Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
anaa camasir dedin de yiginla camasir var katlanacak lafa tutmayin beni:))))
Kos hadi ne isin var burada bende simdi kahvalti hazirladim melemenin pismesini bekliyorum..

bana da bir el atın
yemin ederim bıktım usandım yetişmiyor anacım yapamıyorum ahanda böyle oldum
Hosgeldin cnm bizde arada bir böyle oluyoruz azerin sana pratik fikirler verir cnm

Yavas yavas yap cnm. Önce birine basla ve bitir sonra ötekine... cok mu isi var evin?

mutfak dolaplarını temizleyemiyorum yag içinde kaldı haftaya genel bir temizlik yapılacak
bir daha ne zaman silerim allah bilir
camlar silineli 6 ay oldu camur olmuş perdeler simsiyah.
genel temizlikden sonra biraz daha dikkatli davranmam gerekli artık ipin ucunu son zamanlar saldm dip bucak yapılacak diye.

Canim kalk hemen perdeleri makinaya at :) o sirada toz al süpür perdelerin ciksin aradan

Ellerine saglik cnm
Bende dün benim kiyafetleri ayirdim ve atilacaklari attim.
Esim hicbirseyini attirmiyor ayirtmiyor da ne yapicam bu adami bilemedim 38 kotu var icinden 5 tanesini giyiyor diger olmuyor bile yinede nuh duyor peygamber demiyor
bi fikir verin bana@azerinnn

hoşbuldum hanımlar calısan bir anne olarak ev işleri ile başım cok dertte inanın çok boguluyorum üstesinden gelemiyorum pratik fikirlerine çok ama çok ihityacım var.
hosgeldin vampircim
benim evin de genel temizlige coook ihtiyaci var oule boyle degil.perdedir balkondur camdir dolap icleridir Allah ne verdiysepratik fikir bende cok var da sorunca aklima gelmedi simdiaklima geldikce yazarim.benim temizlik konularim var bi suru orda da ipuclarim var.mutlaka bakhatta oda oda genel temizlik listelerim de var
olsun abla hep sen calisiyodun biz okuyorduk simdi de sen oku biz calisalimsohbetlere katil bari durma sessiz
o daha beter gelen giden dokuyo olan evdeki kizlara oluyobaska kiz kardes yok mu?
tek çalışan anne benmiyim burada
bi arkadas daha vardi dun
bendensin
sizin evde bi sey kalmayacak bu gidisle
38 kot mu?kuzu su vakumlu hurclardan al sen en iyisi.icindeki havayi alinca ufaliyo kucult at baza altina.giymek istediginde soyle ben cikarip veririm de

Kuzum giyemez onlari olmuyor ona ya büyük geliyor ya kücük. Ben bi sorayim ona da atma derse mecbur vakuumlu hurclara koyucam. Baska care yok
kizlar suna bakin
video gozukuyo mu sizde?
Gözüküyor cnm da ben posetle falan yapamiyorum parmaklarim degmesi lazim illa

Benimkinin hobileri ,tamir malzemeleri ve kitapları cok kıymetli .Kıyafeti hemen ayırır at bunu diye .
Üni kitapları var tek tek arada atıyorum farketmiyo sende birini bi ayır yavas yavaş evden uzaklastır .Teek tek farketmez .

lahana sarmasi yapacakdim pratik sama usulu ararken bunu buldum
benim gibi zamani olmayanlar icin super
tam basladim 5-6 tanesini hazirladim derken onur uyandi onu salliyorum simdi
uyusun devam edicem
bakalim nasil olucak?sonucu yazicam kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…