Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
anliyorum seni canim benim de basima cok geldi 7 sene cektim ben de nazini ailemin yaninda kotu olmasin diye direttikce o iyice kotulesmeye basladi.en son bu yaz bi sinit kirizi gecirdim kirdim doktum ailesini aradim herseyi anlattim bosaniyorum dedim.ailemi aradim cagirdim esyalarimi topladim cocuklari aldim gidiyorum yeter dedim elime ayagima dustu.o gun bu gundur kuzu gibi daha da yapmadi bi saygisizlik.ayrica ailesine soylememe ragmen bi kere bile ilgilenmediler diye onlarla da arami soguk tutuyorun

Bilmiyordum seninde böyle yasadigini canim ya cok üzüldüm illa bi ortaligi yikip dökmek mi gerekiyor düzelmesi icin?
Bak ben evelsi gün adet oldum karnim cok agiriyordu. Enistesi türkiyeye gidicek diye esim oraya gitmek istedi bende gittim o halimle ki esim mahvup olmasin beni sorduklarinda. Bundan sonra bende yapmicam.

Bugün annemler ayiptir söylemesi mangal yapicaklar cagirdilar. Gitsem kesin gelmez yine benimle gitmesem bi türlü.. suan mantikli düsünemiyorum. Sen olsan tek basina gidermiydin?

ben hic gitmemiadim ama simdiki aklim olsa giderdim.ayrica hic kafama da takmazdim kendi bilecegi is.ailesine de laf sokmak yerine git guzelce sikayet et selcos

hic sora selcos benim kizin kulagi agridi birden onla ilgileniyorum deminden beri
Gecmis olsun kuzuma. Bi doktora götürün züli.

Simdi kayinvalidem geldi sordu ne oldugunu bende anlattim. Onlar da farkindaymis bu durumun kayinbabamla kendi kendilerine sormuslar neden benim hep yalniz gittigimi annemlere. Simdi cay demlemis yulari gel hep beraber cözelim sorunu dedi

hah iste ne guzel git guzelce anlat selcos

selcos bizi de durumdan haberdar et

evet abla oraya yaz odevi yapinca
ay herkes bu gun yapti bi tek ben kaldim
neyse 2 gun var daha:)
aksam ilk sayfada duzenleyip kimler katildi kimler yapti yazicam

Aglamaktan gözlerim sistigi ve yüzümün kizardigi icin yukari biraz gec ciktim züli görümcemler falan hepsi vardi diye konusmadik. Ama kv söyledi heralde ki bi görümcemle yalniz kaldigimizda bana dedi "göz yadi dökmeye degmez erkek icin. Onun deger ailende düser o fark edincede gec olur ozaman baksin basinin caresine nasil gönül alinir diye" yarin görümcemle kahvaltiys gidicez :) ha bu arada onun adi da züleyha :))
ailesinin yaninda konustu benimle arada bi..

kızlar kızım evini taşıyor gitim akşam yemeginden sonra
mutfagı dizdik yataklarını dizdik biraz ben geldim çünkü
gün vardı komşuda yarın penceresi takılan odaları boyanacak
şans ya çıktıgı evi ev sahibi vermişti mecmuren taşındı
hemen neyse yakın gideriz yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…