ev hanımlıgı ve ben

Canım biz ona yardımcı olmadık ki...Kendisine yarasır sekilde alaycı cvblar verdik...:)) Çok komik zaten...İnsanlar boşuna katil olmuyor dedirtti bana gece gece...

ya yazık bir kaç arkadaş çorba yap,işte sebze ye gibi bir şeyer yazmış bari onlara saygı duy .Ben koskoca kadınların bu denli kaba ,bu denli pervasız ,destursuz olmasına katlanamıyorum,gece gece sinirimi zıplattı..

Evet bende bazen vicdan azabi cekiyorum ama sonra bosver diyorum :)) keyfinize bakin

hahahaaaa keyfin bilir canım ayıpsın

canım sabah 7 ge geldimi vurup kafayı yatıyroum 3 gibi uyanıyruz zaten e 4 te anca kahvaltı ediyoruz 6 dada evden cıkıyo hani karnı tok oluyo gece 10 yada 11 de giyo iste yemek
Hmm anladım normal o zaman, benimki gece 12 de işbaşı yaptığı için mecbur kahvaltı yemek her şeyini istiyor. Ama 4-12 vardiyasında benim canım bırak dışardan yemek evde bile bişey yiyesim gelmiyor, tek başıma canım bişey istemiyor.

deme more yapma bunu kadın kadına bunu dermi

iste bende gececiyken tek basıma biseyler hazırlamak cok zor geliyo o yüzden ısmarlıyorum hani biri evde yapsam mis gibi ev yemegi yerim

Ye tabi kim ne karışır ye bitir bütün paranı.Annem hep der "varlığın yokluğuda var,unutma!"Şimdi böyleysen çocuk düşünme!O çocuk 2,3 yaşında olunca senden pilavda isteyecek,çorbada.Hatta benim oğlum gibi çorbasız kahvaltı bile yapmayacak belki.Bence yemek yapmaya alışsan iyi edersin.Ben zevkle pişiriyorum.Böyle ev dönmez!

Hic tanimadigi insanlari yazdiklari seylerden dolayi bu kadar ciddiye alip sinirlerini bozanlarida ben anlamiyorum :) birisi dalga geciyorsa konusmazsin olur biter...hayat kisa kuslar ucuyor vesselam...

katılıyroum kesinlikle sana ama cocuk olunc amecbur hergun taze corba yapcan oda 6 aydan sonra ben zaten annemede kaynanamada dedim ben dogurunca en az 4 5 ay geliceksiniz biriniz temizilj biriniz yemek ben cocugumla ilgilneirim en azındna onlar yarım edince 6 aya kadar cocuk biraz daha buyur bi sekilde alısılır heralde

ayşe ben geldim gidemedim senin konu çekiyo beni

bi de bak bi gözlem daha yapıcam kocan evde olmadığı günler açıyosun bu konuları dimi? korkuyosun ya bizimle vakit geçiriyosun kullanıyosun bizi
ahahaah kız hic aklıma gelmedi valla dün degil ondna önceki günde evdeydim ama acmadım bakk varya ne cakalsın kız neler düsün müssün

aman ne uğraşcan çocuğu da kocan doğursun madem

Bu nedir yaa, kardeşim belli ki sen dalga geçiyorsun onu anladık seviye sıfırın altında da nedir bu ya babamın evinde etsiz sofra görmedim, canım şunu çekti, şu gün şunu yedim bu gün bunu yedim yuh be! Bu kadar hamile var, dar gelirli var aramızda bırak dışarda yemeyi evde pişirecek yemek zor buluyor. Hay senin yediğin ete kebaba diyesim var ya!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…