- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.821
Bayagi is yapmisiniz yine ablakızlar kızım evini taşıyor gitim akşam yemeginden sonra
mutfagı dizdik yataklarını dizdik biraz ben geldim çünkü
gün vardı komşuda yarın penceresi takılan odaları boyanacak
şans ya çıktıgı evi ev sahibi vermişti mecmuren taşındı
hemen neyse yakın gideriz yardım ederiz
Bunun cevabini sana konu sahibiHoşbulduk sağolun
Bir lohusa işleri nasıl yetiştirir? :)
nickim hosgeldin canimHoşbulduk sağolun
Bir lohusa işleri nasıl yetiştirir? :)
Gecmis olsun zülimgunaydin herkese
dunden beri normal sekilde giremedim kkya kizimin kulagi agriyodu ilk once sonra buna kusma titreme ates de eklenince sabahi zor ettik.esimle annem goturdu simdi hastaneye
aksam ates dusurucu verdikten sonra uyudu ben de kizimin dolabini duzenledim Sukur
sonra da bulasiklari halletdim ben uyudugumda 1i 10 geciyordu
ahh hic aorma selcos zaten hastalaninxa mizmiz oluyo habire agladiGecmis olsun zülimkiyamam ben teyzesinin kuzusuna. Gelince öp benim icin. Insaallah hemen iyilesir
Bugün cok is yapma bari dün yorulmusun gece de uyumamisin
nickim hosgeldin canimbebis mi gelmis hos gelmis teyzesinin kuzusu op yerime minnosu kiz mi erkek mi eski kizlar birer birer kaybolduk kknin tadi kalmadi valla
Allah bagislasin canimHb canım evet bi oğlum daha oldu elhamdulillah
Sen de doğum yaptın sanırım ikiz falan mı?
Allah bagislasin canimHb canım evet bi oğlum daha oldu elhamdulillah
Sen de doğum yaptın sanırım ikiz falan mı?
Allah bagislasin canim
benim de 3uz ogullarim oldu:)))3 canavar:)))
sagolasin canim cumlemizinkini insallahYaaa maşallah canım hiç bilmiyordum Rabbim cumlesini bağışlasın
Kaç aylıklar peki? Allah kolaylık versin canım nasıl gidiyor çok zorlanıyormusun
ufaklik uslu mu bari nickim?oglan kiskanclik falan yapiyo mu:)))Ben de oğlumla kahvaltı yaptım ufaklığı emziriyorum
Dün evi temizlemiştim bugun çamaşır ütü işlerim var
Bir de misafirlerim gelecek yemek yapıcam
Oy kiyamam ona olsun hastalaninca biz bile mizmizlasabiliyoruz.ahh hic aorma selcos zaten hastalaninxa mizmiz oluyo habire agladi
sen ne yaptin kocisle durumlar nedir?:))
kizlar kusmuklu kiyafetleri nevresimleri attim yikandi su anda odalari topluyorum
:))kuzu senin evib fazla dagilmiyodur ondan bizimkini gorsen bomba dusmus gibi:)))gorumcen iyi biri galibaOy kiyamam ona olsun hastalaninca biz bile mizmizlasabiliyoruz.
Ayni be gülüm.. bakalim isten gelsin de bi.
Simdi görümcelerimle kahvaltidan geldim. Iyi gecti sohbet ettik.
Imreniyorum size ya. Hergün usanmadan ev isi yapiyorsunuz. Ben bi süpürge cekmeye usaniyorum valla
:))kuzu senin evib fazla dagilmiyodur ondan bizimkini gorsen bomba dusmus gibi:)))gorumcen iyi biri galiba
ben de firin tepsilerimi yikadim ama firin kaldi belki cocuklar uyuduktan sonra yaparimKizlar dün firina ilac sürmüstüm az önce sildim ama lekeler tam cikmadi bidaha sürdüm ilaci ya aksama yada yarin sabah silerim tekrar.
Firin telimi ve tepsilerimi yikadim. Simdi eve bi süpürge cekerim toz alirim bide wc lavabo sildim mi bugünlük yeter
iyi aksamlar ablakızlar benim ev kalabalık
bu akşam kızlar burdaNAVLEE ve öbür kızım
akşam üzeri geldi torunlar coştu
kavga ediyorlar
bende izliyorum bu arada yarışmayı izlemeye çalışıyorum