- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 32
- Konu Sahibi d3m3tika01
ciko07 bununda fiyatını istiyorum cok hoslastımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bi denermisin rica etsemEki Görüntüle 1705220 Eki Görüntüle 1705221 Eki Görüntüle 1705222 Eki Görüntüle 1705224 ama garantisi falan çoktan geçmiştir ok..birde alımı yaparsan deneyip öyle yollayacağım..çalışmayan ürünü sana yollamam cnm..
ay ben de talip olabilirim buna :)Eki Görüntüle 1705220 Eki Görüntüle 1705221 Eki Görüntüle 1705222 Eki Görüntüle 1705224 ama garantisi falan çoktan geçmiştir ok..birde alımı yaparsan deneyip öyle yollayacağım..çalışmayan ürünü sana yollamam cnm..
hayırrr benim oooay ben de talip olabilirim buna :)
cnm arkadaşla anlaşamazsak dükkan seninhayırrr benim ooo
yaa tembel bi yeni evli olarak ben de begenmiştim :) sanırım temizlenecek alanın kirini çıkarmayı mı kolaylaştırıyor?hayırrr benim ooo
baya buharla deterjansız çıkrıyordu kirleri..fırının içini falan..camları kalebodur ve derzler...daha birçok yeryaa tembel bi yeni evli olarak ben de begenmiştim :) sanırım temizlenecek alanın kirini çıkarmayı mı kolaylaştırıyor?
canım temizlenecek alanın kirini çıkarmayı mı kolaylaştırıyor?cnm arkadaşla anlaşamazsak dükkan senin
yazdım cnmcanım temizlenecek alanın kirini çıkarmayı mı kolaylaştırıyor?
ooo güzelmiş. tam benlik :)baya buharla deterjansız çıkrıyordu kirleri..fırının içini falan..camları kalebodur ve derzler...daha birçok yer
cnm yarın dener sana dönerim ok?diğer paylaştıklarımdanda beğendiğin olursa uyguna veriyorum..hazır kargoyu ben karşılıyorken düşün derimOlur bi denermisin rica etsem
eger kullanılmamıs yıkanmamıs paketinde uyku setlerin varsa görmek isterim tabiki eger satmayı dusunursen. ve yarında buharlı makinayı deneyip haber vermeni beklicemha birde fazladan uyku setim var..öylece duruyor..bir kere 5kg luk makinada yıkamaya çalışmıştım..kazanı düşürmüştüm..üzerinde deterjan lekesi vardı..onlarada bir bakayım..kesin karar verirsem satmaya..paylaşırım burdan tabi ihtiyacın olur ve beğenirsen..
yok cnm ya onu kullandım..ama paketinde plastik örtüm var..resmini çekeyim bir bak..eger kullanılmamıs yıkanmamıs paketinde uyku setlerin varsa görmek isterim tabiki eger satmayı dusunursen. ve yarında buharlı makinayı deneyip haber vermeni beklicem
senide ugrastırdım ama görmek isterim :)yok cnm ya onu kullandım..ama paketinde plastik örtüm var..resmini çekeyim bir bak..