- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.601
Büyük lahana alıyorum,uzun uzun oluyor ,uzun olanları dolayıp yuvarlak yapıyorum.Hic dağılmıyor .lahana sarmasi yapacakdim pratik sama usulu ararken bunu buldum
benim gibi zamani olmayanlar icin super
tam basladim 5-6 tanesini hazirladim derken onur uyandi onu salliyorum simdi
uyusun devam edicem
bakalim nasil olucak?sonucu yazicam kizlar
videodaki abla da oyle diyo:))insallah dagilmaz da bu haylazin uyumak fikri yok galiba amanin:)))Büyük lahana alıyorum,uzun uzun oluyor ,uzun olanları dolayıp yuvarlak yapıyorum.Hic dağılmıyor .
cumartesiyi niye bekliyosun kiiiiz tembel misin yoosam sen
koskoca bi gun var bu gun yapsan da yarin gezmelerinden kalmasan olmuyo mu?
al birimizi bur ötekine o zamanbana da bir el atın
yemin ederim bıktım usandımyetişmiyor anacım yapamıyorum ahanda böyle oldum
kiz desene calisiyorum diye:))saat 18 de eve gidiyorum amaen erken . Onun dışında azıcık da tembelim :)
bir odayı bitirsem kar sayacağım bu gazla ama :)
He ya dogru diyorsunBenimkinin hobileri ,tamir malzemeleri ve kitapları cok kıymetli .Kıyafeti hemen ayırır at bunu diye .
Üni kitapları var tek tek arada atıyorum farketmiyo sende birini bi ayır yavas yavaş evden uzaklastır .Teek tek farketmez .
Ben misafir gelmedigi sürece sarma yapmiyorumlahana sarmasi yapacakdim pratik sama usulu ararken bunu buldum
benim gibi zamani olmayanlar icin super
tam basladim 5-6 tanesini hazirladim derken onur uyandi onu salliyorum simdi
uyusun devam edicem
bakalim nasil olucak?sonucu yazicam kizlar
kiz desene calisiyorum diye:))
hamilelik ustune calismak cok zordur anliyorum seni
yine de sen bu aksam ortaligi topla:)yarin silip supurursun sadece:))
Tamam ben bir göz gezdireyim caktırmadanhosgeldin vampircim
benim evin de genel temizlige coook ihtiyaci var oule boyle degil.perdedir balkondur camdir dolap icleridir Allah ne verdiysepratik fikir bende cok var da sorunca aklima gelmedi simdi aklima geldikce yazarim.benim temizlik konularim var bi suru orda da ipuclarim var.mutlaka bak hatta oda oda genel temizlik listelerim de var
olsun abla hep sen calisiyodun biz okuyorduk simdi de sen oku biz calisalimsohbetlere katil bari durma sessiz
o daha betergelen giden dokuyo olan evdeki kizlara oluyo baska kiz kardes yok mu?
bi arkadas daha vardi dun
bendensin
sizin evde bi sey kalmayacak bu gidisle
38 kot mu?kuzu su vakumlu hurclardan al sen en iyisi.icindeki havayi alinca ufaliyo kucult at baza altina.giymek istediginde soyle ben cikarip veririm de
iste bu da kolay selcosum yazik kiz herufe ara sira yap da yesinHe ya dogru diyorsunöyle bi deniyim
Ben misafir gelmedigi sürece sarma yapmiyorumdaha kolay yeneklere kaciyorum ama birgün denicem bunu
ohhh elerine saglik kuzu benim de islerim bittiKizlar evimin isi bitti cok sükür dusumu da aldim simdi kahve keyfi yapiyorum
eveeetazeriin kız senin üçüzlerin mi vaaaar
bak calisan bayanlar icin de var konumTamam ben bir göz gezdireyim caktırmadan
ben de calisan bayan sayilirim
amanın.. vallahi düşünemiyorum ben biriyle baş gelemiyorum kız bacım valla helal olsun allah yardımcın olsun kaç yaşındalarben de calisan bayan sayilirimhatta ben bedavaya calisiyorum
2 yasindalar canimamanın.. vallahi düşünemiyorum ben biriyle baş gelemiyorum kız bacım valla helal olsun allah yardımcın olsun kaç yaşındalar
kafayı yerdimmtek mi büyüttün yardım edenin oldu mu
Dogru diyorsun kendimi aşmam lazımiste bu da kolay selcosum yazik kiz herufe ara sira yap da yesin
ohhh elerine saglik kuzu benim de islerim bitti
eveeet3 erkek
bak calisan bayanlar icin de var konum
Hani resimkizlar sarmalar super oldu
Ooo rabbimiz can sagligi versin insallah kuzum. Keske öyle temiz kalsa valla süper olurdurapor veriyorum kizlar litfen dikkat
yataklari topladim
odalari topladim
2 makine camasir katladim yerlestirdim
2 makine de yikandi astim
lahana sarmasi yaptim
wc lavaboyu ovdum
bulasik yikadim
ocagi tezgahi sildim
lavabonun kenarindaki fayansi ovdum
supurge actim
bu kadar