Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben bugün kalktım zar zor bi kahvaltı hazırladım yedik bulaşıkları yıkadım çamaşır attım onları serdim kurudu katladım. Bulaşık makinesi doluydu onları yerleştirdim. Ev zaten temiz 2 gündür dip tırnak temizlik yaptığımız için başka bi işim yok şuanlık bi tek yemek yapıcam şimdi kalkıp. Taze fasulye aldım onu pişirmeyi düşünüyorum :)

bak icime dogmus
konu aç kız iyi olur ya eski kızlar nerede ya bildirim gönder gelsinler özledik
abla gunluk ev isi mi olsun yoksa haftalik mi onu kararlastiralim
Ben 23 yaşındayım daha
olsun canim yirmilik kizlariz hepimiz sonuctayorgunanne anne abla da hepimizi cebinden cikarir belli

siz zaten 1 aylik temizliginizi yaptiniz dun

odalari topladim
milyonlarca oyuncagi topladim:)
yataklari topladim
bulasik makinesini bosalttim geri kalanlari dizdim
ocagi tezgahi masayi sildim
wc lavaboyu ovdumnne
toz aldim
supurge actim
yemek yaptim

aksam:
salonu topladim
annem supurdu
mutfagi topladim
bulasigi halletdim
copu topladim
cocuklar da uyudu keyif yapicam:)

Ben bu adami ne yapiyim?? Bugün yine sinir etti beni.
Sabah isteyken dedim ona annemlere gidelim aksama diye tamam gideriz eve geliyim de bi dedi.
Eve geldi morali bozuk üstüne falan gitmedim yemegini koydum sohbet ettik azcik oturma odasina gectik uzandi 30 dakika sonra uyandir beni dedi. Bende sevindim beraber annemlere gidicez diye normalidne 1,5 saat sonra falan uyandir beni diyor. Neyse uyandi ben üstümü degistim nereye gidiyorsun dedi
Annemlere gidicez ya dedim
Ben bir yere gitmiyorum dedi
Sinirlendim carptim kapiyi ciktim.
Annemlere ayda 1 gitmeye basladi kizlar dayanamiyorum artik. Annemlere de bahane ürtemekten biktim soruyorlar cünkü.

niye gitmek istemiyor peki kuzu?

Acaba neye morali bozuktu canim konuşurmu seninle boyle seyleri? Ondanmi gitmek istemediki. Ama sen haklisin bide şöyle bi durum var bende yasadigim icin biliyorum bizimde arabamiz yoktu ayda 1-2 kez anca annemlere gidebiliyoduk ama onun ailesiyle altli ustlu oturdugum icin nerdeyse her gun goruyoruz birbirimizi insan haksizliga ugradigini dusunuyo onun ailesiylede ayda bi kere gorussen hadi dersin ama insan uzuluyo anliyorum seni.

niye gitmek istemiyor peki kuzu?
Bilmiyorum kuzum neden gitmek istemiyor. Ilk baslarda haftada bir gidiyorduk simdi bana sen yalniz git diyor. Kayinvalideme söylesem mi diye düsünüyorum cünkü onlar görüyorlar hep tek gittigimi...
annem babam onu cok seviyor o da böyle yapinca gücüme gidiyor

Aynen öyle cnm. Hem kendim haksizliga ugruyormusum gibi hemde annem babam.
Korkuyorum bu aile konusunda birgün patlicam ama nezaman

Kizlar inanirmisiniz dün eve geldim selam verdim allahin selamini bile almadi. Bende daha cok kizdim gittim yattim is cantasini da hazirlamadim. Dogrumu yanlsmi yapmisim? Offf

kuzu once aksam adam akilli konusun neden yapiyomus bi sor sonra mahcup oldugunu da anlat.baktin olmuyo cik kvye soyle

kuzu once aksam adam akilli konusun neden yapiyomus bi sor sonra mahcup oldugunu da anlat.baktin olmuyo cik kvye soyle
Züli bir gün bi kavga ettik bagira cagira hemde. Sordum neden annemlere gelmiyorsun diye. Bana kurdugu cümle : "ben damadim öyle herzaman gidemem" bana giciklik olsun diye mi dedi, beni daha cok kizdirmak icin mi dedi bilmiyorum.

Bak mesela annesi babasi beni 3-4 gün görmesinler ilk gördüklerinde hemen "kizim sinifta kaldin hic arayip sormuyorsun" diyorlar. Benim annem babam mesela yapmiyor böyle hep anlayislilar onun icin deger verilmiyor ben anladim. Bende gitmicem onun ailesine yine sinifta kaldin derseler dicem "ogulunuz benim aileme gitmeyince sinifta kalmiyor ben niye kaliyorum diye" yeminle cok doluyum bu konuda ve suan göz yasim akiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…