Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim yok daha :)
Yaklaşık 8 ay oldu evleneli..
bak abla tavsiyesi:)))bebek icin bekle biraz:))))
kaninda varmis yaparsin sen yine:))kotu olaylar herkesde var takilip kalmamak gerek yoksa dibe batariz
sen takil bize bak nasil eski gunlerinrle donuyoaum:)

bak abla tavsiyesi:)))bebek icin bekle biraz:))))

kaninda varmis yaparsin sen yine:))kotu olaylar herkesde var takilip kalmamak gerek yoksa dibe batariz
sen takil bize bak nasil eski gunlerinrle donuyoaum:)

Bekliyorum zaten :)
Biraz da mecburi :) Tahlil yaptırdım ne var ne yok diye, kanımda virüs çıktı hem de bir kaç çeşit..
O yüzden önce kendimi düzeltmem gerek :)

toz temizleyiciler arasinda da fark var bazilari ciziyor bazilari cizmiyor.mesela ici soyle tane tane olanlar cizer toz gibiyse cizmez.sen ocagin gorunmeyen yerinde bi dene bak

Anladım canım.. Bakarım evdekine..
Pemo lyuksu gördüm ama kullandım mı bilmiyorum..
Evdeki işe yaramazsa ondan alırım..

virus moda oldu artik :)sorun degil o biraz tedavi gecer gider insallah

Aynen :)
İnşaAllah..

Hosgeldin aramizaa

Hoşbuldum :)

Günaydin herkese
Nasilsiniz Kizlar

ben simdi pişi yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yumusacik olmazlar diye
Hamurla aram pek iyi degil ondan
kizaam seni duyan da baklava acacak sanir :)pisi iste yuvarla bastir at yaga :))kabarir o merak etme:))canim cekti yaw:))

Hanimlar hamuru yogurdum bakalim nasil olucak. Kabaricak gibi de gözükmüyor ki ya
uzerini iyice sar sicak yerde beklet mayan da eski degilse kabarir merak etme

ben de ortaligi topladim
nevresimimizi degistim ama bu gun yikayamicam hava bozuk yarina artik.bulasiklari da hall ettim.bi de yuzume agda yaptim:))
oglanlari yikayinca banyo dagildi iyice dun aksam ayakkabiligi da duzenledim kisliklarin cogunu yikadim bi kac tanesi kaldi onu da yikarim kuruyunca kaldiririm
neler yapicam bi bakalim
  1. yemek
  2. kalan ayakkabilari yikicam
  3. wc lavabo
  4. salonu supurucem
  5. camasir

Neden öyle düşünüyorsun ?
Hamurla benim de aram pek iyi değil ama
Benim hanurlarim hep sert olur pogaca oldun börek olsun.. ama iyi oldu ellerime saglik yumusacik

kizaam seni duyan da baklava acacak sanir :)pisi iste yuvarla bastir at yaga :))kabarir o merak etme:))canim cekti yaw:))

uzerini iyice sar sicak yerde beklet mayan da eski degilse kabarir merak etme
Kuzum öyle deme ben ne savaslar verdim hamur icin ama yumusacik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…