- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.001
bak abla tavsiyesi:)))bebek icin bekle biraz:))))Benim yok daha :)
Yaklaşık 8 ay oldu evleneli..
kaninda varmis yaparsin sen yine:))kotu olaylar herkesde var takilip kalmamak gerek yoksa dibe batarizHoşbuldum
Bir iki yıldır temizlik yapasım gelmiyor
Eskiden tek başıma tüm Eve yeterdim ve severdim yapmayı
Artık elimi kaldırmıyorum içimden gelmiyor bir zorlu süreçten geçmiştim,sonucu bende böyle bir etki yaptı
İki günde bir yada üç günde bir bayan geliyor yapıyor,bende onunla yapmaya çalışıyorum,
ama tek başıma yeniden yavaş yavaş yapmaya başladım
Lekenin üzerine sıkıp biraz beklettinmi
Tel ile hafifçe çizmeden dene belki geçer
toz temizleyiciler arasinda da fark var bazilari ciziyor bazilari cizmiyor.mesela ici soyle tane tane olanlar cizer toz gibiyse cizmez.sen ocagin gorunmeyen yerinde bi dene bakToz temizleyici var şu an evde..
Bir denerim.. Çizer diye korktum aslında o yüzden denemedim..
bak abla tavsiyesi:)))bebek icin bekle biraz:))))
kaninda varmis yaparsin sen yine:))kotu olaylar herkesde var takilip kalmamak gerek yoksa dibe batariz
sen takil bize bak nasil eski gunlerinrle donuyoaum:)
virus moda oldu artik :)sorun degil o biraz tedavi gecer gider insallah
Bekliyorum zaten :)
Biraz da mecburi :) Tahlil yaptırdım ne var ne yok diye, kanımda virüs çıktı hem de bir kaç çeşit..
O yüzden önce kendimi düzeltmem gerek :)
Takipteyim :)) tamam inşallahbak abla tavsiyesi:)))bebek icin bekle biraz:))))
kaninda varmis yaparsin sen yine:))kotu olaylar herkesde var takilip kalmamak gerek yoksa dibe batariz
sen takil bize bak nasil eski gunlerinrle donuyoaum:)
Hosgeldin aramizaaMerhaba
Ben de katılabilir miyim size ?
toz temizleyiciler arasinda da fark var bazilari ciziyor bazilari cizmiyor.mesela ici soyle tane tane olanlar cizer toz gibiyse cizmez.sen ocagin gorunmeyen yerinde bi dene bak
virus moda oldu artik :)sorun degil o biraz tedavi gecer gider insallah
Hosgeldin aramizaa
Hanimlar hamuru yogurdum bakalim nasil olucak. Kabaricak gibi de gözükmüyor ki ya
kizaam seni duyan da baklava acacak sanir :)pisi iste yuvarla bastir at yaga :))kabarir o merak etme:))canim cekti yaw:))Günaydin herkese
Nasilsiniz Kizlar
ben simdi pişi yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yumusacik olmazlar diye
Hamurla aram pek iyi degil ondan
uzerini iyice sar sicak yerde beklet mayan da eski degilse kabarir merak etmeHanimlar hamuru yogurdum bakalim nasil olucak. Kabaricak gibi de gözükmüyor ki ya
Benim hanurlarim hep sert olur pogaca oldun börek olsun.. ama iyi oldu ellerime saglik yumusacik
Neden öyle düşünüyorsun ?
Hamurla benim de aram pek iyi değil ama
Kuzum öyle deme ben ne savaslar verdim hamur icinkizaam seni duyan da baklava acacak sanir :)pisi iste yuvarla bastir at yaga :))kabarir o merak etme:))canim cekti yaw:))
uzerini iyice sar sicak yerde beklet mayan da eski degilse kabarir merak etme
Zülim gel beraber yiyelimkizaam seni duyan da baklava acacak sanir :)pisi iste yuvarla bastir at yaga :))kabarir o merak etme:))canim cekti yaw:))
uzerini iyice sar sicak yerde beklet mayan da eski degilse kabarir merak etme
oyy ellerine saglik kuzu:)
bak biliyo gelemeyecegimi o yuzden diyor:)))Zülim gel beraber yiyelim