- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.781
konu aç kız iyi olur ya eski kızlar nerede ya bildirim gönder gelsinler özledikonu ben de dusunuyorum abla konu acicam
ekşın diyorum abla sizin evde olaylar bitmiyor ya
Ben 23 yaşındayım daha89 dogumluyum canim 28 yasindayimya sen?
bak icime dogmusevet ya hiç bitmez kalabalık olunca işte şimdide kızım okuldan gelince
dış kapı açılmamış kız öyle beklemiş zil de çalmamış komşular gelince gire bildi
eve telefonuda götürmeyince evde bırakmış nasıl sinrlenmiş
abla gunluk ev isi mi olsun yoksa haftalik mi onu kararlastiralimkonu aç kız iyi olur ya eski kızlar nerede ya bildirim gönder gelsinler özledik
olsun canim yirmilik kizlariz hepimiz sonuctaBen 23 yaşındayım daha
siz zaten 1 aylik temizliginizi yaptiniz dunBen bugün kalktım zar zor bi kahvaltı hazırladım yedik bulaşıkları yıkadım çamaşır attım onları serdim kurudu katladım. Bulaşık makinesi doluydu onları yerleştirdim. Ev zaten temiz 2 gündür dip tırnak temizlik yaptığımız için başka bi işim yok şuanlık bi tek yemek yapıcam şimdi kalkıp. Taze fasulye aldım onu pişirmeyi düşünüyorum :)
Burdayim cnm annemlerdeydim yeni geldim eveselcos nerdesin?
kızlar bilir hepsi bana uyar fark etmezbak icime dogmus
abla gunluk ev isi mi olsun yoksa haftalik mi onu kararlastiralim
olsun canim yirmilik kizlariz hepimiz sonuctayorgunanne anne abla da hepimizi cebinden cikarir belli
niye gitmek istemiyor peki kuzu?Ben bu adami ne yapiyim?? Bugün yine sinir etti beni.
Sabah isteyken dedim ona annemlere gidelim aksama diye tamam gideriz eve geliyim de bi dedi.
Eve geldi morali bozuk üstüne falan gitmedim yemegini koydum sohbet ettik azcik oturma odasina gectik uzandi 30 dakika sonra uyandir beni dedi. Bende sevindim beraber annemlere gidicez diye normalidne 1,5 saat sonra falan uyandir beni diyor. Neyse uyandi ben üstümü degistim nereye gidiyorsun dedi
Annemlere gidicez ya dedim
Ben bir yere gitmiyorum dedi
Sinirlendim carptim kapiyi ciktim.
Annemlere ayda 1 gitmeye basladi kizlar dayanamiyorum artik. Annemlere de bahane ürtemekten biktim soruyorlar cünkü.
Acaba neye morali bozuktu canim konuşurmu seninle boyle seyleri? Ondanmi gitmek istemediki. Ama sen haklisin bide şöyle bi durum var bende yasadigim icin biliyorum bizimde arabamiz yoktu ayda 1-2 kez anca annemlere gidebiliyoduk ama onun ailesiyle altli ustlu oturdugum icin nerdeyse her gun goruyoruz birbirimizi insan haksizliga ugradigini dusunuyo onun ailesiylede ayda bi kere gorussen hadi dersin ama insan uzuluyo anliyorum seni.Ben bu adami ne yapiyim?? Bugün yine sinir etti beni.
Sabah isteyken dedim ona annemlere gidelim aksama diye tamam gideriz eve geliyim de bi dedi.
Eve geldi morali bozuk üstüne falan gitmedim yemegini koydum sohbet ettik azcik oturma odasina gectik uzandi 30 dakika sonra uyandir beni dedi. Bende sevindim beraber annemlere gidicez diye normalidne 1,5 saat sonra falan uyandir beni diyor. Neyse uyandi ben üstümü degistim nereye gidiyorsun dedi
Annemlere gidicez ya dedim
Ben bir yere gitmiyorum dedi
Sinirlendim carptim kapiyi ciktim.
Annemlere ayda 1 gitmeye basladi kizlar dayanamiyorum artik. Annemlere de bahane ürtemekten biktim soruyorlar cünkü.
Bilmiyorum kuzum neden gitmek istemiyor. Ilk baslarda haftada bir gidiyorduk simdi bana sen yalniz git diyor. Kayinvalideme söylesem mi diye düsünüyorum cünkü onlar görüyorlar hep tek gittigimi...niye gitmek istemiyor peki kuzu?
Aynen öyle cnm. Hem kendim haksizliga ugruyormusum gibi hemde annem babam.Acaba neye morali bozuktu canim konuşurmu seninle boyle seyleri? Ondanmi gitmek istemediki. Ama sen haklisin bide şöyle bi durum var bende yasadigim icin biliyorum bizimde arabamiz yoktu ayda 1-2 kez anca annemlere gidebiliyoduk ama onun ailesiyle altli ustlu oturdugum icin nerdeyse her gun goruyoruz birbirimizi insan haksizliga ugradigini dusunuyo onun ailesiylede ayda bi kere gorussen hadi dersin ama insan uzuluyo anliyorum seni.
kuzu once aksam adam akilli konusun neden yapiyomus bi sor sonra mahcup oldugunu da anlat.baktin olmuyo cik kvye soyleBilmiyorum kuzum neden gitmek istemiyor. Ilk baslarda haftada bir gidiyorduk simdi bana sen yalniz git diyor. Kayinvalideme söylesem mi diye düsünüyorum cünkü onlar görüyorlar hep tek gittigimi...
annem babam onu cok seviyor o da böyle yapinca gücüme gidiyor
Aynen öyle cnm. Hem kendim haksizliga ugruyormusum gibi hemde annem babam.
Korkuyorum bu aile konusunda birgün patlicam ama nezaman
Kizlar inanirmisiniz dün eve geldim selam verdim allahin selamini bile almadi. Bende daha cok kizdim gittim yattim is cantasini da hazirlamadim. Dogrumu yanlsmi yapmisim? Offf
Züli bir gün bi kavga ettik bagira cagira hemde. Sordum neden annemlere gelmiyorsun diye. Bana kurdugu cümle : "ben damadim öyle herzaman gidemem" bana giciklik olsun diye mi dedi, beni daha cok kizdirmak icin mi dedi bilmiyorum.kuzu once aksam adam akilli konusun neden yapiyomus bi sor sonra mahcup oldugunu da anlat.baktin olmuyo cik kvye soyle