- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.841
Kuzum aldatmiyorum kikiz selcos bizi hangi topiklerle aldatiyosun bu saatte?:))
bizim burda sakir sakir yagmur basladi:)
kız evde iki enişte iki kız iki toruniyi aksamlar abla
bu kizlar sana rahat vermicek anlasilan baksana aksam bile sendeler:)))hangi yarismayi izliyosun abla?
ben de mutfagi falan toparladim
makineyi bosalttim tekrar doldurdum
elde yikanacaklari yikadim
ocagi tezgahi masayi sildim
copu topladim
bu arada bulasik makinem super yikiyor aartik tencereleri falan bundan sonra hep normal deterjan da ilave edicem 3-4 damla
erik almis iste daha ne yapsin uzatma sen deKuzum aldatmiyorum ki
Daha kocisle barisamadik be. Hic ilk adimi aticak gibi gözükmüyor... bana erik almis
Yarin biraz nazlansam mi.. ne yapiyim bende sasirdim
bu aralar cok calisiyosun selcosUykum da var.
Yarin evi temizlicektim vazgectim
kız evde iki enişte iki kız iki torun
biz de 6 kişi evde adım atacak yer yok
her oda dolu yatakçogu ayakta
duşa girenimi dersin mutfakta yemek yiyenimi dersin
Masallah sana kuzum, azerin nasil oldu? Ne dedi doktor?gunaydin kizlardun gece 2bucukda uyuyup sabah 7de kalktim sukur daha ayaktayim olmedim cocuklarin gardrobu bitti kaldi bizimkisi
Yok kiz hicbirsey yapmadimerik almis iste daha ne yapsin uzatma sen de
bu aralar cok calisiyosun selcos
abla hayal ettim de biraz kafam sisti daha uzaktan her seyi gectim onlar gidince temizlik sana mi kaliyor?
farkindayim maytap geciyorum iste kuzuMasallah sana kuzum, azerin nasil oldu? Ne dedi doktor?
Yok kiz hicbirsey yapmadim
Bu hafta
Tekrar gecmis olsun kuzum. Gecer cocuklar hemen atlatiyor hastaliklari.farkindayim maytap geciyorum iste kuzuazerine 2 haftalik ilac tedavisi yazmis doktor antibiyotige alerjisi oldugundan igne yaptiramiyoruz o yuzden uzun surecek soguk alginligi kulaklara vurmus demis doktor
tamam hadi opeyim barisalimTekrar gecmis olsun kuzum. Gecer cocuklar hemen atlatiyor hastaliklari.
vayy demek maytap geciyorsun ha
Tabi such bende
tamam hadi opeyim barisalim
Kizina yardim ediyordur züli isi cok bu siralaryorgun anneanne abla nerdesin?
ahanda tam da firini temizliyodum ben de omur uyandiKizlar 2. makine de bitti serdim tele.
Firini sildim bitane firin tepsim vardi onu yikadim.
Bulasik makinesini bosalttim
Kahvemi ictim
Simdi bidaha disari ciksam mi diye düsünüyorum
dogru ordadir kesin annelerin hakki odenmez vallaKizina yardim ediyordur züli isi cok bu siralar
Geliyim mi hemen yardima züliahanda tam da firini temizliyodum ben de omur uyandionu salliyorum uyursa kalkip firini temizlicem
yemegi koydum ocaga
cocuklar uyaninca supurge acarim toz alirim bi de 2 makina camasir asilmak icin bekliyor
dogru ordadir kesin annelerin hakki odenmez valla