Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kabartma tozu gibi pakette olandan kullanıyorum tarif vereyim bayatlamıyor hep bunu yapıyorum .
1 bardak süt
1yumurta akı icine sarı üstüne .
1 paket instant maya
1 bardak sıvı yag
5 kasık seker yemek kaşığı
1 kasık tuz
1 şise soda
5 bardak un
Sıvıları koyuyorum maya tuz seker koyup kulak memesi kıvamda yarım saat mayalanıyor bide 10 dakika tepside mayalanıyor bu kadar .
İcine ne isterseniz yada boş .
Çok teşekkürler ❤️ Mayayı ayrı çözmücez dimi suyla

iyi aksamlar kizlar
ben bu gun ortaligi topladim 2 makine camasir yikadim sadece
dun sil supur islerimi yapmisdim
aksam uzeri disari ciktik cocuklara kiyafetler aldik krese baslicak insallah bi kac gune
insallah cabuk adapte olurlar
ee siz neler yaptiniz
why name is pogaca pogacanin fotosunu atarsin sana zahmet guzelse ben de yapicam

merhaba canim
tabi ki katila bilirsin
tanisalim mi?evli misin cocuk var mi?calisiyor musun:)
Tanışalımm. 10 aylık evliyim evlenince işten ayrıldım şuan çalışmıyorum hamile değilim 2 kişiyiz ama o halde evi her gün süpürmem gerekiyor :KK43: Siz çocuklarla nasıl üstesinden geliyosunuz helal olsun valla :)

iyi aksamlar kizlar
ben bu gun ortaligi topladim 2 makine camasir yikadim sadece
dun sil supur islerimi yapmisdim
aksam uzeri disari ciktik cocuklara kiyafetler aldik krese baslicak insallah bi kac gune
insallah cabuk adapte olurlar
ee siz neler yaptiniz
why name is pogaca pogacanin fotosunu atarsin sana zahmet guzelse ben de yapicam
Azerin telden foto yükleyemiyorum bi türlü .Önceden yükleyebiliyordum olmuyo .Bende pogacanın fotosu var .

Tanışalımm. 10 aylık evliyim evlenince işten ayrıldım şuan çalışmıyorum hamile değilim 2 kişiyiz ama o halde evi her gün süpürmem gerekiyor :KK43: Siz çocuklarla nasıl üstesinden geliyosunuz helal olsun valla :)
niye 2 kisiyle her gun ev supuruyosun ki canim?cok mu daginik esin?
ben de 9 senelik evliyim 4 cocuk:))
Azerin telden foto yükleyemiyorum bi türlü .Önceden yükleyebiliyordum olmuyo .Bende pogacanın fotosu var .
ah ahh hic sorma canim ya ben de telden foto atamiyorum:KK43:cok buyuk diyo

X