- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.801
anliyorum seni canim benim de basima cok geldi 7 sene cektim ben de nazini ailemin yaninda kotu olmasin diye direttikce o iyice kotulesmeye basladi.en son bu yaz bi sinit kirizi gecirdim kirdim doktum ailesini aradim herseyi anlattim bosaniyorum dedim.ailemi aradim cagirdim esyalarimi topladim cocuklari aldim gidiyorum yeter dedim elime ayagima dustu.o gun bu gundur kuzu gibi daha da yapmadi bi saygisizlik.ayrica ailesine soylememe ragmen bi kere bile ilgilenmediler diye onlarla da arami soguk tutuyorunZüli bir gün bi kavga ettik bagira cagira hemde. Sordum neden annemlere gelmiyorsun diye. Bana kurdugu cümle : "ben damadim öyle herzaman gidemem" bana giciklik olsun diye mi dedi, beni daha cok kizdirmak icin mi dedi bilmiyorum.
Bak mesela annesi babasi beni 3-4 gün görmesinler ilk gördüklerinde hemen "kizim sinifta kaldin hic arayip sormuyorsun" diyorlar. Benim annem babam mesela yapmiyor böyle hep anlayislilar onun icin deger verilmiyor ben anladim. Bende gitmicem onun ailesine yine sinifta kaldin derseler dicem "ogulunuz benim aileme gitmeyince sinifta kalmiyor ben niye kaliyorum diye" yeminle cok doluyum bu konuda ve suan göz yasim akiyor