- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.581
pratik fikirlerhoşbuldum hanımlar calısan bir anne olarak ev işleri ile başım cok dertte inanın çok boguluyorum üstesinden gelemiyorum pratik fikirlerine çok ama çok ihityacım var.
e pek yas farkimiz yokmus ben de 27:))
calisiyo musun evde misin?
Kos hadi ne isin var buradaanaa camasir dedin de yiginla camasir var katlanacak lafa tutmayin beni:))))
Hosgeldin cnm bizde arada birbana da bir el atın
yemin ederim bıktım usandımyetişmiyor anacım yapamıyorum ahanda böyle oldum
Yavas yavas yap cnm. Önce birine basla ve bitir sonra ötekine... cok mu isi var evin?kızlar hu yaztıklarınızı okuyorum ama bende
iş yok fazla çamaşır serilecek balkon yıkanacak
mutfak toplanaca ve kızıma giderim bakim evi toplamışmı
oda ev sahibi pencereleri degiştirecek degiştirsede taşınsaydı
ama su koydunuz banane
tek çalışan anne benmiyim buradaKos hadi ne isin var buradabende simdi kahvalti hazirladim melemenin pismesini bekliyorum..
Hosgeldin cnm bizde arada birböyle oluyoruz azerin sana pratik fikirler verir cnm
Yavas yavas yap cnm. Önce birine basla ve bitir sonra ötekine... cok mu isi var evin?
Bilmiyorum ki cnmtek çalışan anne benmiyim burada
Canim kalk hemen perdeleri makinaya at :) o sirada toz al süpür perdelerin ciksin aradanmutfak dolaplarını temizleyemiyorum yag içinde kaldı haftaya genel bir temizlik yapılacak
bir daha ne zaman silerim allah bilir
camlar silineli 6 ay oldu camur olmuşperdeler simsiyah.
genel temizlikden sonra biraz daha dikkatli davranmam gerekli artık ipin ucunu son zamanlar saldm dip bucak yapılacak diye.
calışıyorum canm =)Canim kalk hemen perdeleri makinaya at :) o sirada toz al süpür perdelerin ciksin aradan
genel bir temizlik yapılacak haftaya bakıcımız da yardm edecek sagolsnCanim kalk hemen perdeleri makinaya at :) o sirada toz al süpür perdelerin ciksin aradan
Ozaman bu hafta dinlen en iyisi haftaya yorulursungenel bir temizlik yapılacak haftaya bakıcımız da yardm edecek sagolsn
Kolay gelsin cnmcalışıyorum canm =)
Ellerine saglik cnmEsimin fotograf makineleri elektronik vırtı zırtı ,yatak odasından düzenlemeler yaptım.Bıktım bu adamın hobilerinden yaaaa..O kadar cok seyi var ki .
Atılacak kıyafetleri ayırdım.Bisürü verilecek sey ayırdım
Cocuklarınkinide ayırdım.
hosgeldin vampircimhoşbuldum hanımlar calısan bir anne olarak ev işleri ile başım cok dertte inanın çok boguluyorum üstesinden gelemiyorum pratik fikirlerine çok ama çok ihityacım var.
olsun abla hep sen calisiyodun biz okuyorduk simdi de sen oku biz calisalimkızlar hu yaztıklarınızı okuyorum ama bende
iş yok fazla çamaşır serilecek balkon yıkanacak
mutfak toplanaca ve kızıma giderim bakim evi toplamışmı
oda ev sahibi pencereleri degiştirecek degiştirsede taşınsaydı
o daha beterEvdeyim.
bi arkadas daha vardi duntek çalışan anne benmiyim burada
bendensinmutfak dolaplarını temizleyemiyorum yag içinde kaldı haftaya genel bir temizlik yapılacak
bir daha ne zaman silerim allah bilir
camlar silineli 6 ay oldu camur olmuşperdeler simsiyah.
genel temizlikden sonra biraz daha dikkatli davranmam gerekli artık ipin ucunu son zamanlar saldm dip bucak yapılacak diye.
sizin evde bi sey kalmayacak bu gidisleEsimin fotograf makineleri elektronik vırtı zırtı ,yatak odasından düzenlemeler yaptım.Bıktım bu adamın hobilerinden yaaaa..O kadar cok seyi var ki .
Atılacak kıyafetleri ayırdım.Bisürü verilecek sey ayırdım
Cocuklarınkinide ayırdım.
38 kot mu?Ellerine saglik cnm
Bende dün benim kiyafetleri ayirdim ve atilacaklari attim.
Esim hicbirseyini attirmiyor ayirtmiyor da ne yapicam bu adami bilemedim 38 kotu var icinden 5 tanesini giyiyor diger olmuyor bile yinede nuh duyor peygamber demiyor
bi fikir verin bana@azerinnn
Kuzum giyemez onlari olmuyor ona ya büyük geliyor ya kücük. Ben bi sorayim ona da atma derse mecbur vakuumlu hurclara koyucam. Baska care yokhosgeldin vampircim
benim evin de genel temizlige coook ihtiyaci var oule boyle degil.perdedir balkondur camdir dolap icleridir Allah ne verdiysepratik fikir bende cok var da sorunca aklima gelmedi simdi aklima geldikce yazarim.benim temizlik konularim var bi suru orda da ipuclarim var.mutlaka bak hatta oda oda genel temizlik listelerim de var
olsun abla hep sen calisiyodun biz okuyorduk simdi de sen oku biz calisalimsohbetlere katil bari durma sessiz
o daha betergelen giden dokuyo olan evdeki kizlara oluyo baska kiz kardes yok mu?
bi arkadas daha vardi dun
bendensin
sizin evde bi sey kalmayacak bu gidisle
38 kot mu?kuzu su vakumlu hurclardan al sen en iyisi.icindeki havayi alinca ufaliyo kucult at baza altina.giymek istediginde soyle ben cikarip veririm de
Gözüküyor cnm da ben posetle falan yapamiyorum parmaklarim degmesi lazim illakizlar suna bakin
video gozukuyo mu sizde?
Benimkinin hobileri ,tamir malzemeleri ve kitapları cok kıymetli .Kıyafeti hemen ayırır at bunu diye .Ellerine saglik cnm
Bende dün benim kiyafetleri ayirdim ve atilacaklari attim.
Esim hicbirseyini attirmiyor ayirtmiyor da ne yapicam bu adami bilemedim 38 kotu var icinden 5 tanesini giyiyor diger olmuyor bile yinede nuh duyor peygamber demiyor
bi fikir verin bana@azerinnn