yazana cvp veriirim ben sekerim aaaAYYY tamamm senn bana cvb verme allah aşkına...
Canım biz ona yardımcı olmadık ki...Kendisine yarasır sekilde alaycı cvblar verdik...:)) Çok komik zaten...İnsanlar boşuna katil olmuyor dedirtti bana gece gece...
Evet bende bazen vicdan azabi cekiyorum ama sonra bosver diyorum :)) keyfinize bakinkızlar deli olucam ya bu yemek konusunda daha oncede konusmustuk ama canım bisey cektimi onu yemem lazım esim bu hafta gececi mesela aksam yemek pismiyo evde 5 gundur dısarda yedim 1 yanım vicdan azabı bi yanm aman canın sagolsun diyo esi vardiyalı olanlar anlar beni belki siz naspıysounuz
hahahaaaa keyfin bilir canım ayıpsınSen beni değil terslemek karşıma gelsen iki cümle kuramazsınBen burda diğer arkadaşlara yaptığın saygısızlığa destur çekmek için geldim ..Haddinizi bilin ....Sıcak kanlı kelimesini de diğer kelimeler gibi bilmemenize de şaşırmadım ,size sıcak kanlı değil antipatik gibi sıfatlar verilebilir İyi geceler ...
Hmm anladım normal o zaman, benimki gece 12 de işbaşı yaptığı için mecbur kahvaltı yemek her şeyini istiyor. Ama 4-12 vardiyasında benim canım bırak dışardan yemek evde bile bişey yiyesim gelmiyor, tek başıma canım bişey istemiyor.canım sabah 7 ge geldimi vurup kafayı yatıyroum 3 gibi uyanıyruz zaten e 4 te anca kahvaltı ediyoruz 6 dada evden cıkıyo hani karnı tok oluyo gece 10 yada 11 de giyo iste yemek
deme more yapma bunu kadın kadına bunu dermiya yazık bir kaç arkadaş çorba yap,işte sebze ye gibi bir şeyer yazmış bari onlara saygı duy .Ben koskoca kadınların bu denli kaba ,bu denli pervasız ,destursuz olmasına katlanamıyorum,gece gece sinirimi zıplattı..
Sorma canım...Malesef anlayacak gibi görünmüyor. ..ya yazık bir kaç arkadaş çorba yap,işte sebze ye gibi bir şeyer yazmış bari onlara saygı duy .Ben koskoca kadınların bu denli kaba ,bu denli pervasız ,destursuz olmasına katlanamıyorum,gece gece sinirimi zıplattı..
iste bende gececiyken tek basıma biseyler hazırlamak cok zor geliyo o yüzden ısmarlıyorum hani biri evde yapsam mis gibi ev yemegi yerimHmm anladım normal o zaman, benimki gece 12 de işbaşı yaptığı için mecbur kahvaltı yemek her şeyini istiyor. Ama 4-12 vardiyasında benim canım bırak dışardan yemek evde bile bişey yiyesim gelmiyor, tek başıma canım bişey istemiyor.
ne güzellyoo mesela benim kocam da kendine almaz bana alır ama ben de kocama alırım.sadece kendimi düşünmem.kocamın içkisi
,sigarası,kumarı,dışarı hayatı yoktur.tüm kazancı bizedir.ama egoist değilimdir
kocanız hizmetçi tutmadı mı yaaa nasıl yaaaaaiste bende gececiyken tek basıma biseyler hazırlamak cok zor geliyo o yüzden ısmarlıyorum hani biri evde yapsam mis gibi ev yemegi yerim
hahahaaaa keyfin bilir canım ayıpsın
deme more yapma bunu kadın kadına bunu dermi
katılıyroum kesinlikle sana ama cocuk olunc amecbur hergun taze corba yapcan oda 6 aydan sonra ben zaten annemede kaynanamada dedim ben dogurunca en az 4 5 ay geliceksiniz biriniz temizilj biriniz yemek ben cocugumla ilgilneirim en azındna onlar yarım edince 6 aya kadar cocuk biraz daha buyur bi sekilde alısılır heraldeYe tabi kim ne karışır ye bitir bütün paranı.Annem hep der "varlığın yokluğuda var,unutma!"Şimdi böyleysen çocuk düşünme!O çocuk 2,3 yaşında olunca senden pilavda isteyecek,çorbada.Hatta benim oğlum gibi çorbasız kahvaltı bile yapmayacak belki.Bence yemek yapmaya alışsan iyi edersin.Ben zevkle pişiriyorum.Böyle ev dönmez!
ahahaah kız hic aklıma gelmedi valla dün degil ondna önceki günde evdeydim ama acmadım bakk varya ne cakalsın kız neler düsün müssünayşe ben geldim gidemedim senin konu çekiyo beni
bi de bak bi gözlem daha yapıcam kocan evde olmadığı günler açıyosun bu konuları dimi? korkuyosun ya bizimle vakit geçiriyosun kullanıyosun bizi
katılıyroum kesinlikle sana ama cocuk olunc amecbur hergun taze corba yapcan oda 6 aydan sonra ben zaten annemede kaynanamada dedim ben dogurunca en az 4 5 ay geliceksiniz biriniz temizilj biriniz yemek ben cocugumla ilgilneirim en azındna onlar yarım edince 6 aya kadar cocuk biraz daha buyur bi sekilde alısılır heralde
nelerisn tam olarak bak sana bilmeden kanım kaynamıs more demisin kızzz:))hemşeriyiz bir de ..Rica ediyorum artık ,yaşınız gibi davranın ...