ev ile ilgili çeyiz turu seyler satan varmı?

satan sizsiniz siz bi fiyat belirleyinki bende ona göre söyliim uygun yada degil..
Evet ama gercekten bir fiyat yok aklimda.. internetteki sifir satis fiyatina bakin.. en plusta 1400 tl civarinda 1 sene kullanilmis.. daha sonra kutuda bekledi hep.. Kutusuyla verecegim.. Resmini de ekledim..

Cok iyimis fiyatıda uygun ama kargoyla birlikte nerden baksan aynı kapıya cıkıcak. o yuzden biraz aldıgıma degen biseyler olsun istiyorum. baska urunlerinde varsa isime yarayan toplu alabilirim mesela.

Diger ürünleride atmistim cnm baska seylerde begenrsen toplu alimda elimden geldigince yardimci olurum zaten..

Evet ama gercekten bir fiyat yok aklimda.. internetteki sifir satis fiyatina bakin.. en plusta 1400 tl civarinda 1 sene kullanilmis.. daha sonra kutuda bekledi hep.. Kutusuyla verecegim.. Resmini de ekledim..
biraz dusunun bana bir fiyat verin lutfen . bir sene kullanıldı peki suan bi arızası varmıdır ki?

Diger ürünleride atmistim cnm baska seylerde begenrsen toplu alimda elimden geldigince yardimci olurum zaten..
canım 200tl dedigin pike takımı ve borcamı dusunuyorum pike takımı resimdeki renkmi birde kendin cekme imkanın varmı pikeyi ? borcam kac cm bide

sayfana baktım canım yogurt yapma makinası ilgimi cekti fakat kullanıldıgı biraz belli gibi kapak kısımlarında. ben ceyizime koyucagım icin kutusunda olmasını istiyorum alıcagım seylerin ve genelde kullanılmamıs istiyorum. baska urunlerin varsa görmek isterim ihtiyacım olan seyler cıkarsa alabilirim cunku

ve arceligin meyve sıkacagı aklımda. kac watt acaba?

canım 200tl dedigin pike takımı ve borcamı dusunuyorum pike takımı resimdeki renkmi birde kendin cekme imkanın varmı pikeyi ? borcam kac cm bide

Evet resimdekinin aynisi benim yatak odam çok dar o yüzden cok net cikmayablir ama modelini cekeyim en azindan o oldugunu anlaman açisindan.
Borcamlarida ölcüp yazayim canim

Rengi o resimdeki renktenmi bide sizden bi resim isteyebilirmiyim siteden degilde.kutusundayken falanda cekebilirsiniz
Evet krem renginde pikesi hafif daha koyu krem.agir duruyor ayni renklerde kayinvalidem pike yaptirmis annem de yatak takimi almis kimsenin gönlü kirilmasin dedim onlari kullandim buna sira gelmedi. Bir de cok fazla nevresim takimi almisim elimde fazladan uc tane vardi digerleri satildi elimde bu kaldi cift kisilik ranforce, rengi fotoda tam cikmamis bordo kirmizi arasi tatli bir rengi var, yastiktaki tonlarda.bu da 35 tl

Son düzenleme:
karaca kahvalti setini ne kadara verirsin

karaca kahvalti setini ne kadara verirsin

Bi arkadasa daha yazmistm cnm suanki fiyati 350 flan zaten ben hc kullanmadim sifir duruyor yerim yok koyacak.
Resimdekilerden daha cok parcasi var kasiklari fincanlari sekerligi caydanligi 3 takim ayri tabaklari 6sar tane hepsi pecetelok sekerlik vs

250 dsnüyorum ben

dogrudur cnm saol yinede

Canim öncelikle belirteyim diger arkadaslarinki ile karistirma benimkisi pike degil yatak örtüsü.
Ince degil öyle baya yatak òrtüsü yani.
Imkanm fazla olmadigndan sadce modeli gormen acisindan cektim resimleri cok net ckmis olmayablr internet resmindekinn aynisi benm yatak odam cok dar oldugu icin detayli cekemedim

Dedigm gbi birde ayni model kendim aldgim seker yastigi var yatak örtsnun dantelinden onuda hediye ediyorum yannda.
Tabi dsnursen baska ufak hediyelerimde olur.

. Canm bendede bu mutfak perde ve 4 sandalye minderi var deseni begenirsen. Ayrıntılıbilgi veririm canm perde iki kanat

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-03-08-48-54.png
    330,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_2015-12-03-08-48-48.png
    340,9 KB · Görüntüleme: 135
bende arzum 1000 watt var katı meyve sıkacağı 100 tl. bi de set üstü ocak var hiç kullanılmadı

Eklentiler

• IMG-20150430-WA0009.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG-20150430-WA0011.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20150430-WA0012.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG-20150501-WA0002.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG-20150501-WA0003.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20150501-WA0004.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG-20150501-WA0005.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 140
mrb canım hıc kullanılmamıs battanıyelerım var.yun -tıftık- pelus ne ararsan yanı dusunursen nesaj at.bır de sen nerede yasıyorsun?

. Canm bendede bu mutfak perde ve 4 sandalye minderi var deseni begenirsen. Ayrıntılıbilgi veririm canm perde iki kanat
cok begendimm desenini rengini.. fakat daha öncelikli olan ihtiyaclarım var canım mutfak perdesi ve minderi dusunmuyorum belki en son. hazirana kadar zamanım var ceyiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…