kız erkek ne anlar zaten hamile kalıyım esimin yıllık 21 gün izni var o sene hic almıycam izin dogum zamanı aldırcam o 21 gunu esimde yanımda olsun sezeyanda arkadaslarım camasınını bile kaldıramamıslar tuvalette bari yarı kırkım cıkana kadar yanımda olsun annem yakın zaten her gun gelsın bana kalsa yatılı kalsın ama kalmaz esimin annesi köyde evde oturcana ogullarındna görücegi ilk torunu olucak insalalh bakar yaniiilk günler tamam da bahsettiğiniz süre açısından söyledim; ben herkesten uzakta gurbetteyim diye böyle düşünüyorum belki.
kv gelirse benimle kalacak istemiyorum ki eminim ondan iyi bakarım; annem de çalışıyor zaten. annem bu yaşıma kadar bakmış zaten; bundan sonra da kocam baksın
Eneeee aysenaz giz gene mi senkızlar deli olucam ya bu yemek konusunda daha oncede konusmustuk ama canım bisey cektimi onu yemem lazım esim bu hafta gececi mesela aksam yemek pismiyo evde 5 gundur dısarda yedim 1 yanım vicdan azabı bi yanm aman canın sagolsun diyo esi vardiyalı olanlar anlar beni belki siz naspıysounuz
ac degiliz acıkta degliz allah olmayanlara da versin insalalhhEneeee aysenaz giz gene mi senyiye yiye patlican bir gun
Tamam KEZBAN HANİM seve seve engelleriz bizdesana mı sorucak burda ne sacma konular gördük benimki hic te sacma degil magdem görmek şstemiyosun engelle beni o zaman sekerim
Amin amin versin insallah da evde yemek yapip yemek icin ac ve de acikta olmak gerekmiyor be tatlimac degiliz acıkta degliz allah olmayanlara da versin insalalhh
ayyy senşn gibi manyaklar hep cıkar hayatta gülümsüyorum sana güle güleeeTamam KEZBAN HANİM seve seve engelleriz bizde
boyun 1 70 kilom uda sorma hafıf bi ayva göbek her kadına yakısır :)))Amin amin versin insallah da evde yemek yapip yemek icin ac ve de acikta olmak gerekmiyor be tatlim
Bu arada meraktayim kac kilosun sen?boyun kac?
bu nasıl uslub,masus mu yapıyorsunuzayyy senşn gibi manyaklar hep cıkar hayatta gülümsüyorum sana güle güleee
öylesine böyle cvp canımbu nasıl uslub,masus mu yapıyorsunuz
ayşe dalga mı geçiyosun kuzum?
tamam anladık hep dışarıdan yiyosun.afiyet olsun da aynı düzeyde konu açıp beynimizin etini de yeme o bize kalsın bari.