Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hanımlaaaaar ben geldiiiim :) Ablamlar dün gece gittiler yiğenim bizi nasıl yorduysa artık bugün 12de kalkabildim annemde öyle kalktığından beri uzanıyormuş Ay BirTutamMutluluk20 allah sana güç, kuvvet, sabır versin bolca ne zormuş çocuk bide sende 4 dene anam anam
Neyseki geldim kendime yaptıklarımı yazıyorum.
Yatakları topladım çırptım makinaya attm yorgan, çarşaf, yastık kılıfı ne varsa yıkadım.
Ortalığı topladım malum evde çocuk vardı koltuğun arkalarından emzik mi dersin tokamı dersin pilmi dersin ne ararsan çıktı
Sonra mutfağa geçtim dolapları sildim sirkeli suyla. Buzdolabını sildim.
Oturma odası, çocuk odası, mutfağı süpürdüm salon ve yatak odası kaldı oralarıda süpürüp silmeye başlıcam.
Sonra toz alıcam, sonra ütü yapıcam, sonra duş alıcam, sonra yemek yapıcam, sonra pazara gidicem ooo daha çok işim var siz bunları çocukla nası yapıyosunuz ya
Zeytintanem kız biz en iyisi biraz daha erteleyelim bebis işini sen naptın canım doktora gittiginde beta hcg'yede baktırsaydın?

bak teee kilometrelerce uzakliktan sen bilem anladin neler cektigimi filingcim:)))benim heruf anlamiyo.neysembonkonulara girmeyecem kiziyorum:))))ben hepsini yapiyorum da silme isini yetistiremiyorum maalesef.valla en son ne zaman sildim yerleri hatirlamiuorum ama yarin silmek sart oldu

Ay haklısın valla zor olmazmı bi dk durmuyolarki suya ellerini sokarlar belki dökerler islak yerden kayarlar falan cok zor vallahii. Heriflerin hepsi aynı heralde benimkide aşırı pistir anlatmıştım kirlileri askıya asar kir sepetine atmaya bile üşenir diye ama yerde nokta kadar bisey gorse evi b.k götürüyo der -.- Geçen gün temizlik yapıyodum canm burnumda buzdolabını açmış yaa bu dolap çok karışk ne kadar düzensiz demesin mii. Eyvah benim şarteller attı valla tuttum kolundan dışarı attım almadım içeri uzun sure hem evde hem herşeye karışıyo hem dağınık hem yardımcı olmuyo sonra feeling neden bu kadar sinirli

filingcim seninki gene tirsiyo benimki tirsmiyo da benden kolundan tutup atamiyorum icimde kaliyo:)))
kızlar bu gün iş yapmadım fazla eltime gitim yeni geldim
mutfak perdesi yıkanacak çamaşır katlanacak BirTutamMutluluk20
mutfak temizligine devam birde kızım atandı dün
hayirli olsun abla:))

Kolay gelsin cnm okurken ben yoruldum kuzum

Aynen bebek isini bekletiyoruz zaten benimki 1-2 sene daha istemiyor benimde isime geliyor
Doktor stresden oldugunu söyledi cnm. Gecen hafta esimle tartismistim ya bide hava degisikligi... hepsi vücuduma cok gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…