ev hanımlıgı ve ben

iste bende gececiyken tek basıma biseyler hazırlamak cok zor geliyo o yüzden ısmarlıyorum hani biri evde yapsam mis gibi ev yemegi yerim
Yemek yapmayı sevmeyebilirsin, hani ben de bazen mutfağa girdiğimde oflaya poflaya yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sürekli de dışardan yeme, kendi sağlığına yazık. Benim eşim bi haftadır 4-12 de çalışıyor bende akşam yemeğini hep es geçiyordum kahvaltı, hamurişi geçiştiriyodum ama dün çıktı acısı çok fena midem bozuldu, gaz oldu vs vs... O yüzden beslenmene dikkat et, hani parasını geçtim maddi durumun iyidir verirsin ama ilerde çocuk düşünüyosan o sağlıksız şeyleri yeme, arada kaçamak yap.

kardeş , kuzen, yeğen filan yok mu? birisi de çocuğa baksın ayoll

Olduu bi de emir mi verdin?? Kendi ayaklarının üstünde duramıyorsun hiç...yemek yapma çocuk bakma... öyle bi dünya yok...çıkk artık şu masal dünyandan...

tabı canım ne kadar et olurs aolsun dısardan yiyosun hem maddi hem manevi zarar bagzen hespa yapıyroum 15 gunde bi kücük altın parası harcamısı diyroum hey alsaydın simdi kenara atıcaktın diyee

Olduu bi de emir mi verdin?? Kendi ayaklarının üstünde duramıyorsun hiç...yemek yapma çocuk bakma... öyle bi dünya yok...çıkk artık şu masal dünyandan...
eee baksın yani ne var gelinine yardım yaslılar derya gelinim baksın diye nolcak 1 kac ay yardı ediversin annem nasıl edicek aman kaynanam etmesde olur anam gelsin o bana yardım eder

Hamilemisin kız yoksa

eee baksın yani ne var gelinine yardım yaslılar derya gelinim baksın diye nolcak 1 kac ay yardı ediversin annem nasıl edicek aman kaynanam etmesde olur anam gelsin o bana yardım eder
Şaka mısın sen ya.. konuda ki her mesajı okudum, sinir oldum.. nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun..
Annenle kaynanana güvenip mi bebek yapacaksın.. yemek yapma, bebeğe bakma, temizlik yapma..
Neyse sustum

yönetici asistanı yazılmış da mesleğinizle ilgili... çalışmıyorsanız bir sürü boş vaktiniz vardır (çocuk olmadığı için söylüyorum) eşinize kendinize ayrı yemek yapabilirsiniz; yemek yapmayı zevkli hale getirebilirsiniz; ya da boşverin devam edin böyle :)

naçizane tavsiyem kimseye güvenip yapmayın çocuk, çok gerekirse temizlik için haftada 1 gün birini çağırırsınız ya da eşiniz yapar...

ben baskalarına güvenip yapmıyorum cocuk ananae ve babanne yani yardımcı olmıcaklarmı ben korkarım nasılyıkıcam cocugu hergun yıkamak lazımmıs ya uyursam gögsümde emerken cocuk havasız kalırsa falan evde biri olsun ben cocuguma bakarım onlarda bi zahmey baksınla yani bana nolcak

ilk günler tamam da bahsettiğiniz süre açısından söyledim; ben herkesten uzakta gurbetteyim diye böyle düşünüyorum belki.
kv gelirse benimle kalacak istemiyorum ki eminim ondan iyi bakarım; annem de çalışıyor zaten. annem bu yaşıma kadar bakmış zaten; bundan sonra da kocam baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…