Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Valla hic sormayın kızlar yarın annemin gün arkadaslari gelicek tam 13 kişi :KK57: bugünden annemle diiiip tırnakk temizlik yaptık kışlıkları kaldırdık mutfak dolaplarının içini komple indirdik sildik butun detay isleri suan yazsam buraya sığmaz yani :KK70: ev şuan tertemisss. Ama biz pertiz pasta yapıyorum bide bu yorgunlukla bitince foto atarım size. Siz naptınız bakalımm?

Valla hic sormayın kızlar yarın annemin gün arkadaslari gelicek tam 13 kişi :KK57: bugünden annemle diiiip tırnakk temizlik yaptık kışlıkları kaldırdık mutfak dolaplarının içini komple indirdik sildik butun detay isleri suan yazsam buraya sığmaz yani :KK70: ev şuan tertemisss. Ama biz pertiz pasta yapıyorum bide bu yorgunlukla bitince foto atarım size. Siz naptınız bakalımm?
valla helal olsun hayirli evlatmishsin:))

kızlar ancak gele bildim akşam üzeri kızım asansörde kaldı
komşuya yemek gödermiştim yemek elinde kalmıştı sonra çıktı
çok şükür
Cok gecmis olsun :) sizde adrenalin hic bitmiyor masallah birazcik bana da gönderebilirsiniz
Ooo kolay gelsin ellerinize saglik. Coknseverim yeni temizlenmis evi :KK70:

Cok gecmis olsun :) sizde adrenalin hic bitmiyor masallah birazcik bana da gönderebilirsiniz

Ooo kolay gelsin ellerinize saglik. Coknseverim yeni temizlenmis evi :KK70:
Bende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazım :KK70: annemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo :KK70: :KK70: :KK70: buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/

Eklentiler

• 20180416_233735.jpg
    20180416_233735.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 34
X