- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.661
Aynen araştırayım ben yoksa verdiğim kiloları geri almak istiyoruminternetde cok guzel listeler var arastir kendine uygun bi menu hazirla ramazan icin canim
Ya şöyle aslında ben sahura kadar uyumuyorum biseyler hazirliyorum sahurda yedikten sonra 1-2 saat uyumam biseyler izlerim veya mutfagi temizlerim genelde. Sonra bi uyurum ogleden sonra 3-4'e kadarDaha hafif ve doyurucu seyler yemelisin cnm. Ve gün icerisinde ne hareket yaparsan kardir senin icincanin sikildiginda yürüyüs yapsan bile iyi gelir.
iyi akşamlar bura sesiz yarışma izliyorum tivi 8iyi aksamlar kizceler
kizin tasindi mi abla?iyi akşamlar bura sesiz yarışma izliyorum tivi 8
akşam yemeginde kızım vardı burda
bu gün biraz esya taşıdılar ya daha pencereler takılmamış yarın takcaklarkizin tasindi mi abla?
ben de supur sil cok yoruldum bizim burda saat 23.52 yarin da okul var erken kalkicam uykum geldi ya yazarken:))))
Anladim cnm. Uyku düzenin de yok ondan aliyorsun kilolariYa şöyle aslında ben sahura kadar uyumuyorum biseyler hazirliyorum sahurda yedikten sonra 1-2 saat uyumam biseyler izlerim veya mutfagi temizlerim genelde. Sonra bi uyurum ogleden sonra 3-4'e kadaro saatten sonra anca yemek hazirlarken hareket ediyorum bu sekildede dogal olarak kilo alıyorum tabikii :/
Ayy tatlimm elektriksizlik cok kötü yaakızlar bu gün 8 den beri elektirik yoktu yeni geldi
tekrar toz olur simdi ev pencere takilincabu gün biraz esya taşıdılar ya daha pencereler takılmamış yarın takcaklar
demişler ya kız öyle kala kaldı
boyle guzel seyler yaparsan tabi kilo alirsin canimAynen araştırayım ben yoksa verdiğim kiloları geri almak istiyorumbu arada sali gunu misafirlerim gelicek hanimlar borek yaptim buzluga aticam siz buzluga atıyomusunuz boyle seyleri?
günaydın herkese yok kız sadece yatak odasını ve balyeleri ve birkaç koli getirmişlertekrar toz olur simdi ev pencere takilinca
evet bende çıkarıyorum camı yoksa kirleniyor buharlaya kizlar dun bi firin temizligi videosunda gordum firin kapagini kolayca cikardi sildi tekrar takdi
acaba benimki de oluyo mu bakicam:))
benim isler bitti salon ve yemek kaldiCamasir yikanacak, bavulumuz bosalacak, sadece süpprge cekilecek ve yemek yapilacak ha bide dus almam gerekiyor... ve ben daha hala yataktayim
abla camini ben de cikariyorum cami degil bu direk kapagi cikardi kalkip inen yerlerindenevet bende çıkarıyorum camı yoksa kirleniyor buharla
kenarda ki aparatı çekiyorum yokarı çıkıyor tamam çıkarırken dikatlı bak
ki takarken rahat olsun
abla evlendir artik su oglanlari da kurtulbende çamaşır çok oglumun kışlıklar
birde biz gidip alacayı diye girdiklerinide
yıkamamış o gün oglumu almaya gitmiştik
şehir dışına yazmamıştım galiba ne için gitigimizi
arabanı arkası doldu
hangisini evlendiyeyim hı 4 taneler bir kızım daha liseye gidiyor oglanbenim isler bitti salon ve yemek kaldihic biseycik kalmamis
abla camini ben de cikariyorum cami degil bu direk kapagi cikardi kalkip inen yerlerindenbu aralar lanetli gibiyim meyi dusunuyosam onla ilgili basima kotu bi sey geliyo demin yazdigim su firin kapagi mesajindan sonra oglum firinin kapagini acmis uzerine cikmis kapak vakumlu acilmiyo artik acinca direk iniyo asagiya napacam ben bu oglanlarla
abla evlendir artik su oglanlari da kurtul