- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 32
-
- Konu Sahibi d3m3tika01
Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
Olur tesekkur ederim bekliyorumKase takimlari havlu nevresim vs var istersen yarin resimlerini cekip atarim hepsi kullanilmamis ürünler.
Kadın bornozlarım var. Misafirlik diye çeyizimdeydi. Hala duruyor :)bornoz setide arıyorum acılmamıs kullanılmayan varsa eger terlikli olanlardan istiyorumne cok sey istedim ayy
misafir bornozum var canım. setim yok sadece kendim ve nisanlım icinKadın bornozlarım var. Misafirlik diye çeyizimdeydi. Hala duruyor :)
Büyük bedenler fakat. Xxl bir tanesi. Diğeri 3xl.
3xl olandan çoktu. Birini kullanıyorum ben büyük olması havlunun iyi bence. İstersen foto atarım
Kirmizi olanlar satildi resimdeki cerezlik icin attim resmi ,ist desenli olanda 15 tlmlkbks tesekkur ederim resimler icin. istanbul desenli fincan takımı ve kırmızı kutudaki fincan takımı fiyat nedir?
Canim bende dantel ceyiz adina hersey var dantelli havlular, çetik patik, dantel gecirilmis ozel gun nevresimi,kahve fincan takimi, acik kahve hazir mutfak masa ortusu , beyaz saten pijama takimi ... istediginin resmini cekerimBir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
Olur tesekkur ederim bekliyorum