- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.701
Bende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazımannemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/
Teşekkürler, zaten illa bi aksilik olur buda nazar boncuğu olsun napalim :)kahvalti/yemek yapmamayi bende düsünüyorum temizlikten sonra
Cok lezzetli görünüyor pastan cnm ellerine saglik. Tadi da yerindeyse illa kabarnasina gerek yok
Aynen öyle canim :)Teşekkürler, zaten illa bi aksilik olur buda nazar boncuğu olsun napalim :)
uyku haliyle kim bilir nasil okudum mesajjAyyy sen yanlış anladınnn bana gelicek annemin gun arkadaşlarıannem bana yardım etti yani annem hayırlı anne ama bende ona gidiyorum canım misafie gelceğinde hazırlık için herşey karsılıklı
hakkaten abla ucuz bebeklerle bizde bile bu kadar macera yokgödereyim bende bitmez hep böylerim
ellerine saglik canim immm cok guzelBende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazımannemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/
gunaydin selcosHayirli sabahlar hatunlar
Bugün esiniz sizi cok sevsin
uyku haliyle kim bilir nasil okudum mesajjAyyy sen yanlış anladınnn bana gelicek annemin gun arkadaşlarıannem bana yardım etti yani annem hayırlı anne ama bende ona gidiyorum canım misafie gelceğinde hazırlık için herşey karsılıklı
hakkaten abla ucuz bebeklerle bizde bile bu kadar macera yokgödereyim bende bitmez hep böylerim
ellerine saglik canim immm cok guzelBende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazımannemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/
gunaydin selcosHayirli sabahlar hatunlar
Bugün esiniz sizi cok sevsin
Züli icimden geldiuyku haliyle kim bilir nasil okudum mesajj
hakkaten abla ucuz bebeklerle bizde bile bu kadar macera yok
ellerine saglik canim immm cok guzelanne de tam benim kafadan
gunaydin selcoso nasil bi gunaydin oyle
ben gunesden cok derli toplu duran yastiklara baktim selcosBurasi günesliiisizede gönderiyorumm
ben gunesden cok derli toplu duran yastiklara baktim selcos
uzun zaman oldu boyle manzaralar yok bizde
anladimdi zatii bi kivilcim olmus onun etkisinde kaldiginiZüli icimden geldidün kocisim yine bana yapisikti ondan heralde
Ya yaticak sende gel diyor, diyorum gelemem daha senin is cantani hazirlamam lazim, olsun yapma gel sende sensiz uyuyamiyorum diyorgitti yatti bende cantasini hazirladim bi baktim misil misil uyuyor
anladimdi zatii bi kivilcim olmus onun etkisinde kaldiginibu atasla bi dahaki aya olur hakki
madem istiyor birak dogursun bi tane selcosYaaa bana dün diyor bizde olsun bitane. Dedim ne olsun. Diyor bebek
Oda istiyor son zamandabende is yok
O dogurup bakicaksa olr tabimadem istiyor birak dogursun bi tane selcos
her biri bi tarafimda plastik kasik yalayarak cizgi film seyrediyolarO dogurup bakicaksa olr tabi
Senin karincalar ne yapiyor zülimmm
Getir bitanesine ben bakiyim
Oy kiyamam ben onlara yaaher biri bi tarafimda plastik kasik yalayarak cizgi film seyrediyolarcoraplari da cikardilar cibildak dolaniyolar evde
Hayirli sabahlar yorgun anneannegünaydın kızlarbuyurun kahve içelim