- Konu Sahibi d3m3tika01
Yatak ortusu satildi mi acaba fyati nedir
Yatak ortunuz satildi mi fiuati nedir
Duruyor canim sıfırı 500 tl suanda .
Bikere serip kaldirdim 200 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatak ortusu satildi mi acaba fyati nedir
Bendeki duruyor hic kullanilmadi 100 tlYatak ortusu satildi mi acaba fyati nedir
Urunun kendi fotolarini cekebilir misin bi de ebatlari nedir? Benm yatak epey yuksek deAldiniz mi bilmiyorum ama bende de bu pike takimindan var hic kullanilmadi yikanmadi. Kayinvalidem pike yaptirdigi annem de benden habersiz baska bir yatak ortusu aldigi icin bunu kullanmaya firsat olmadi.Fransız danteli, brode nakis ve inci islemelidir.
kervan marka bırkac parca hıc kullanmadıgım ortuler var.Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
dantelli havlular ve pullu taşlı örtü takımı ne dkadar?bende çeyizlik bunlar varEki Görüntüle 1732799
fincan takımı ve dantelli peçetelik en kadar?Fotoğrafı olanlar bunlar. Yarın battaniye ve nevresim tk da paylaşırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ceyizlik-isteyenlere.893985/dantelli havlular ve pullu taşlı örtü takımı ne dkadar?
Fincan tk 15 pecetelik 10 tl. Pecetelik 34e almıştım fincan ti hic kullanilmadifincan takımı ve dantelli peçetelik en kadar?
Tavuskuşu fincan takımlarını satıyormusunEki Görüntüle 1704121
2 lı mutfak kurulama bezi buyuk boy pakedinde
havluda hıc kullanılmadı
Eki Görüntüle 1704122
2 sı soley 2 sı özdilek marka hıc kullanılmadılar
Eki Görüntüle 1704123
keramika çerezlık 2 katlı sıfır pakedınde
Eki Görüntüle 1704124
2 kişilik istanbul desenli fincan takımı bardaklarıda mevcut pakedinden cıkartmıstım ama kullanılmadı
Eki Görüntüle 1704125
casa bravia osmanlı serisi yatak örtüsü bunuda hıc acmadım pakedinden dusunursen cnm sıfır olan bunlar var elımde