- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.401
Çok teşekkürlerKabartma tozu gibi pakette olandan kullanıyorum tarif vereyim bayatlamıyor hep bunu yapıyorum .
1 bardak süt
1yumurta akı icine sarı üstüne .
1 paket instant maya
1 bardak sıvı yag
5 kasık seker yemek kaşığı
1 kasık tuz
1 şise soda
5 bardak un
Sıvıları koyuyorum maya tuz seker koyup kulak memesi kıvamda yarım saat mayalanıyor bide 10 dakika tepside mayalanıyor bu kadar .
İcine ne isterseniz yada boş .
Hayır süt ve sodanın icine döküyorum ben .Çok teşekkürlerMayayı ayrı çözmücez dimi suyla
Tamam yaa inş olur tadı güzel mi enfes mi pekiHayır süt ve sodanın icine döküyorum ben .
Pastane usulü .Tek kelimeyle mükemmel .Tamam yaa inş olur tadı güzel mi enfes mi peki
Çok sağolPastane usulü .Tek kelimeyle mükemmel .
180 derecede yarım saatten fazla .Ama saatini tam bilemiycem hic bakmadım .pisince foto atÇok sağol
Bi de son kez şunu sorucam
Kaç dakikada ortalama ve kaç derece
merhaba canimMerhaba hanımlaar, bende aranıza katılabilirmiyim :)
Tanışalımm. 10 aylık evliyim evlenince işten ayrıldım şuan çalışmıyorum hamile değilim 2 kişiyiz ama o halde evi her gün süpürmem gerekiyormerhaba canim
tabi ki katila bilirsin
tanisalim mi?evli misin cocuk var mi?calisiyor musun:)
Azerin telden foto yükleyemiyorum bi türlü .Önceden yükleyebiliyordum olmuyo .Bende pogacanın fotosu var .iyi aksamlar kizlar
ben bu gun ortaligi topladim 2 makine camasir yikadim sadece
dun sil supur islerimi yapmisdim
aksam uzeri disari ciktik cocuklara kiyafetler aldik krese baslicak insallah bi kac gune
insallah cabuk adapte olurlar
ee siz neler yaptiniz
why name is pogaca pogacanin fotosunu atarsin sana zahmet guzelse ben de yapicam
hoş geldinMerhaba hanımlaar, bende aranıza katılabilirmiyim :)
Merhaba hoşbuldum :)hoş geldin
hoş geldinArkadaslar ben geldim.
Eski adim zarifinciydi.
Kac gündür ugrayamadim özledim sizi
Temizligi cuma günü yaptim 3 gündür sadece toplayip süpürüyorum evihoş geldingelsin temizlik
niye 2 kisiyle her gun ev supuruyosun ki canim?cok mu daginik esin?Tanışalımm. 10 aylık evliyim evlenince işten ayrıldım şuan çalışmıyorum hamile değilim 2 kişiyiz ama o halde evi her gün süpürmem gerekiyorSiz çocuklarla nasıl üstesinden geliyosunuz helal olsun valla :)
ah ahh hic sorma canim ya ben de telden foto atamiyorumAzerin telden foto yükleyemiyorum bi türlü .Önceden yükleyebiliyordum olmuyo .Bende pogacanın fotosu var .