Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benimkileeer annem buyuk balkonunda yikayalim bahar temizliginde diyor bende haliciya verelim diyorum annemin icine sinmiyo yikamaci napsam ki

Benimkileeer annem buyuk balkonunda yikayalim bahar temizliginde diyor bende haliciya verelim diyorum annemin icine sinmiyo yikamaci napsam ki
bende halıcıya vermiştim ama kötü bir tecrübeden sonra geçen yaz halılarımızı balkonda yıkadım inanın öyle içim rahatlamıştı ki ama kıyıp da seremiyor insan çilesini çekince

evet makinada yıkıyorum bazende makinada yıkanmıyanlarıda
elde yıkıyorum
bende spor ayakkabıları keten babetleri atıyorum ancak iç kısımları istediğim gibi olmuyor çamaşır suyu damlatsam durulanmaz gibi geliyor sizin püf noktanız varmı paylaşabilir misiniz

benim de icime sinmiyo halici kendim yikiyorumbenim balkonda gider yeri.yok banyoda miss gibi yikiyorum vallaama simdi hava soguk yikarsam kurumaz o yuzden silmem gerek
kız nasıl sıgıyorsun 4 çocukla
benim ev 155 metre kare genede küçük
diyorum
simdilik bi sikinti yok abla sigiyoruz rahat ama oglanlar buyuyunce buyuk ev sart
kızlar ütü biti ayakabılar yıkandı
vestiyer silindi iki kapı silindi wc temizlendi
kızlar ev süpürüp sildilerçay sigara molası yemek yapılacak
superwoman abla
Iyi aksamlar kizlar bende araniza katilabilir miyim
katildin bile
bende spor ayakkabıları keten babetleri atıyorum ancak iç kısımları istediğim gibi olmuyor çamaşır suyu damlatsam durulanmaz gibi geliyor sizin püf noktanız varmı paylaşabilir misiniz
camasir suyunu az biraz doke bilirsin
ya da ic kismini onceden camasir suyuna batirdigin dis fircasiyla fircalayip oyle at makineye

cekilin bakem bu aksamin en temiz hatunu geldiusenmedim bu saatte halilari silmeye basladimsalon ve cocuk odasini sildim digerlerini de fircaladim kilini tuyunu aldim cay icip onlari da silicemdilim damagim kurudu vlamiss gibi oldu hic bu kadar icime sinmemisti hali temizliyinormalde halilari durulamam ama salonun halisini duruladim isil isil yaptim valla acaip kirli sular cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…