Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bayagi is yapmisiniz yine abla yakinda olsaydim gelirdim yardima. Stres yapmayin kendinize olur mu

Hoşbulduk sağolun
Bir lohusa işleri nasıl yetiştirir? :)
Bunun cevabini sana konu sahibi BirTutamMutluluk20 verebilir

gunaydin herkese
dunden beri normal sekilde giremedim kkya kizimin kulagi agriyodu ilk once sonra buna kusma titreme ates de eklenince sabahi zor ettik.esimle annem goturdu simdi hastaneye
aksam ates dusurucu verdikten sonra uyudu ben de kizimin dolabini duzenledim Sukur
sonra da bulasiklari halletdim ben uyudugumda 1i 10 geciyordu

Gecmis olsun zülim kiyamam ben teyzesinin kuzusuna. Gelince öp benim icin. Insaallah hemen iyilesir

Bugün cok is yapma bari dün yorulmusun gece de uyumamisin

Yaaa maşallah canım hiç bilmiyordum Rabbim cumlesini bağışlasın
Kaç aylıklar peki? Allah kolaylık versin canım nasıl gidiyor çok zorlanıyormusun
sagolasin canim cumlemizinkini insallah
2yas 2 ayliklar:)asiri yaramazlar nikim durmuyolar bir dakika yerlerinde:)bakicimiz da gitti 2 aydir yalnizim cok zorlaniyorum gelecek ay krese yollicam insallah

ahh hic aorma selcos zaten hastalaninxa mizmiz oluyo habire agladi
sen ne yaptin kocisle durumlar nedir?:))
Oy kiyamam ona olsun hastalaninca biz bile mizmizlasabiliyoruz.

Ayni be gülüm.. bakalim isten gelsin de bi.
Simdi görümcelerimle kahvaltidan geldim. Iyi gecti sohbet ettik.

kizlar kusmuklu kiyafetleri nevresimleri attim yikandi su anda odalari topluyorum

Imreniyorum size ya. Hergün usanmadan ev isi yapiyorsunuz. Ben bi süpürge cekmeye usaniyorum valla

:))kuzu senin evib fazla dagilmiyodur ondan bizimkini gorsen bomba dusmus gibi:)))gorumcen iyi biri galiba

:))kuzu senin evib fazla dagilmiyodur ondan bizimkini gorsen bomba dusmus gibi:)))gorumcen iyi biri galiba
dagilmiyormudur züli hic gülecegim yoktu. Benimki cocuk gibi aldigi seyi yerine koymaz ki
4 görümcemde allah razi olsun cok iyiler. Dügünde benim istemediklerimi onlar istedi ben keske demiyim diye onlarda istedikleri olmamis zamaninda onun icin bende üzülmiyim diye en cok onlar soktu babalarini masrafa

Kizlar dün firina ilac sürmüstüm az önce sildim ama lekeler tam cikmadi bidaha sürdüm ilaci ya aksama yada yarin sabah silerim tekrar.

Firin telimi ve tepsilerimi yikadim. Simdi eve bi süpürge cekerim toz alirim bide wc lavabo sildim mi bugünlük yeter

ben de firin tepsilerimi yikadim ama firin kaldi belki cocuklar uyuduktan sonra yaparim

kızlar benim ev kalabalık
bu akşam kızlar burda NAVLEE ve öbür kızım
akşam üzeri geldi torunlar coştu
kavga ediyorlar
bende izliyorum bu arada yarışmayı izlemeye çalışıyorum
iyi aksamlar abla
bu kizlar sana rahat vermicek anlasilan baksana aksam bile sendeler:)))hangi yarismayi izliyosun abla?
ben de mutfagi falan toparladim
makineyi bosalttim tekrar doldurdum
elde yikanacaklari yikadim
ocagi tezgahi masayi sildim
copu topladim

bu arada bulasik makinem super yikiyor aartik tencereleri falan bundan sonra hep normal deterjan da ilave edicem 3-4 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…