Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
internetde cok guzel listeler var arastir kendine uygun bi menu hazirla ramazan icin canim
Aynen araştırayım ben yoksa verdiğim kiloları geri almak istiyorum bu arada sali gunu misafirlerim gelicek hanimlar borek yaptim buzluga aticam siz buzluga atıyomusunuz boyle seyleri?

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-15-17-45-25.png
    280 KB · Görüntüleme: 69
Daha hafif ve doyurucu seyler yemelisin cnm. Ve gün icerisinde ne hareket yaparsan kardir senin icin canin sikildiginda yürüyüs yapsan bile iyi gelir.
Ya şöyle aslında ben sahura kadar uyumuyorum biseyler hazirliyorum sahurda yedikten sonra 1-2 saat uyumam biseyler izlerim veya mutfagi temizlerim genelde. Sonra bi uyurum ogleden sonra 3-4'e kadar o saatten sonra anca yemek hazirlarken hareket ediyorum bu sekildede dogal olarak kilo alıyorum tabikii :/

Anladim cnm. Uyku düzenin de yok ondan aliyorsun kilolari sahurdan hemen sonra yat bak erken kalkarsin.

kızlar bu gün 8 den beri elektirik yoktu yeni geldi
Ayy tatlimm elektriksizlik cok kötü yaa

Aynen araştırayım ben yoksa verdiğim kiloları geri almak istiyorum bu arada sali gunu misafirlerim gelicek hanimlar borek yaptim buzluga aticam siz buzluga atıyomusunuz boyle seyleri?
boyle guzel seyler yaparsan tabi kilo alirsin canimben de atardim ucuzlerden onceboyle bi konum da var benim canim buzlukta neler saklana bilir diye

Camasir yikanacak, bavulumuz bosalacak, sadece süpprge cekilecek ve yemek yapilacak ha bide dus almam gerekiyor... ve ben daha hala yataktayim
benim isler bitti salon ve yemek kaldihic biseycik kalmamis
evet bende çıkarıyorum camı yoksa kirleniyor buharla
kenarda ki aparatı çekiyorum yokarı çıkıyor tamam çıkarırken dikatlı bak
ki takarken rahat olsun
abla camini ben de cikariyorum cami degil bu direk kapagi cikardi kalkip inen yerlerindenbu aralar lanetli gibiyim meyi dusunuyosam onla ilgili basima kotu bi sey geliyodemin yazdigim su firin kapagi mesajindan sonra oglum firinin kapagini acmis uzerine cikmiskapak vakumlu acilmiyo artik acinca direk iniyo asagiyanapacam ben bu oglanlarla
abla evlendir artik su oglanlari da kurtul

hangisini evlendiyeyim hı 4 taneler bir kızım daha liseye gidiyor oglan
ünüverste okuyor kızım atama bekliyor öbür ogluma diyorum
daha erken diyor ama kız özelden mesaj at bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…