo benim saclarim cok yağlıdır 1 gün yıkamasam yaglanır belkide o yuzden uzuyo. Ve çok çabuk yipranir saclarim cok kırıldığı için saçıma maşa veya fön yapmiyorum o attigim fotodaki dogal hali yataktan kalktigim gibi çıkıyorum disariyaRengine bayildimm
abla hosgeldin.oyy cok isin varmis biter mi bu gun sence?kızlar tünaydın bu gün geç kalktım
1 namaz kılınacak
2 ütü var iki sepet ütülenecek
3 iki çift ayakabı yıkanacak makinada
4 wc yıkanacak duvarlarıda ve kapısı silinecek
5 dış kapısilinecek
yapa bilirsem vestiyeri sileceyim
filingcim yuzun kapali olsa bile guzelligin belli oluyo masallah.benim de saclarim yagli benimki de uzuyo demek ondanmisSagol canım :) valla uzaması icin hic bisey yapmiyorum kendiliginden uzuyo benim saclarim cok yağlıdır 1 gün yıkamasam yaglanır belkide o yuzden uzuyo. Ve çok çabuk yipranir saclarim cok kırıldığı için saçıma maşa veya fön yapmiyorum o attigim fotodaki dogal hali yataktan kalktigim gibi çıkıyorum disariya
kalkarsam biter bence diyeyimabla hosgeldin.oyy cok isin varmis biter mi bu gun sence?
kalkarsam biter bence diyeyim
Çok teşekkür ederimm ne kadar zarifsin azerincim :) bende kremsiz sampuan kullanıyorum ama uçlarınada bakım yağı sürüyorum her duştan sonra çünkü çok kırılıyo. Ben zaten bi tuhafim saclarimin koku aşırı yağlı uçları aşırı kuru. Yuzumde sivilce cikiyo cenemde falan ama cildim cok kuru anlamadim nasil bi celiskifilingcim yuzun kapali olsa bile guzelligin belli oluyo masallah.benim de saclarim yagli benimki de uzuyo demek ondanmisbakim kremi falan da suremiyorum ben sonuyo hemen saclarim
ahh yemin ederim ayni benÇok teşekkür ederimm ne kadar zarifsin azerincim :) bende kremsiz sampuan kullanıyorum ama uçlarınada bakım yağı sürüyorum her duştan sonra çünkü çok kırılıyo. Ben zaten bi tuhafim saclarimin koku aşırı yağlı uçları aşırı kuru. Yuzumde sivilce cikiyo cenemde falan ama cildim cok kuru anlamadim nasil bi celiski
ne mutlu sana cnm. Benimkiler kupkuru. 2 hafta yikamasam yaglanmaz.. mecbur kendim haftada bir kere yaglayip yatiyorum ki beslensinler :)Sagol canım :) valla uzaması icin hic bisey yapmiyorum kendiliginden uzuyo benim saclarim cok yağlıdır 1 gün yıkamasam yaglanır belkide o yuzden uzuyo. Ve çok çabuk yipranir saclarim cok kırıldığı için saçıma maşa veya fön yapmiyorum o attigim fotodaki dogal hali yataktan kalktigim gibi çıkıyorum disariya
Simdiden gazan mubarek olsun abla. Cok isin varmis. Yavas yavas yap bence bugün pazar hem dinlenkızlar tünaydın bu gün geç kalktım
1 namaz kılınacak
2 ütü var iki sepet ütülenecek
3 iki çift ayakabı yıkanacak makinada
4 wc yıkanacak duvarlarıda ve kapısı silinecek
5 dış kapısilinecek
yapa bilirsem vestiyeri sileceyim
Ne cabuk yaptin bunlari zülim tütütü masaallah sana. Evin büyüklügü nekadar?ev isi yapip buraya attim kendimi cekilin rapor vericem
- ortalik toplandi yataklar da buna dahil
- bulasik tezgah masa ocak elden gecti
- 2 makina camasir yikandi biri serildi birisi serilecek
- mutfak dolabimin 1 gozu kalmisti onu da silip dolabi bitirdim Sukur
- lavabo kuvet ovuldu.yeri silindi.wcyi yerleri sildikten sonra ovucam
- supurge acildi
- holdaki dolap duzenlendi
- ayakkabilari da baza altina kaldirdim
Tsk ederim kuzumselcos senin evin ne guzel derli toplu benim kapilarimi bi gorsen dunku pisiden sonra her yer yagli parmak lekesi:))))
evim buyuk degil selcos emin degilim tam olarak ama 75 metrekare falan :)ne mutlu sana cnm. Benimkiler kupkuru. 2 hafta yikamasam yaglanmaz.. mecbur kendim haftada bir kere yaglayip yatiyorum ki beslensinler :)
Ben en iyisi yataktan kalkmis halimi göstermiyimkk'ya dedikodu malzemesi olur
Simdiden gazan mubarek olsun abla. Cok isin varmis. Yavas yavas yap bence bugün pazar hem dinlen
Ne cabuk yaptin bunlari zülim tütütü masaallah sana. Evin büyüklügü nekadar?
Iyimis yine kuzum annemlerin evi de 75 metrekare :) kücük degil evinevim buyuk degil selcos emin degilim tam olarak ama 75 metrekare falan :)
yani ne buyuk ne kucuk diyelim:))buyuk olmasin su anda zaten temizleyemem:)))Iyimis yine kuzum annemlerin evi de 75 metrekare :) kücük degil evin
isin sadece bu kadarsa yardima gelsene canim bana:))Dün
Evi süpürdüm, sildim
Wc, banyo yikadim.
Renklileri yikadim, eşim yine ütü yaptı
Bugunde beyazları yıkıycam.
Hemen geliyorumisin sadece bu kadarsa yardima gelsene canim bana:))
keske monitorden yardim ede bilsek tum kkyi cagirirdim valla:)))Hemen geliyorum