şöyle canım,ekmek elden su gölden olunca çok para.kayınpeder her şeyi karşılıyorçok mu
aynen be sekerim cekemedigini belli etme bari turkcel 11880 ihlas holding ve 2 isimli alısveris merkezinde asistanlık yaptım benim isim yazı yazmak degil müsterilerile ilgilenmek halkla iliskiler yazıyı arkadas yazıyodu :)))çok mümkün çünkü olan adam bu kadar göze sokmaz anlatış tarzı bile evlere şenlik bagzene bittim zaten bide yönetici asistanı yani sekreter yazmış bilgilerine insan az Türkçeye hakim olur yazım yanlışı sandım ama hep o şekilde yazmış büftek var bide
Bastan asagı yalan olmuş...çok mu sence,hele de senşn yeme masrafını düşününceeşim de ben de öğretmeniz 2000 den çok daha fazlası giriyo evimize ama senin rahatlığın yok bizde.off seni kıskandım mı ne
cıt kırıldım olmak benim yapımda yok arslan gibiyim helal olsun :)))Bayan olarak ne kadar itici konuşuyorsunuz farkında mısınız??
Ayol etten girdin trakyada arsadan çıktın kafan çok güzelmiş güle güle kullanniye anlamıyorum sızın etrafınızda yokmu kendine deger veren isteklerini ertelemeyen biri dünya geciyo zaman öyle bugun varız yarın yokuz aklımda arsa alı ya yazlık yapmak ilerde yada imar durumuna göre mühatite vermeiik arsa arıyorum trakya cevresinde bilezlerinde bu yüzdne yapıyroum onun dısaında bırıkımın kendime kenara biseyler atıyrou senelik tatilime gidiyorum ee tamam allaha cok sükür esim kendine almaz bana alır allahı var bi bayram görümcem le kıyafetten konu acıldı dedi aa erkekler alsın onlar dısarı cıkıyo esim hemen atladı benim karım almadımı uyku uyuyamaz onun sanı seferi var ben hep öyle derim de o yüzdne ddi evlenene kadar her bayram ayakkabıdan ceketine kadr aldım sagolsun esimde evlendikten snra her bayram diger zamanlar zaten alıyroum ama bayramlar özeldir benim icin kıyafet alırım esim mesela der ben tek gömlek alsam da olur senin gönlün olsun sen mutlu olunca bence oluyroum der ben biraz egoistim kabul önce kendim giyiniyim esie kalırsa alırız mantıgındayım napıyım
cok sükür bana yetiyooBastan asagı yalan olmuş...
aynen be sekerim cekemedigini belli etme bari turkcel 11880 ihlas holding ve 2 isimli alısveris merkezinde asistanlık yaptım benim isim yazı yazmak degil müsterilerile ilgilenmek halkla iliskiler yazıyı arkadas yazıyodu :)))
herlade bacım ya ben sahtekarlıga yalana karsıyım beni sevmesinler ama yalan söylemem erkek gibi kız derler ya aynen öyleyim yönetimi sevrimAyol etten girdin trakyada arsadan çıktın kafan çok güzelmiş güle güle kullaneğer ki gerçeksen aferin kız ye! Sen yemezsen ben yemezsem nasıl olsa başkası yer.
yoo mesela benim kocam da kendine almaz bana alır ama ben de kocama alırım.sadece kendimi düşünmem.kocamın içkisiniye anlamıyorum sızın etrafınızda yokmu kendine deger veren isteklerini ertelemeyen biri dünya geciyo zaman öyle bugun varız yarın yokuz aklımda arsa alı ya yazlık yapmak ilerde yada imar durumuna göre mühatite vermeiik arsa arıyorum trakya cevresinde bilezlerinde bu yüzdne yapıyroum onun dısaında bırıkımın kendime kenara biseyler atıyrou senelik tatilime gidiyorum ee tamam allaha cok sükür esim kendine almaz bana alır allahı var bi bayram görümcem le kıyafetten konu acıldı dedi aa erkekler alsın onlar dısarı cıkıyo esim hemen atladı benim karım almadımı uyku uyuyamaz onun sanı seferi var ben hep öyle derim de o yüzdne ddi evlenene kadar her bayram ayakkabıdan ceketine kadr aldım sagolsun esimde evlendikten snra her bayram diger zamanlar zaten alıyroum ama bayramlar özeldir benim icin kıyafet alırım esim mesela der ben tek gömlek alsam da olur senin gönlün olsun sen mutlu olunca bence oluyroum der ben biraz egoistim kabul önce kendim giyiniyim esie kalırsa alırız mantıgındayım napıyım
bosverrrrrrrişin ne olursa olsun Türkçen berbat
cıt kırıldım olmak benim yapımda yok arslan gibiyim helal olsun :)))
ne yazdın kız kacırmısım diger konularada bakıyodum :) esim gececiye bu aksam sabaha kadar burdyım zaten yazarım merak etmeneden benim yazdıklarıma cevap vermıyorsunuz?
aynen con waynen bi seksenler dizisi espirisi patlatıyım :))kaçtım ben iyi geceler ayşeciğim
sabah kahvaltısında yediklerini sıralayacağın yeni konunda görüşmek üzere
bendece haklısın o yüzdne spora yazıldım iste biraz sıkılasmanın vakti geldiŞekerim çok et tüketme GUT olursun
ne yazdın kız kacırmısım diger konularada bakıyodum :) esim gececiye bu aksam sabaha kadar burdyım zaten yazarım merak etme
yok bee canım nerde esimin ikramıyesini ben alıyorum bide güne giriyorum her sene 2 tane 2000 den yapıyorum bilezik anca bu kadar iste keske daha fazla yapabilsem aslında biraz tutumlu olsam annem gibi oooo neler yaparım ama ruhumda ev kadınlıgı yok belkide bu yüzden pek ev isi yemek bana uymuyo tabıkı yapıyosun ama mecburenBizim eve sizin maaşınızdan fazla para giriyor.. Sizin kadar lüksümüz yok nedense.. Çünkü yetmiyor. Nasıl yapıyorsun, anlayamıyorum.. Birde üstüne birikim, bravo.. Tarla almalar filan.. Sanırım ailelerden de maddi destek var..