ev ile ilgili çeyiz turu seyler satan varmı?

d3m3tika01post: 43875470 .!.:
cok begendimm desenini rengini.. fakat daha öncelikli olan ihtiyaclarım var canım mutfak perdesi ve minderi dusunmuyorum belki en son. hazirana kadar zamanım var ceyiz icin
Tamm canm hayirlisi olsun ozamn :) biarada tabakların yemek takımı 6 kişilik sadece çukur tabağı 5 tane kullanılmış yalnız canm çeyizlik değil bence buarada yatak ortusune ihtiyacın varsa birkacgune resim gonderebilirim

Tamm canm hayirlisi olsun ozamn :) biarada tabakların yemek takımı 6 kişilik sadece çukur tabağı 5 tane kullanılmış yalnız canm çeyizlik değil bence buarada yatak ortusune ihtiyacın varsa birkacgune resim gonderebilirim
resimleri gorebilirim musait oldugunuzda cekerseniz

Dantel yatak odası peçeteleri ve vitrin Takım'ı var düşÜnürmüsün canım( masa örtüsü dahil )

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 173
  • image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 132
  • image.jpg
    image.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 133
20151204_134320.jpg

20151204_135349.jpg

bende de bunlar var, ayrica birde ikili deri tepsi var. hepsi kutusunda oylece duruyor. fiyatlari yazayim; borcam seti 25lira, mikser 15, kek kalibi borcam seti 20, ikili küllük 5, ikili deri tepsi 8lira. dörtlu fincan takimi 20 lira (kasikli).kargoyu dusunerek bu fiyati verdim.

Ben de bornoz takımı var ama taç bambu serisi olduğu için 150 tl altına düşünmüyorum. Eğer fiyat uyarsa resim gönderebilirim.

Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..

Bosch Marka filtre kahve makinası hediye gelmişti 1 kere deneme amaçlı kullanıldı şimdi dolap bekliyor düşünürsen piyasa fiyatının çok altına vericem
Fotoğraf Kolajlayıcı_4gGXsG.png

Eki Görüntüle 1707664
Eki Görüntüle 1707667
bende de bunlar var, ayrica birde ikili deri tepsi var. hepsi kutusunda oylece duruyor. fiyatlari yazayim; borcam seti 25lira, mikser 15, kek kalibi borcam seti 20, ikili küllük 5, ikili deri tepsi 8lira. dörtlu fincan takimi 20 lira (kasikli).kargoyu dusunerek bu fiyati verdim.
borcam bugun aldım.. dörtlu nescafe fincanı hosuma gitti :KK50: sigarada kullanmıyoruz kulluk evimde tutmam :KK70:

rengine öldumm mor ve fuşya aşıgıyım nekadar fiyatı :)

Ben de çok seviyorum mor onu bilerek almışlar zaten insanın enerjisini yükseltiyor ama filtre kahve seven bir aile değiliz:) 75 tl düşündüm sen bir fiyatlara bakarsın markanın fiyatları genel de yüksek

Bu ürünü düşünürseniz kutulu hiç kullanılmamış bir kaç şey daha çıkarabilirim

Nescafe seti iki katli Kurabiyelik gibi

Son düzenleme:
X