Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sari sari bebeler olur sizden selcos:))
Kizz saglikli olsun da sari esmer fsrketmez
kızlar çamaşır topadım ve arasında kışlıkları ayırdım
ütü yapacayım üç sepet kaçta biter Allah bilir
Kolay gelsin cnm. Benimde ütüm var. Kislik montlarimi yikamayi düsünüyordum ama camasir makinem bozuk. Mecbur esimi beklicem bi baksin önce

Hanimlarr benim misafirlerimin eli kulaginda, annem bugun bizde kaldı sabahtanda vardi islerimiz herseyi bitirdik allaha sukur kendimi gelin evine katilmis gibi hissediyorum yaptigim hazirliklari sayiyorum size; peynirli pogaca, lorlu börek, mantarlı börek(ilk kez yaptim ama harika olmusss), zeytinyagli sarma(annem sagolsun ), un kurabiyesi ve damla cikolatali findikli kurabiye, aglayan pasta. Annem bide makarna salatasi yapalim dedi rus salatasi gibi ama valla halim yok yeter bu kadar tabaga sıgmıcak yoksa musait olur cekebilirsem size fotosunu gonderirim tabagin

kızlar ütü yarı oldu ama ben gideceyim
kızımın pencereleri takılmış mutfagını silelim
bari aradan çıksın çünük ev kirli
Hadi hayirlisi bakalim simdiden kolay gelsin. Insallah hemen biter de rahats kavusur kizin abla

Masaya bir tabak fazladan koyarmisin cnm bende geliyorumm
Inanirim simdi kadinlar herseyi detayina kadar inceler hic sevmedigim seyy

kızlar ütü yarı oldu ama ben gideceyim
kızımın pencereleri takılmış mutfagını silelim
bari aradan çıksın çünük ev kirli
oh ohh ne guzel abla nihayet geldi pencereler
eneee bu ne bicim menu agzim sulandibana da bi tabak litfen
Koyarım valla buyrun gelin hem ben turkiyenin en guzel şehrinde oturuyorum (bence ) Anyalyadayim hiç geldinizmi? BirTutamMutluluk20 yorgun anneanne Zeytintanem
bana daha turkiyeye gelmek kismet olmadi
Antalyada delphine de balayi yapmistik tabi bütün avmleri de gezdikk
bak o zaman taniyaydin feeling i iydineler yapardi size

kizlar bulasik makinem tencereleri iyi yikamiyo nedense.benim de aklimda hep normal bulasik deterjani ilave etsem nasil olurdu fikri vardi ama cesaret edemiyordum.bunla ilgili arastirdim biraz.kopurur tasar yaziyodu birisi de normal makine deterjanina az biraz eklenince sorun olmuyo yaziyordu ve ben az once 2-3 damla fairy platinum damlattim.zaten makinede de fairy kapsul kullaniyorum bakalim nasil olacak ama tencere koymamistim bu sefer bardaktan cataldan anlicam artik

Son düzenleme:
oh ohh ne guzel abla nihayet geldi pencereler

eneee bu ne bicim menu agzim sulandibana da bi tabak litfen

bana daha turkiyeye gelmek kismet olmadi

bak o zaman taniyaydin feeling i iydineler yapardi size
Feeling07 kurtuldu sanmasin yakin zamanda tekrar oraya gitmeyi düsünüyoruz
Züli bende azerbaycana gelmek istiyorum ama kocami ikna edemiyorum yaaa off

simdi actim makineyi 2-3 damla yeterli gercekten daha fazlasi asiri kopuk olurmus tam kararinda su anda
Nekadar cesaretlisin sen böyle. Cok sükür bisey olmamis kuzumm ben olsam cesaret edemezdim

F Kizlaaar misafirlerim gittii atlattım allahtan. Zeytintanem o otel cok iyi canim memnun kaldiniz mi? Sevdinmi antalyayi? Birde kac senelik evlisin :) sorum bu kadar Ay BirTutamMutluluk20 sen azerbeycanlımısın? Turkiyeye nasil gelmezsiin hic mi merak etmiyosuun kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…