- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 41
-
- Konu Sahibi d3m3tika01
Olurr borcamada ihtiyacım var onlarıda görebilirim :)
ciko07 bununda fiyatını istiyorum cok hoslastımm
cift kisilik olsaymıs iyimisTek kisilik cnm misafr nevresim takimi 25 tl
Bitame daha vardi o cift kisilikcift kisilik olsaymıs iyimis
cift kisilik olsaymıs iyimis
bunun fiyatı nedir
100 tl dusunuyorum canim arastirdiysan fiyatlari zaten cok yuksek ben de pahaliya almistimfiyat alabilirmiyim
Katı meyve sıkacagı nekadarrrrrrr
denedim tatlım sorunsuz çalışıyor...cnm yarın dener sana dönerim ok?diğer paylaştıklarımdanda beğendiğin olursa uyguna veriyorum..hazır kargoyu ben karşılıyorken düşün derim
denedim tatlım sorunsuz çalışıyor..baya buharla deterjansız çıkrıyordu kirleri..fırının içini falan..camları kalebodur ve derzler...daha birçok yer
Rengi o resimdeki renktenmi bide sizden bi resim isteyebilirmiyim siteden degilde.kutusundayken falanda cekebilirsiniz100 tl dusunuyorum canim arastirdiysan fiyatlari zaten cok yuksek ben de pahaliya almistim
Canım ben pecetelik istemiyorum cunku renkleri uymuyor benim kullandıgım renkler daha soft.evet kızlar ürünüm yani buharlı temizleyici sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor..kargo bana ait..yanlız dünki fiyatta yanlışlık yapmışım hesap ederken..eksik bilgi vermişim..12 peçeteliği değil 6lı peçetelikle veraber 30 tl kargo bana ait..12li peçeteliğide isteyene 35 tlye kargo bana ait...poşetiinde plastik örtü de toplu alımda 5tl...normal fiyat 8tl..
Cok iyimis fiyatıda uygun ama kargoyla birlikte nerden baksan aynı kapıya cıkıcak. o yuzden biraz aldıgıma degen biseyler olsun istiyorum. baska urunlerinde varsa isime yarayan toplu alabilirim mesela.Bircam kullanilmamis sifir bunlar var elimde kapakli olanlardan digerleri ucuz olanlar heryede var bunlar daha kullanisli hem kapakli olarak kullanip hemde kapaginida borcam olarak kullanabiliyosun
Birde bu kase takimi varEki Görüntüle 1705296 Eki Görüntüle 1705297 Eki Görüntüle 1705298 Eki Görüntüle 1705299 Eki Görüntüle 1705300 Eki Görüntüle 1705303 Eki Görüntüle 1705304 Eki Görüntüle 1705305
satan sizsiniz siz bi fiyat belirleyinki bende ona göre söyliim uygun yada degil..Bi fiyat belirlemedim siz dusundugunuz fiyati yazin ben uygunlugunu soyleyeyim