ev hanımlıgı ve ben

alıntı yapmamışsınız ama bana yazdınız sanırım.

onlar sadece örnekti yani illa ki nohut falan olması gerekmiyor bunların.
benim eşim uzman çavuş; özel birlikte hem de baya yorgun geliyor; o halde salata-çorba yeterli diyor. ben o kadarla bırakmıyorum tabi ki ek bir yemek illa ki yapıyorum. 1,5 yıldır şunu yap demedi...
birkaç kere markete çıktığında kereviz yazdım kokuyor diye almadı; sonra ben aldım salatasını yaptım yoğurtlu; ne bu dedi yiyene kadar söylemedim ne olduğunu ön yargılı davranırsın dedim. benden çok yedi; sonrasında almak istemediğin kereviz, dedim.

çalışıyorsunuz sanırım önceki akşamdan sofrayı toplarken yapsanız yemeği ertesi güne sıkıntı olmaz.

Ayse bugun yarın kocann senii boşamasın...Amann dikkatli ol...Adamın üstüne çok gitme...Azıcık boğazını kıs. ..kocana da bir tas corba yap bari...

Eki Görüntüle 1396141
diyorum sadece, doğrusunu yanlışını biz bilemeyiz O bilir ve inşallah hepimizin iyi işlerine şahitlik eder
amin cümlemize allahıma cok sükür ki cevremde görüyrom aman beni sevsinler diye degisenler bizim yanımızda ayrı baskalarına yaransın iyi kız yada cok hamarat vs desinler diye faflı olma cabam yok ben böyleyim seven sever sevmeyen sevmez derim hep

Çocuksuz hayat tatlıdır keyfini çıkar çocuk olunca dertler başlar

aynen con waynen bi seksenler dizisi espirisi patlatıyım :))

Espri yeteneğiniz de yemek yapma beceriniz kadar berbat ..Hiç komik değilsiniz ..İki soğan bir salçayı birleştiremeyecek kadar beceriksizsiniz ,size yardımcı olmaya çalışanlara da laubali laubali cevaplar veriyorsunuz ,üstelik verdiğiniz cevaplar sizi hazır cevap değil görgüsüz ve cahil yapıyor ..Bu ne pervasızlık,Türkçe yok ,kibarlık yok,insanlara saygı yok ..Ayıp ,terbiyenizi takının ..
Not : Espiri değil espri,büftek değil biftek ,bağzen değil ona midem bulandı resmen bazen ..

yok be canım ne calısması evdeyım :)) bu laftan sonra seni merak ettim desene :) kerevize bende bayılırım yogurt mayonezlı falan bizimki bakmaz bile gecen gün yaptım hatta böregin yanına dedim meze olsun hani o klasık nohu kuru plilav cok tursu yer tuzden gözleri kör olcak deli ediyo beni bide et iste o kadar

Eşim vardiyalı çalışıyor, ama evde hep yemeğimiz olur.
Gece vardiyasına gittiği zaman neden yemek yapmıyosun ki, sonuçta akşam yemeği ister gene eşin.

wooowwwwww hahaha siz terslenmeye alısmıssınız sanırım burda okuyorum isine gelmeyen yorum yapanlara sizene bakmayın okumayın vs vs yazanlara alısmıssınız ama ben öyle degilim sıcak kanlıyım sekerim aaaaa ayıpsın :))

Bence market alışverişini kendin yap mutlaka.O para veripte aldıkların çöpe gitmesin diye yapardın yemeklerini.Şahsen ben öyleyim geçen canım fırında tavuk istemesine rağmen ıspanak bozulacak korkusuyla ıspanak yemeği yaptım :)Dolapta fazla bekleyen varsa önce onları tüketirim çöpe gitmesin diye :)

Canım biz ona yardımcı olmadık ki...Kendisine yarasır sekilde alaycı cvblar verdik...:)) Çok komik zaten...İnsanlar boşuna katil olmuyor dedirtti bana gece gece...

Eee maddi sıkıntılardan bitiyor ya evlilikler. .o yüzden dedimm...
yok be canım bizimkinin elektronik askı olmasa daha iyiyiz benim yemek onu yanında hic kalır araba vardı mesela sürekli arabanın icine biseyler yaptırırdı sürekli masraf sattırdım dedim servisin var ne arabasıymıs diye simdide 140 ekran tv aldı macları gözlükü izliycekis diye simdi kızlar gene inanmıcak ama ben cok samimi yazıyorum yani alllahtan borcu temmuzda btcek esiminde sımraıklıgı elektronige iste evde 3 tv varken gidip 4 üncü alınır mı neden engel olmadın dersen sunu diyim ben her istegimi alıyorum simdi en azından onu alıyımda demesin ben niye calısıyoru yaa

Sen beni değil terslemek karşıma gelsen iki cümle kuramazsın Ben burda diğer arkadaşlara yaptığın saygısızlığa destur çekmek için geldim ..Haddinizi bilin ....Sıcak kanlı kelimesini de diğer kelimeler gibi bilmemenize de şaşırmadım ,size sıcak kanlı değil antipatik gibi sıfatlar verilebilir İyi geceler ...

Eşim vardiyalı çalışıyor, ama evde hep yemeğimiz olur.
Gece vardiyasına gittiği zaman neden yemek yapmıyosun ki, sonuçta akşam yemeği ister gene eşin.
canım sabah 7 ge geldimi vurup kafayı yatıyroum 3 gibi uyanıyruz zaten e 4 te anca kahvaltı ediyoruz 6 dada evden cıkıyo hani karnı tok oluyo gece 10 yada 11 de giyo iste yemek

AYYY tamamm senn bana cvb verme allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…