- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.641
ellerine saglik canimBugunkü yaptıklarımı sayıyorumm.
-Sabah kalktım kahvaltı yaptım, bulaşığını yıkadım.
-Battaniyeyi topladım balkonda çırptım ve astım güneşlensin diye.
-Siyah çamaşırları attım makineye yıkanınca astım.
-Evi toparladım, süpürdüm ama silmedim
-Buzdolabini indirdim komple sildim kuruladım.
-Mutfak dolapların dışını sildim.
-Pazara gittim geldim aldıklarımı yerleştirdim.
-Beyazları attım makineye teldekileri topladım beyazları astım.
Yapıcağım işler; siyah camasirlari katlamak, teldeki beyazları alıp katlamak, halı örtüsünü örtmek. Akşam yemeği yapmıcam çünkü eşim yemeğe götürücek
Sagolun sizinde ellerinize sağlık ama ben bi yerde takıldım yaa sizin uc oglunuzun yokmuyduu yoksa bide kizinizmi vaar :Oben ne yaptim
odalari toplafim
yataklari topladim
bulasigi hall etdim
ocagi masayi tezgahi sildim
1 makine camasir astim
2 makine katladim yerlestirdim
wc lavaboyu ovdum
supurge actim
mutfak dolaplarimi distan sildim
kizimi yikadim
evet 7 yasinda bi kizim 2 yasinda da ucuz ogullarim var:)Sagolun sizinde ellerinize sağlık ama ben bi yerde takıldım yaa sizin uc oglunuzun yokmuyduu yoksa bide kizinizmi vaar :O
Anam anam. Siz bu kadar işi yapıp bide bu kadar aktifsiniz ha? Ne yiyip ne içiyosubuz maşallah maşallahevet 7 yasinda bi kizim 2 yasinda da ucuz ogullarim var:)
telden girdigim icin ara sira girip bakiyorum is aralarinda birisi yorum yazmishsa hemen cevap yazip cikiyorum:)Anam anam. Siz bu kadar işi yapıp bide bu kadar aktifsiniz ha? Ne yiyip ne içiyosubuz maşallah maşallah
Ayy kıyamam size ya ama zayifsinizdir kesin eminimm bu kadar tempoya bu kadar az yemeye ben 5 aydr spora gidiyorum canm çıkıyo zar zor veriyorum ama 4 cocuk olsa hic spora gerek kalmazdıtelden girdigim icin ara sira girip bakiyorum is aralarinda birisi yorum yazmishsa hemen cevap yazip cikiyorum:)
valla pek saglikli beslendigim soylenemez:))gun icinde bazen sadece 1 defa yemek yiyorum
Hayirli geceler canim. Pek iyi diyemem cnm sen nasilsin?Zeytintanem selcos kiz nasilsin ?:))
hayırlı akşamlar neyin var geçmiş olsunHayirli geceler canim. Pek iyi diyemem cnm sen nasilsin?
Ayy kıyamam size ya ama zayifsinizdir kesin eminimm bu kadar tempoya bu kadar az yemeye ben 5 aydr spora gidiyorum canm çıkıyo zar zor veriyorum ama 4 cocuk olsa hic spora gerek kalmazdı
aa niye selcosum herufle kavga felan mi ettinHayirli geceler canim. Pek iyi diyemem cnm sen nasilsin?
ohh ne guzel ablakızlar bu gün şehir dışına gitik
bayagı gezdik geldik
Esimle seminerdeyim ya. Beni sinir edip duruyor. Aksama eve gidince anlatirim rahat rahathayırlı akşamlar neyin var geçmiş olsun
Ooo hadi yine iyisinkızlar bu gün şehir dışına gitik
bayagı gezdik geldik
Kuzum tam tartisma degil de beni gicik ediyor. Aksama eve gidince anlatirim.evet zayifim 1.60 boy 49 kilo ama bu zayiflik ucuzlerden dolayi degil ben normalde de zayiftim bunyem boyle istahli biri degilim
aa niye selcosum herufle kavga felan mi ettin
ohh ne guzel ablaben de diyorum bu gun yorgun anneanne abla niye ugramadi diye
Ayy ne güzel yaa. Ben pkodan oturu cok kiloluydum 1.63 boy 64 kiloydum suan 57 kiloyum allaha sukurler olsun. Ama 5 ayda hic ekmek yemedigim halde ve duzenli spor yaptigim halde zor verdim gozu kor olsun bu pkonun su icsem aldırıyoevet zayifim 1.60 boy 49 kilo ama bu zayiflik ucuzlerden dolayi degil ben normalde de zayiftim bunyem boyle istahli biri degilim
dogrudur canim cogu kisi.pco yuzunden kilo aliyo.ama sen cok guzel kilo veriyosun hadi devam:)Ayy ne güzel yaa. Ben pkodan oturu cok kiloluydum 1.63 boy 64 kiloydum suan 57 kiloyum allaha sukurler olsun. Ama 5 ayda hic ekmek yemedigim halde ve duzenli spor yaptigim halde zor verdim gozu kor olsun bu pkonun su icsem aldırıyo
cok saaapma erkek milleti iste kuzu:))Esimle seminerdeyim ya. Beni sinir edip duruyor. Aksama eve gidince anlatirim rahat rahat
Ooo hadi yine iyisin
Kuzum tam tartisma degil de beni gicik ediyor. Aksama eve gidince anlatirim.
Calismiyorum diye herseyi benim üstüme atti resmen
Sağolun :) benim tek sıkıntım ramazan. Oruç tutarken çok kilo alıyorum cunku cok uyurum ve sahurda çok yerim. Sahurda tok tutucak ve kilo aldırmıcak besinler tuketmem lazim. Kesinlikle 1 tane muz yicem o tok tutuyo yumurta yemem lazim bazen bulgur pilavi yemem lazim. Ay ben gecen ramazanda 5 kilo aldim sahurda kizartma, pişi, bazlama, makarna yiyodum karnım ağrıyana kadar acıkmıyım diyedogrudur canim cogu kisi.pco yuzunden kilo aliyo.ama sen cok guzel kilo veriyosun hadi devam:)
internetde cok guzel listeler var arastir kendine uygun bi menu hazirla ramazan icin canimSağolun :) benim tek sıkıntım ramazan. Oruç tutarken çok kilo alıyorum cunku cok uyurum ve sahurda çok yerim. Sahurda tok tutucak ve kilo aldırmıcak besinler tuketmem lazim. Kesinlikle 1 tane muz yicem o tok tutuyo yumurta yemem lazim bazen bulgur pilavi yemem lazim. Ay ben gecen ramazanda 5 kilo aldim sahurda kizartma, pişi, bazlama, makarna yiyodum karnım ağrıyana kadar acıkmıyım diye
Daha hafif ve doyurucu seyler yemelisin cnm. Ve gün icerisinde ne hareket yaparsan kardir senin icinSağolun :) benim tek sıkıntım ramazan. Oruç tutarken çok kilo alıyorum cunku cok uyurum ve sahurda çok yerim. Sahurda tok tutucak ve kilo aldırmıcak besinler tuketmem lazim. Kesinlikle 1 tane muz yicem o tok tutuyo yumurta yemem lazim bazen bulgur pilavi yemem lazim. Ay ben gecen ramazanda 5 kilo aldim sahurda kizartma, pişi, bazlama, makarna yiyodum karnım ağrıyana kadar acıkmıyım diye