- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.081
Hahahakeske monitorden yardim ede bilsek tum kkyi cagirirdim valla:)))
biri borek biri cay getirirdi dedikodu yapa yapa bitirirdik valla:)))Hahahaaynen, yeni gelin evi düzer gibi gruplar halinde is paylaşımı yapardık.
Aynen, eğlenceli olurdubiri borek biri cay getirirdi dedikodu yapa yapa bitirirdik valla:)))
Benimkileeercocuklar uyuyunca neler yapilacak
ahh keske zamanim olsa da halilari da bi silsem berbat durumda
- halinin kenarinda kalan yerler faras supurgeyle supurulecek yoksa icime sinmiyo
- yerler silinecek
- toz alinacak
- camasir asilacak
kizlar halisi kirli olan kimler var benden baska
Ahh ne guzel kucuk benimkinde at kostursan kosarevim buyuk degil selcos emin degilim tam olarak ama 75 metrekare falan :)
kız nasıl sıgıyorsun 4 çocuklaevim buyuk degil selcos emin degilim tam olarak ama 75 metrekare falan :)
bende halıcıya vermiştim ama kötü bir tecrübeden sonra geçen yaz halılarımızı balkonda yıkadım inanın öyle içim rahatlamıştı ki ama kıyıp da seremiyor insan çilesini çekinceBenimkileeerannem buyuk balkonunda yikayalim bahar temizliginde diyor bende haliciya verelim diyorum annemin icine sinmiyo yikamaci napsam ki
ellerinize sağlık ayakkabıları makinede mi yıkıyor sunuzkızlar ütü biti ayakabılar yıkandı
vestiyer silindi iki kapı silindi wc temizlendi
kızlar ev süpürüp sildilerçay sigara molası yemek yapılacak
evet makinada yıkıyorum bazende makinada yıkanmıyanlarıdaellerinize sağlık ayakkabıları makinede mi yıkıyor sunuz
bende spor ayakkabıları keten babetleri atıyorum ancak iç kısımları istediğim gibi olmuyor çamaşır suyu damlatsam durulanmaz gibi geliyor sizin püf noktanız varmı paylaşabilir misinizevet makinada yıkıyorum bazende makinada yıkanmıyanlarıda
elde yıkıyorum
benim de icime sinmiyo halici kendim yikiyorumBenimkileeerannem buyuk balkonunda yikayalim bahar temizliginde diyor bende haliciya verelim diyorum annemin icine sinmiyo yikamaci napsam ki
simdilik bi sikinti yok abla sigiyoruz rahat ama oglanlar buyuyunce buyuk ev sartkız nasıl sıgıyorsun 4 çocukla
benim ev 155 metre kare genede küçük
diyorum
superwoman ablakızlar ütü biti ayakabılar yıkandı
vestiyer silindi iki kapı silindi wc temizlendi
kızlar ev süpürüp sildilerçay sigara molası yemek yapılacak
katildin bileIyi aksamlar kizlar bende araniza katilabilir miyim
camasir suyunu az biraz doke bilirsinbende spor ayakkabıları keten babetleri atıyorum ancak iç kısımları istediğim gibi olmuyor çamaşır suyu damlatsam durulanmaz gibi geliyor sizin püf noktanız varmı paylaşabilir misiniz
Hosgeldin aramizaIyi aksamlar kizlar bende araniza katilabilir miyim
Sagol cnmHosgeldin aramiza