- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.681
abla bi kiz bul ogluna. abisi ablasi kardesi felan da olsun toptan hepsini ever gitsinhangisini evlendiyeyim hı 4 taneler bir kızım daha liseye gidiyor oglan
ünüverste okuyor kızım atama bekliyor öbür ogluma diyorum
daha erken diyor ama kız özelden mesaj at bana
valla beni de biraksalar ilk onu yapicam ben de:))))
benide bıraksa işler çıkarım da iş çok wc banyo yıkandı birvalla beni de biraksalar ilk onu yapicam ben de:))))
selcos su aliminda sorun ola bilirKizlar ev süpürüldü
Yemek yapildi
Simdi kocis eve gelir
Camasir makinamda sorun var sanirim. Yumusaticiyi hic cekmemis ve 1,5 saatlik programi 3 saatte yikadiikidebir durdu starta basmak zorunda kaldim
Kuzum bisey yazmiyordu. Program durmus resmen. Esime söyledim yarin bakicak nesi varmis diye..selcos su aliminda sorun ola bilir
ekraninda ne yaziyodu durunca?
o zaman fiste sorun ola bilir selcosKuzum bisey yazmiyordu. Program durmus resmen. Esime söyledim yarin bakicak nesi varmis diye..
aa cok gecmis olsun ablakızlar ancak gele bildim akşam üzeri kızım asansörde kaldı
komşuya yemek gödermiştim yemek elinde kalmıştı sonra çıktı
çok şükür
sagolasın ne güzel işteaa cok gecmis olsun abla
ben de her daim burdayim mesaj gelir gelmez damliyorum:))))
Valla hic sormayın kızlar yarın annemin gün arkadaslari gelicek tam 13 kişiFeeling07 nerdesin?:)
valla helal olsun hayirli evlatmishsin:))Valla hic sormayın kızlar yarın annemin gün arkadaslari gelicek tam 13 kişibugünden annemle diiiip tırnakk temizlik yaptık kışlıkları kaldırdık mutfak dolaplarının içini komple indirdik sildik butun detay isleri suan yazsam buraya sığmaz yani ev şuan tertemisss. Ama biz pertiz pasta yapıyorum bide bu yorgunlukla bitince foto atarım size. Siz naptınız bakalımm?
Ayyy sen yanlış anladınnn bana gelicek annemin gun arkadaşlarıvalla helal olsun hayirli evlatmishsin:))
Cok gecmis olsun :) sizde adrenalin hic bitmiyor masallah birazcik bana da gönderebilirsinizkızlar ancak gele bildim akşam üzeri kızım asansörde kaldı
komşuya yemek gödermiştim yemek elinde kalmıştı sonra çıktı
çok şükür
Ooo kolay gelsin ellerinize saglik. Coknseverim yeni temizlenmis eviValla hic sormayın kızlar yarın annemin gün arkadaslari gelicek tam 13 kişibugünden annemle diiiip tırnakk temizlik yaptık kışlıkları kaldırdık mutfak dolaplarının içini komple indirdik sildik butun detay isleri suan yazsam buraya sığmaz yani ev şuan tertemisss. Ama biz pertiz pasta yapıyorum bide bu yorgunlukla bitince foto atarım size. Siz naptınız bakalımm?
Bende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazımCok gecmis olsun :) sizde adrenalin hic bitmiyor masallah birazcik bana da gönderebilirsiniz
Ooo kolay gelsin ellerinize saglik. Coknseverim yeni temizlenmis evi