- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
-
- Konu Sahibi d3m3tika01
Evet ama gercekten bir fiyat yok aklimda.. internetteki sifir satis fiyatina bakin.. en plusta 1400 tl civarinda 1 sene kullanilmis.. daha sonra kutuda bekledi hep.. Kutusuyla verecegim.. Resmini de ekledim..satan sizsiniz siz bi fiyat belirleyinki bende ona göre söyliim uygun yada degil..
Cok iyimis fiyatıda uygun ama kargoyla birlikte nerden baksan aynı kapıya cıkıcak. o yuzden biraz aldıgıma degen biseyler olsun istiyorum. baska urunlerinde varsa isime yarayan toplu alabilirim mesela.
biraz dusunun bana bir fiyat verin lutfen . bir sene kullanıldı peki suan bi arızası varmıdır ki?Evet ama gercekten bir fiyat yok aklimda.. internetteki sifir satis fiyatina bakin.. en plusta 1400 tl civarinda 1 sene kullanilmis.. daha sonra kutuda bekledi hep.. Kutusuyla verecegim.. Resmini de ekledim..
canım 200tl dedigin pike takımı ve borcamı dusunuyorum pike takımı resimdeki renkmi birde kendin cekme imkanın varmı pikeyi ? borcam kac cm bideDiger ürünleride atmistim cnm baska seylerde begenrsen toplu alimda elimden geldigince yardimci olurum zaten..
sayfana baktım canım yogurt yapma makinası ilgimi cekti fakat kullanıldıgı biraz belli gibi kapak kısımlarında. ben ceyizime koyucagım icin kutusunda olmasını istiyorum alıcagım seylerin ve genelde kullanılmamıs istiyorum. baska urunlerin varsa görmek isterim ihtiyacım olan seyler cıkarsa alabilirim cunkuCanım benim sayfamda da ev eşyası mevcut hatta buraya eklemediklerimde var.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uygun-fiyata-kozmetik-ev-esyasi-kiyafet.808690/
ve arceligin meyve sıkacagı aklımda. kac watt acaba?sayfana baktım canım yogurt yapma makinası ilgimi cekti fakat kullanıldıgı biraz belli gibi kapak kısımlarında. ben ceyizime koyucagım icin kutusunda olmasını istiyorum alıcagım seylerin ve genelde kullanılmamıs istiyorum. baska urunlerin varsa görmek isterim ihtiyacım olan seyler cıkarsa alabilirim cunku
canım 200tl dedigin pike takımı ve borcamı dusunuyorum pike takımı resimdeki renkmi birde kendin cekme imkanın varmı pikeyi ? borcam kac cm bide
Evet krem rengindeRengi o resimdeki renktenmi bide sizden bi resim isteyebilirmiyim siteden degilde.kutusundayken falanda cekebilirsiniz
biraz dusunun bana bir fiyat verin lutfen . bir sene kullanıldı peki suan bi arızası varmıdır ki?
karaca kahvalti setini ne kadara verirsinEki Görüntüle 1704750
Eki Görüntüle 1704710 Eki Görüntüle 1704712 Eki Görüntüle 1704713 Eki Görüntüle 1704714 Eki Görüntüle 1704715 Eki Görüntüle 1704716 Eki Görüntüle 1704717 Eki Görüntüle 1704718 Eki Görüntüle 1704719 Eki Görüntüle 1704721 Eki Görüntüle 1704723 Eki Görüntüle 1704724 Eki Görüntüle 1704725 Eki Görüntüle 1704726 Eki Görüntüle 1704728 Eki Görüntüle 1704730 Eki Görüntüle 1704732 Eki Görüntüle 1704737 Eki Görüntüle 1704741 Eki Görüntüle 1704743 Eki Görüntüle 1704745 Eki Görüntüle 1704746 Eki Görüntüle 1704747 Eki Görüntüle 1704748 Eki Görüntüle 1704749
Simdilik bulabildiklerim bunlar havlular hepsi el emegi.
Bi kase takimi daha var onu cekmedim buna benziyor kutulu oda.
Cay bardagi takimi 12li orjinal kristal takim.
Şallar kullanilmadi biri gelin şali digerleri siyah beyaz normal şal
Bir iki patik kullanilmams
Bir tane tek kislik misfir nevresim takimj.
Bi tane cift kisilik nevresim
2 tane kese lif el örgüsü
Yatak örtüsü resimdekinn aynisi suanki piyasa fiyati 490 tl bikere modeli icin serip kaldirdm kullanlmadi
Kahvalti takimi karacanin resimde daha az parca görünüyor 40 kusur parcasi var diye hatrliyorum 3 takim tabak fincanlari pecetelik tuzluk kasiklar caydanlik sekerlik vs istersen kendi resimlerni cekebilirim elimdekileri
Meyve sikacagi profilo bikere denenmek icin kullanildi temiz
Hepsi sifir kullanilmamis ürünlerr
karaca kahvalti setini ne kadara verirsin
dogrudur cnm saol yinedeBi arkadasa daha yazmistm cnm suanki fiyati 350 flan zaten ben hc kullanmadim sifir duruyor yerim yok koyacak.
Resimdekilerden daha cok parcasi var kasiklari fincanlari sekerligi caydanligi 3 takim ayri tabaklari 6sar tane hepsi pecetelok sekerlik vs
250 dsnüyorum ben
canım 200tl dedigin pike takımı ve borcamı dusunuyorum pike takımı resimdeki renkmi birde kendin cekme imkanın varmı pikeyi ? borcam kac cm bide
Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
. Canm bendede bu mutfak perde ve 4 sandalye minderi var deseni begenirsen. Ayrıntılıbilgi veririm canm perde iki kanatBir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
katı meyve sıkacağını istiyorumm özelden goruselimm :)bende arzum 1000 watt var katı meyve sıkacağı 100 tl. bi de set üstü ocak var hiç kullanılmadı
özelden cvp verdim canımmrb canım hıc kullanılmamıs battanıyelerım var.yun -tıftık- pelus ne ararsan yanı dusunursen nesaj at.bır de sen nerede yasıyorsun?
cok begendimm desenini rengini.. fakat daha öncelikli olan ihtiyaclarım var canım mutfak perdesi ve minderi dusunmuyorum belki en son. hazirana kadar zamanım var ceyiz icin. Canm bendede bu mutfak perde ve 4 sandalye minderi var deseni begenirsen. Ayrıntılıbilgi veririm canm perde iki kanat