Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazım :KK70: annemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo :KK70: :KK70: :KK70: buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/
:KK70: kahvalti/yemek yapmamayi bende düsünüyorum temizlikten sonra :KK70:

Cok lezzetli görünüyor pastan cnm ellerine saglik. Tadi da yerindeyse illa kabarnasina gerek yok

Burasi günesliii :KK36:sizede gönderiyorumm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 31
Ayyy sen yanlış anladınnn bana gelicek annemin gun arkadaşları :KK70: :KK70: annem bana yardım etti yani annem hayırlı anne :KK70: ama bende ona gidiyorum canım misafie gelceğinde hazırlık için herşey karsılıklı :KK70:
uyku haliyle kim bilir nasil okudum mesajj:KK70:
gödereyim bende bitmez hep böylerim:KK70::KK70:
hakkaten abla ucuz bebeklerle bizde bile bu kadar macera yok:KK70:
Bende çok seviyorum valla ama temizleyen ben olmamam lazım :KK70: annemde şimdi o kadar ugrastik yarin kahvalti yapmasakmi mutfak kirlenmesin diyo :KK70: :KK70: :KK70: buda aglayan pastam normalde kekim cok kabarirdi ama yarin misafir gelcekya hic ama hic kabarmadi malzemelerini tam koymama ragmen klasik şansızlık :/
ellerine saglik canim immm cok guzel:KK72:anne de tam benim kafadan:KK53:
Hayirli sabahlar hatunlar :dondurma:
Bugün esiniz sizi cok sevsin:KK8:
gunaydin selcos:KK54:o nasil bi gunaydin oyle:KK8::-)

Ayyy sen yanlış anladınnn bana gelicek annemin gun arkadaşları :KK70: :KK70: annem bana yardım etti yani annem hayırlı anne :KK70: ama bende ona gidiyorum canım misafie gelceğinde hazırlık için herşey karsılıklı :KK70:
gödereyim bende bitmez hep böylerim:KK70::KK70:
Hayirli sabahlar hatunlar :dondurma:
Bugün esiniz sizi cok sevsin:KK8:

Züli icimden geldi :rolleyes: dün kocisim yine bana yapisikti ondan heralde :KK70:
Ya yaticak sende gel diyor, diyorum gelemem daha senin is cantani hazirlamam lazim, olsun yapma gel sende sensiz uyuyamiyorum diyor:KK71:gitti yatti bende cantasini hazirladim bi baktim misil misil uyuyor :confused:

Züli icimden geldi :rolleyes: dün kocisim yine bana yapisikti ondan heralde :KK70:
Ya yaticak sende gel diyor, diyorum gelemem daha senin is cantani hazirlamam lazim, olsun yapma gel sende sensiz uyuyamiyorum diyor:KK71:gitti yatti bende cantasini hazirladim bi baktim misil misil uyuyor :confused:
anladimdi zatii bi kivilcim olmus onun etkisinde kaldigini:KK70:bu atasla bi dahaki aya olur hakki:KK70:

X