ev ile ilgili çeyiz turu seyler satan varmı?

ama garantisi falan çoktan geçmiştir ok..birde alımı yaparsan deneyip öyle yollayacağım..çalışmayan ürünü sana yollamam cnm..

fincan takımı pike takımıı catal kasıklıgı görebilirmiyimm
Pembe sadece pike.sanirim carsafi yok kulanmadm hic paketi acilmadi,digeri de tek kisilik nevresim takimi.hic.kullanmadim,paketinden cikti sadece icinin.karton kalibiyla duruyor

Son düzenleme:
ha birde fazladan uyku setim var..öylece duruyor..bir kere 5kg luk makinada yıkamaya çalışmıştım..kazanı düşürmüştüm..üzerinde deterjan lekesi vardı..onlarada bir bakayım..kesin karar verirsem satmaya..paylaşırım burdan tabi ihtiyacın olur ve beğenirsen..

eger kullanılmamıs yıkanmamıs paketinde uyku setlerin varsa görmek isterim tabiki eger satmayı dusunursen. ve yarında buharlı makinayı deneyip haber vermeni beklicem

eger kullanılmamıs yıkanmamıs paketinde uyku setlerin varsa görmek isterim tabiki eger satmayı dusunursen. ve yarında buharlı makinayı deneyip haber vermeni beklicem
yok cnm ya onu kullandım..ama paketinde plastik örtüm var..resmini çekeyim bir bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…