- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Yemek yapmayı sevmeyebilirsin, hani ben de bazen mutfağa girdiğimde oflaya poflaya yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sürekli de dışardan yeme, kendi sağlığına yazık. Benim eşim bi haftadır 4-12 de çalışıyor bende akşam yemeğini hep es geçiyordum kahvaltı, hamurişi geçiştiriyodum ama dün çıktı acısı çok fena midem bozuldu, gaz oldu vs vs... O yüzden beslenmene dikkat et, hani parasını geçtim maddi durumun iyidir verirsin ama ilerde çocuk düşünüyosan o sağlıksız şeyleri yeme, arada kaçamak yap.iste bende gececiyken tek basıma biseyler hazırlamak cok zor geliyo o yüzden ısmarlıyorum hani biri evde yapsam mis gibi ev yemegi yerim
katılıyroum kesinlikle sana ama cocuk olunc amecbur hergun taze corba yapcan oda 6 aydan sonra ben zaten annemede kaynanamada dedim ben dogurunca en az 4 5 ay geliceksiniz biriniz temizilj biriniz yemek ben cocugumla ilgilneirim en azındna onlar yarım edince 6 aya kadar cocuk biraz daha buyur bi sekilde alısılır heralde
ahahaah kız hic aklıma gelmedi valla dün degil ondna önceki günde evdeydim ama acmadım bakk varya ne cakalsın kız neler düsün müssün
keskeee ama nerdee adet sancısında ölen ben sezeryand anapıcam hic bilmiyorum ama esimi allahı var o yardım eder banaaman ne uğraşcan çocuğu da kocan doğursun madem
yaaa kızanımı kımseye verememe 7 sene sonra olcak göz bebegim olur benim okardeş , kuzen, yeğen filan yok mu? birisi de çocuğa baksın ayoll
eger sormak istedigi bisey olursa sorarım zaten tesekkür canımsenden öğremiyorum işte burada napayım
ama çekinme eşin evde olmayınca aç konuyu yorum yaparız biz
nelerisn tam olarak bak sana bilmeden kanım kaynamıs more demisin kızzz:))
Olduu bi de emir mi verdin?? Kendi ayaklarının üstünde duramıyorsun hiç...yemek yapma çocuk bakma... öyle bi dünya yok...çıkk artık şu masal dünyandan...aysenaz22 .!.:katılıyroum kesinlikle sana ama cocuk olunc amecbur hergun taze corba yapcan oda 6 aydan sonra ben zaten annemede kaynanamada dedim ben dogurunca en az 4 5 ay geliceksiniz biriniz temizilj biriniz yemek ben cocugumla ilgilneirim en azındna onlar yarım edince 6 aya kadar cocuk biraz daha buyur bi sekilde alısılır heralde
tabı canım ne kadar et olurs aolsun dısardan yiyosun hem maddi hem manevi zarar bagzen hespa yapıyroum 15 gunde bi kücük altın parası harcamısı diyroum hey alsaydın simdi kenara atıcaktın diyeeYemek yapmayı sevmeyebilirsin, hani ben de bazen mutfağa girdiğimde oflaya poflaya yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sürekli de dışardan yeme, kendi sağlığına yazık. Benim eşim bi haftadır 4-12 de çalışıyor bende akşam yemeğini hep es geçiyordum kahvaltı, hamurişi geçiştiriyodum ama dün çıktı acısı çok fena midem bozuldu, gaz oldu vs vs... O yüzden beslenmene dikkat et, hani parasını geçtim maddi durumun iyidir verirsin ama ilerde çocuk düşünüyosan o sağlıksız şeyleri yeme, arada kaçamak yap.
eee baksın yani ne var gelinine yardım yaslılar derya gelinim baksın diye nolcak 1 kac ay yardı ediversin annem nasıl edicek aman kaynanam etmesde olur anam gelsin o bana yardım ederOlduu bi de emir mi verdin?? Kendi ayaklarının üstünde duramıyorsun hiç...yemek yapma çocuk bakma... öyle bi dünya yok...çıkk artık şu masal dünyandan...
cok sevindim bak sen tanısta cıktıkkırklareli ..
Hamilemisin kız yoksapek faasfood gibi degil ama genede mesea gece yarısı aklıma gelir kuzu pirzola yada bu aksam 11 12 de cıkan maceracı vs programları varya orda bse görürsem köfte döner et ile ilgili seyler beni cezbediyo hani kimisinde canta ayakkab hastalıgı avrdır yada parfum benimkide bu 4 gundur dısardan spiaris yuhh diyrum baska bşsey demiyorzm carsamba arkadaslarla bulustuk kumpr yaptık persembe benim canım köfte cekti cuma kuzenlerle gezdik iskender yaptık dün ben alsıverise gittim popoyes yaptım ve suan canım deli gibi döner istiyo söyle ince ekmegin arasına icinde tursu patetes bide ayran offf cok kötüyüm
Şaka mısın sen ya.. konuda ki her mesajı okudum, sinir oldum.. nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun..eee baksın yani ne var gelinine yardım yaslılar derya gelinim baksın diye nolcak 1 kac ay yardı ediversin annem nasıl edicek aman kaynanam etmesde olur anam gelsin o bana yardım eder
degilim ama insallahh allah nasip etsin isteyen herkeze versin rabbimHamilemisin kız yoksa
yok be canım ne calısması evdeyım :)) bu laftan sonra seni merak ettim desene :) kerevize bende bayılırım yogurt mayonezlı falan bizimki bakmaz bile gecen gün yaptım hatta böregin yanına dedim meze olsun hani o klasık nohu kuru plilav cok tursu yer tuzden gözleri kör olcak deli ediyo beni bide et iste o kadar
ben baskalarına güvenip yapmıyorum cocuk ananae ve babanne yani yardımcı olmıcaklarmı ben korkarım nasılyıkıcam cocugu hergun yıkamak lazımmıs ya uyursam gögsümde emerken cocuk havasız kalırsa falan evde biri olsun ben cocuguma bakarım onlarda bi zahmey baksınla yani bana nolcakyönetici asistanı yazılmış da mesleğinizle ilgili... çalışmıyorsanız bir sürü boş vaktiniz vardır (çocuk olmadığı için söylüyorum) eşinize kendinize ayrı yemek yapabilirsiniz; yemek yapmayı zevkli hale getirebilirsiniz; ya da boşverin devam edin böyle :)
naçizane tavsiyem kimseye güvenip yapmayın çocuk, çok gerekirse temizlik için haftada 1 gün birini çağırırsınız ya da eşiniz yapar...
ben baskalarına güvenip yapmıyorum cocuk ananae ve babanne yani yardımcı olmıcaklarmı ben korkarım nasılyıkıcam cocugu hergun yıkamak lazımmıs ya uyursam gögsümde emerken cocuk havasız kalırsa falan evde biri olsun ben cocuguma bakarım onlarda bi zahmey baksınla yani bana nolcak