Demi amaayşe dalga mı geçiyosun kuzum?
tamam anladık hep dışarıdan yiyosun.afiyet olsun da aynı düzeyde konu açıp beynimizin etini de yeme o bize kalsın bari.
Ama. Olmazki diyetteyimooohhhh soyle bı burger menü olsada yesek
Vicdan azabı neden çekiyorsun anlamadım?
valla yapan olsa bi güzel yenirdeE kuzum sen canının istediğini her an dışarıdan yiyebilecek maddi güce sahipsen niye vicdan azabı çekiyorsun? Maşallah köfteler pirzolalar gayet sağlıklı bir hayat. Arada sebze de ye ama
pek faasfood gibi degil ama genede mesea gece yarısı aklıma gelir kuzu pirzola yada bu aksam 11 12 de cıkan maceracı vs programları varya orda bse görürsem köfte döner et ile ilgili seyler beni cezbediyo hani kimisinde canta ayakkab hastalıgı avrdır yada parfum benimkide bu 4 gundur dısardan spiaris yuhh diyrum baska bşsey demiyorzm carsamba arkadaslarla bulustuk kumpr yaptık persembe benim canım köfte cekti cuma kuzenlerle gezdik iskender yaptık dün ben alsıverise gittim popoyes yaptım ve suan canım deli gibi döner istiyo söyle ince ekmegin arasına icinde tursu patetes bide ayran offf cok kötüyüm
Şaka mısın sen? Yersen yersin gelip prangalarami vuralım ağzını.valla yapan olsa bi güzel yenirde