- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.721
sen diyorsun ya sende olaylar bitmiyorHayirli sabahlar yorgun anneanne ben hayir diyemem
kız bir kaç tane dogur bak sendede olur
bak ablana 6 çocuk iki torun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen diyorsun ya sende olaylar bitmiyorHayirli sabahlar yorgun anneanne ben hayir diyemem
o zamanlar da gelir insallah daha. Esim tutturdu bebisimiz olsun artik diyesen diyorsun ya sende olaylar bitmiyor
kız bir kaç tane dogur bak sendede olur
bak ablana 6 çocuk iki torun
Kizz saglikli olsun da sari esmer fsrketmezsari sari bebeler olur sizden selcos:))
Kolay gelsin cnm. Benimde ütüm var. Kislik montlarimi yikamayi düsünüyordum ama camasir makinem bozuk. Mecbur esimi beklicem bi baksin öncekızlar çamaşır topadım ve arasında kışlıkları ayırdım
ütü yapacayım üç sepet kaçta biter Allah bilir
Hadi hayirlisi bakalim simdiden kolay gelsin. Insallah hemen biter de rahats kavusur kizin ablakızlar ütü yarı oldu ama ben gideceyim
kızımın pencereleri takılmış mutfagını silelim
bari aradan çıksın çünük ev kirli
Hanimlarr benim misafirlerimin eli kulaginda, annem bugun bizde kaldı sabahtanda vardi islerimiz herseyi bitirdik allaha sukur kendimi gelin evine katilmis gibi hissediyorum yaptigim hazirliklari sayiyorum size; peynirli pogaca, lorlu börek, mantarlı börek(ilk kez yaptim ama harika olmusss), zeytinyagli sarma(annem sagolsun ), un kurabiyesi ve damla cikolatali findikli kurabiye, aglayan pasta. Annem bide makarna salatasi yapalim dedi rus salatasi gibi ama valla halim yok yeter bu kadar tabaga sıgmıcak yoksa musait olur cekebilirsem size fotosunu gonderirim tabagin
Koyarım valla buyrun gelin hem ben turkiyenin en guzel şehrinde oturuyorum (bence ) Anyalyadayim hiç geldinizmi? BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne ZeytintanemHadi hayirlisi bakalim simdiden kolay gelsin. Insallah hemen biter de rahats kavusur kizin abla
Masaya bir tabak fazladan koyarmisin cnm bende geliyorumm
Inanirim simdi kadinlar herseyi detayina kadar inceler hic sevmedigim seyy
Antalyada delphine de balayi yapmistik tabi bütün avmleri de gezdikkKoyarım valla buyrun gelin hem ben turkiyenin en guzel şehrinde oturuyorum (bence ) Anyalyadayim hiç geldinizmi? BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Zeytintanem
oh ohh ne guzel abla nihayet geldi pencerelerkızlar ütü yarı oldu ama ben gideceyim
kızımın pencereleri takılmış mutfagını silelim
bari aradan çıksın çünük ev kirli
eneee bu ne bicim menu agzim sulandibana da bi tabak litfenHanimlarr benim misafirlerimin eli kulaginda, annem bugun bizde kaldı sabahtanda vardi islerimiz herseyi bitirdik allaha sukur kendimi gelin evine katilmis gibi hissediyorum yaptigim hazirliklari sayiyorum size; peynirli pogaca, lorlu börek, mantarlı börek(ilk kez yaptim ama harika olmusss), zeytinyagli sarma(annem sagolsun ), un kurabiyesi ve damla cikolatali findikli kurabiye, aglayan pasta. Annem bide makarna salatasi yapalim dedi rus salatasi gibi ama valla halim yok yeter bu kadar tabaga sıgmıcak yoksa musait olur cekebilirsem size fotosunu gonderirim tabagin
bana daha turkiyeye gelmek kismet olmadiKoyarım valla buyrun gelin hem ben turkiyenin en guzel şehrinde oturuyorum (bence ) Anyalyadayim hiç geldinizmi? BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Zeytintanem
bak o zaman taniyaydin feeling i iydineler yapardi sizeAntalyada delphine de balayi yapmistik tabi bütün avmleri de gezdikk
Feeling07 kurtuldu sanmasin yakin zamanda tekrar oraya gitmeyi düsünüyoruzoh ohh ne guzel abla nihayet geldi pencereler
eneee bu ne bicim menu agzim sulandibana da bi tabak litfen
bana daha turkiyeye gelmek kismet olmadi
bak o zaman taniyaydin feeling i iydineler yapardi size
Nekadar cesaretlisin sen böyle. Cok sükür bisey olmamis kuzumm ben olsam cesaret edemezdimsimdi actim makineyi 2-3 damla yeterli gercekten daha fazlasi asiri kopuk olurmus tam kararinda su anda
Kizlaaar misafirlerim gittii atlattım allahtan. Zeytintanem o otel cok iyi canim memnun kaldiniz mi? Sevdinmi antalyayi? Birde kac senelik evlisin :) sorum bu kadar Ay BirTutamMutluluk20 sen azerbeycanlımısın? Turkiyeye nasil gelmezsiin hic mi merak etmiyosuun kiz :)Feeling07 kurtuldu sanmasin yakin zamanda tekrar oraya gitmeyi düsünüyoruz
Züli bende azerbaycana gelmek istiyorum ama kocami ikna edemiyorum yaaa off
Nekadar cesaretlisin sen böyle. Cok sükür bisey olmamis kuzumm ben olsam cesaret edemezdim