- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.861
ufaklik uslu mu bari nickim?oglan kiskanclik falan yapiyo mu:)))
Mesajlarını yeni gördüm canımsagolasin canim cumlemizinkini insallah
2yas 2 ayliklar:)asiri yaramazlar nikim durmuyolar bir dakika yerlerinde:)bakicimiz da gitti 2 aydir yalnizim cok zorlaniyorum gelecek ay krese yollicam insallah
ellerine saglik selcosCerezleri koydugum büyük cekmeceyi temizleyip düzenledim.
Canasirlar kurumustur onlara bakiyim da topliyim
masallah ogluslarinaMesajlarını yeni gördüm canım
Ufaklık iyi, gazı olmazsa uslu bi bebek. Abisi zorluyor beni hala. Hala ona bakmak daha zor :/
Maşallah kocaman olmuşlar ya
Ay üç adam ne sevimlidir ya onlar
:)))iyi aksamlar abla hosgeldinkızlar ben geldim ya bu sabah ev toplandı kahvaltı
yapıldı ve yarım saahatligine misafir geldi kızlar kahve yapıldı
içildi annemi aradım sana galecegiz dedim vee gidildi aaa kız kardeşimde
orda tam onbeş kişiydik yeni geldik sayılır kızım burdaNAVLEE degil öbür kızım
eşiyle ay yazarken yoruldum
ellerine saglik selcos
masallah ogluslarina
buyuk kac yasinda nickim?
yardimci olacak kimse var mi?
ohh ne guzel abla gule gule otursunlar yeni evlerindeo diyor giremem ben fazlar birde bebiş bekliyor
3 torun geliyor navlee ye ugramadı bu gün eltisi ve
görümcesi yardım etiler whatsat tan foto atmıştı
bayagı iş görmüşler perdeler bile takılmıştı
sizin adiniza sevindim canimyorgun anneanne kac yasindasin abla sen? Masallah yerinde durmuyorsun
Arkadaslar esimle baristik. Annemlere gittik haberim yoktu. cok da güzel sohbet etti benimki hatta kalkmak istemedi... niye direk böyle olmuyor da illa kavga istiyor bilmiyorum
Alisveris yaptik, alisverisi yerlestirdim, kuruyan kiysfetleri yerlestirdim ütülenecekleri sepete koydum
ne guzel esin de destek oluyomus bos ver baskalarini 1 yardim eder 2duzenini bozarlarBüyüğü 4 yaşında canım.
Malesef kimse yok yanımda. Allah razı olsun eşim elinden geldiğince destek oluyor gene
ohh ne guzel abla gule gule otursunlar yeni evlerinde
sizin adiniza sevindim canimbu sefer de biz kavga ettik herufle
ne guzel esin de destek oluyomus bos ver baskalarini 1 yardim eder 2duzenini bozarlarbah bana yorgunluktan oluyorum ama kimseye muhtac deyilim cok sukur
ohh ne guzel abla gule gule otursunlar yeni evlerinde
sizin adiniza sevindim canimbu sefer de biz kavga ettik herufle
ne guzel esin de destek oluyomus bos ver baskalarini 1 yardim eder 2duzenini bozarlarbah bana yorgunluktan oluyorum ama kimseye muhtac deyilim cok sukur
günaydınBirTutamMutluluk20 kız bu gece uyumadık
çünkü salandık yani burda deprem oldu çok
kötü ya rabim korusunyeni içeri girdik ama
halen salanıyoruz ara ara
evettt ya çok şükür iyiyizDeprem mi oldu abla??? 3 gündür tv acmiyorum. Durumlar nasil? Cok sükür size bisey olmamis